hit2006 14.04.19, 22:17 Po przeniesieniu na wordpress pod adres hit2011.home.blog/ zdjęcia są jedynie w zakładce media, a nie ma ich w postach . Bardzo proszę o pomoc . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cyfrowyja Re: Zdjęcia nie wyświetlają się na blogu 15.04.19, 13:26 zobacz: forum.gazeta.pl/forum/w,8,167707411,167707411,Zamkniecie_serwisu_Blox_pl.html#p167747587 Odpowiedz Link Zgłoś
hit2006 Re: Zdjęcia nie wyświetlają się na blogu 15.04.19, 13:34 Wykonałam wszystko zgodnie z instrukcją , zdjęć brak we wpisach. Widzę,że inni też mają ten problem , proszę o wygenerowanie poprawionego pliku XML tak, żeby zdjęcia się pojawiały Odpowiedz Link Zgłoś
bertbertbert Re: Zdjęcia nie wyświetlają się na blogu 15.04.19, 13:57 Zdjęcia nie wyświetlają się na Twoim blogu, bo maja nieprawidłowo edytowaną ścieżkę we wpisach. Twój plik XML wymaga dodatkowej edycji i ponownego importu, aby ten błąd został naprawiony. Pomożemy Ci prawidłowo edytować ten plik, napisz do nas w tej sprawie na blox@agora.pl Odpowiedz Link Zgłoś
hit2006 Re: Zdjęcia nie wyświetlają się na blogu 16.04.19, 15:40 Napisałam, czekam na plik. Oprócz przeniesienia na worpress chciałam zachować blog w formie tekstowej . Pobrałam plik, wydrębniłam, w pliku resources są tylko zdjęcia, jest też blog.txt . Co zrobić,żeby obejrzeć wpisy w jakiejś czytelnej formie ? Odpowiedz Link Zgłoś
bertbertbert Re: Zdjęcia nie wyświetlają się na blogu 17.04.19, 14:21 @hit2006 Cześć, odpisaliśmy na Twoje zgłoszenie. Prześlij nam proszę dane o które prosimy i będziemy działać dalej Odpowiedz Link Zgłoś
bertbertbert Re: Zdjęcia nie wyświetlają się na blogu 18.04.19, 14:26 @hit2006 Przesłaliśmy edytowany przez nas plik XML, który posłuży do ponownego importu. Pamiętaj, aby przed przystąpieniem do tej czynności usunąć stary import. Czy ustawiłaś już na swoim blogu informację o nowym adresie bloga, korzystając z udostępnionego przez nas mechanizmu? Jeśli jeszcze nie to polecamy wszystkim - zalogować się na stronę konta, otworzyć zakładkę "usługi" i w sekcji blox wybrać opcję "Ustaw informację o nowym adresie bloga". Informacja o nowym adresie wyświetli się na waszych blogach po zamknięciu bloxa tzn. 29 kwietnia. Odpowiedz Link Zgłoś
jozefina8 Re: Zdjęcia nie wyświetlają się na blogu 30.04.19, 21:43 > Zdjęcia nie wyświetlają się na Twoim blogu, bo maja nieprawidłowo edytowaną ści > eżkę we wpisach. Twój plik XML wymaga dodatkowej edycji i ponownego importu, ab > y ten błąd został naprawiony. Pomożemy Ci prawidłowo edytować ten plik Czy mozna prosic o ogolna instrukcje dla wszystkich co trzeba zmienic w pliku XML zeby zdjecia sie wyswietlaly prawidlowo? Odpowiedz Link Zgłoś
jozefina8 Re: Zdjęcia nie wyświetlają się na blogu 02.05.19, 17:16 Czekam już kilka dni na odpowiedź emailową. Kiedy można spodziewać się odpowiedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
jozefina8 Re: Zdjęcia nie wyświetlają się na blogu 02.05.19, 17:23 >Twój plik XML wymaga dodatkowej edycji i ponownego importu, aby ten błąd został naprawiony. Co konkretnie trzeba zmienić w tym pliku XML? Odpowiedz Link Zgłoś
bertbertbert Re: Zdjęcia nie wyświetlają się na blogu 06.05.19, 14:55 @jozefina8 Przesłaliśmy Ci edytowany plik XML. Pamiętaj, że dostajemy bardzo dużo zgłoszeń związanych z zamknięciem serwisu Blox i nie jesteśmy w stanie odpowiadać na wszystkie natychmiast. W oczekiwaniu na odpowiedź na zgłoszenie prosimy o chwilę cierpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
hit2006 Re: Zdjęcia nie wyświetlają się na blogu 06.05.19, 16:59 Dziękuję, zdjęcia już są na blogu Odpowiedz Link Zgłoś
bertbertbert Re: Zdjęcia nie wyświetlają się na blogu 08.05.19, 13:52 @hit2006 Super Odpowiedz Link Zgłoś
jozefina8 Re: Zdjęcia nie wyświetlają się na blogu 09.05.19, 16:12 Ja też dziękuję za pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś
bertbertbert Re: Zdjęcia nie wyświetlają się na blogu 16.05.19, 13:44 @jozefina8 Super, że wszystko już działa Odpowiedz Link Zgłoś