paulinaa 16.02.09, 19:55 cały dzień są problemy ale od godziny nie da się włączyć edycji bloga. Mam szanse coś dziś napisac czy powinnam tym zamyśle jak najszybciej zapomnieć?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
estees Re: czy blox łaskawie dziś zadziała? 16.02.09, 20:00 Dzisiaj zpomnij, dzisiaj idź sobie poczytać ksiązki, belki ustawiają. Odpowiedz Link Zgłoś
alexanderson Re: 16.02.09, 20:05 Jakoś nie widzę żadnych problemów, a wchodzę na swój blog i edytuję go cały dzień. Sprawdziłem jeszcze przed napisaniem odpowiedzi i wszystko działa... Odpowiedz Link Zgłoś
dagny14 Re: czy blox łaskawie dziś zadziała? 16.02.09, 20:34 Oczywiście wewnętrzny błąd. No przecież to woła o pomstę Odpowiedz Link Zgłoś
mpieck Re: czy blox łaskawie dziś zadziała? 16.02.09, 20:39 Problemy związane są niestety z belką, poprawki zostaną wprowadzone dopiero w nocy, więc trzeba poczekać do jutra. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: czy blox łaskawie dziś zadziała? 16.02.09, 21:00 jutro pewnie sie okaże, że jeszcze jeden dzień i tak w kólko... wywalcie te belke, nie widzicie, że same problemy przez nią? Odpowiedz Link Zgłoś
quentiin Re: czy blox łaskawie dziś zadziała? 17.02.09, 08:55 Atam belka. Belka czy nie belka i tak blox się prawie codziennie wiesza od dawna już. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: czy blox łaskawie dziś zadziała? 17.02.09, 10:58 ale takiego wieszania jak wczoraj to dawno nie byłoo dziś dla odmiany forum pada, czy to tylko u mnie? ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
anna_1503 Re: czy blox łaskawie dziś zadziała? 16.02.09, 22:22 Szczerze mówiąc już się boję tych poprawek. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabina_feu Re: czy blox łaskawie dziś zadziała? 17.02.09, 00:21 właśnie serwer zeżarł mi notkę - a było pozytywnie o tej waszej pomarańczowej paskudzie!! NIE lubię was!! Odpowiedz Link Zgłoś
wroclawzwyboru Re: czy blox łaskawie dziś zadziała? 16.02.09, 20:41 Mi też nie działa. To pewnie przez ten gigantyczny ruch, o którym wspomniał ols - efekt wprowadzenia nieszczęsnej ramki... Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: czy blox łaskawie dziś zadziała? 16.02.09, 22:01 byłam na tyle naiwna, że jednak chcialam coś napisac - przy zapisywaniu wersji roboczej blog padł a teraz jak działa i chcę odzyskac pisana notke to mi wkleja poprzednią... ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
hrabina_feu Re: czy blox łaskawie dziś zadziała? 17.02.09, 00:23 mnie też wkleja stara! Odpowiedz Link Zgłoś
quentiin Re: czy blox łaskawie dziś zadziała? 17.02.09, 08:56 A ja se piszę notki w Notatniku i nic mi nie wcina. Jak sobie samemu człowiek nie zapisze to nie ma co liczyć na innych Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: czy blox łaskawie dziś zadziała? 17.02.09, 10:56 mnie sie nie chce pisać 2 razy... Odpowiedz Link Zgłoś
quentiin Re: czy blox łaskawie dziś zadziała? 17.02.09, 11:11 Yyyy... a po co dwa razy? Nie chce Ci się, a jednak wierząc, że żadnej notki nie wetnie sama się ładujesz na minę pt. aaaa wcięło notkę, trzeba pisać od nowa. A jak już bardzo chcesz pisać notki w oknie edycji bloga to polecam po napisaniu a przed opublikowaniem przełączyć na podgląd w trybie tekstowym i skopiować kod notki. W wypadku ewentualnej wpadki bloxa wystarczy go wkleić do nowej notki i już. Zachowane będą wszystkie formatowania i inne obrazki, filmiki etc. Nadal nie kumam, co ma pisanie notek w Notatniku do pisania notek dwa razy... Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: czy blox łaskawie dziś zadziała? 17.02.09, 12:00 w mozilli nie moge skopiowac z notatnika i wkleić, musiałabym przepisywać... Odpowiedz Link Zgłoś
roztoczanski Re: czy blox łaskawie dziś zadziała? 17.02.09, 12:15 Nawet z klawiatury? Odpowiedz Link Zgłoś
roztoczanski Re: czy blox łaskawie dziś zadziała? 17.02.09, 14:44 Kopiowanie - Ctrl + c, wklejanie Ctrl + v, w Firefoxie działało. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: czy blox łaskawie dziś zadziała? 17.02.09, 16:46 nie próbowałam ale sprawdzę Odpowiedz Link Zgłoś
quentiin Re: czy blox łaskawie dziś zadziała? 17.02.09, 14:23 Yyy... Mozilla? Firefox znaczy się? Odpowiedz Link Zgłoś
quentiin Re: czy blox łaskawie dziś zadziała? 17.02.09, 16:54 Też mam Firefoxa i kopiuje z lewa na prawo i z prawa na lewo Szybki test dla pewności, mam akurat jakiś plik Notatnika otworzony i spróbuję coś z niego wkleić: If that crack dont work try with these: Replace the dll with this Code: Yyyy... to nie mój plik txt jest.... To samo wkleiłem przed sekundą do edycji bloga. Odpowiedz Link Zgłoś
roztoczanski Re: czy blox łaskawie dziś zadziała? 17.02.09, 17:48 quentiin napisał: > Też mam Firefoxa i kopiuje z lewa na prawo i z prawa na lewo Na bloxie w edytorze Tiny również? Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: czy blox łaskawie dziś zadziała? 17.02.09, 19:54 no własnie ja w bloxie nie mogę wklejać, wyskakuje mi, że Kopiuj/Wytnij/Wklej nie jest dostępne dla przeglądarek Mozilla i Firefox. Czy chcesz uzyskać o tym więcej informacji? Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: czy blox łaskawie dziś zadziała? 17.02.09, 19:55 ale klawiaturowe działa, dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
rkdeey Re: czy blox łaskawie dziś zadziała? 18.02.09, 08:41 Ctrl+C (kopiuj), Ctrl+V (wklej), jak już ktoś wcześniej chyba pisał, działa bez problemu. Podobnie jak ręczne przeciąganie zaznaczonych fragmentów tekstu z miejsca na miejsce w obrębie notki. Po prostu zapomnij o prawym przycisku myszy i używaj dostępnych możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: czy blox łaskawie dziś zadziała? 18.02.09, 14:18 wiem, napisałam wyżej, że sprawdziłam i działa wczesniej o tym nie pomyslałam, nie podejrzewałam, że ma znaczenie to czy się kopiuje/wkleja myszką czy klawiaturą Odpowiedz Link Zgłoś
quentiin Re: czy blox łaskawie dziś zadziała? 18.02.09, 10:55 A nie wiem, nie używam. Ale sami piszecie, że działa ctrl+c... więc dlaczego i mnie by miało nie działać? Więc: Tak, w Tiny też Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: czy blox łaskawie dziś zadziała? 18.02.09, 19:29 rozumiem, że dzisiejszy wieczor rownież bez bloxa? wywalcie to pomaranczowe cos i zamiast tego skupcie sie na tym, zeby blox w koncu zaczął w miarę normalnie działać!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
roztoczansk.i Re: czy blox łaskawie dziś zadziała? 18.02.09, 20:08 Jak na razie, to wyleciał nowy wątek antybelkowy Odpowiedz Link Zgłoś
quentiin Re: czy blox łaskawie dziś zadziała? 18.02.09, 20:11 Ku pamięci został: quentin.blox.pl/2009/02/Stowarzyszenie-Blogerow-niemile-widziane-P.html Odpowiedz Link Zgłoś