Dodaj do ulubionych

Mechanizm do ustawienia nowego adresu bloga

11.04.19, 13:35
Cześć,

Jeśli przenieśliście swojego bloga na nową platformę zostawcie na swoim blogu na Blox informację, gdzie można Was znaleźć.

Ta informacja wyświetli się na Waszym blogu Blox, już po zamknięciu serwisu Blox.pl

Jak to zrobić?

Zaloguj się na swoje konto, tutaj

Wejdź w zakładkę "usługi"

W sekcji blox znajdź "Ustaw informację o nowym adresie bloga"

Po kliknięciu w tę opcję możesz podać nowy url dla swojego bloga

Nowy adres wyświetli się na Twoim blogu po zamknięciu Bloxa

Obserwuj wątek
    • gregg71 Re: Mechanizm do ustawienia nowego adresu bloga 30.04.19, 12:37
      Witam,
      ustawiłem wedle wskazówek nowy adres bloga: www.podziemiezbrojne.pl, jednak po wejściu na stary adres bloga (podziemiezbrojne.blox.pl) następuje przekierowanie na stronę gazeta.pl zamiast na nowy adres bloga. Proszę o wyjaśnienie i przekierowanie ruchu na nowy adres. Z góry dziękuję.
      • bertbertbert Re: Mechanizm do ustawienia nowego adresu bloga 30.04.19, 13:16
        Prosimy o chwilę cierpliwości. Blox.pl jest w trakcie procesu zamykania. W przeciągu najbliższych kilku godzin wszystko powinno się ustabilizować i informacja o nowym adresie będzie wyświetlała się poprawnie
        • jozefina8 Re: Mechanizm do ustawienia nowego adresu bloga 02.05.19, 17:15
          U mnie też nie przenosi na nową stronę bloga. Wyświetla się za to komunikat:
          HTTP Status 404 -
          type Status report
          description The requested resource () is not available.
          Apache Tomcat

czytamiogladam.blox.pl
          • jozefina8 Re: Mechanizm do ustawienia nowego adresu bloga 02.05.19, 17:21
            OK. Już działa. Dodałam
      • bertbertbert Re: Mechanizm do ustawienia nowego adresu bloga 30.04.19, 15:22
        wszystko powinno już działać bez zarzutu smile prosimy o sprawdzenie
        • gregg71 Re: Mechanizm do ustawienia nowego adresu bloga 30.04.19, 16:58
          Działa smile Dziękuję.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka