ralston 18.10.04, 15:02 Wycięty został post wysłany przez admany. Czy to pierwszy wycięty na tym Forum? Ja nie pamiętam, żeby coś podobnego działo się wcześniej... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spec5150 Re: No i doczekaliśmy się cenzora na Forum 18.10.04, 15:16 działania cenzora na forum Białystok są bardzo konsekwetne - nigdy nie wycina tego co trzeba wyciąć. szczerze mówiąc chciałbym się dowiedzieć czego dopuścił się adamny co było sprzeczne z regulaminem lub prawem. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: No i doczekaliśmy się cenzora na Forum 18.10.04, 15:18 Też mnie to nurtuje. Może chodzi o podszywanie się? Ale wtedy konsekwentnie trzeba byłoby wszystkie klony wypielić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
spec5150 Re: No i doczekaliśmy się cenzora na Forum 18.10.04, 15:22 ralston napisał: > Też mnie to nurtuje. Może chodzi o podszywanie się? Ale wtedy konsekwentnie > trzeba byłoby wszystkie klony wypielić ;) no tak tylko jak zdefiniujesz klon? czy w stanie NY jest tylko jeden Adam? czy Adam naprawdę nazywa się Adam? uważam, że po to właśnie jest system logowania, żeby nie można było użyć tego samego nicka, a jeśli ktoś nie potrafi rozróżnić dwóch podobnych to już problem tej osoby.... szkoda słów... Odpowiedz Link Zgłoś
luego Re: No i doczekaliśmy się cenzora na Forum 18.10.04, 16:58 Podejrzewam ze byl wulgarny albo kogos obrazil :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: No i doczekaliśmy się cenzora na Forum 18.10.04, 17:05 luego napisała: > Podejrzewam ze byl wulgarny albo kogos obrazil :) Zdaję się, że zdążyłem ten post przeczytać przed wykasowaniem - wulgaryzmów chyba tam nie było, w każdym razie na pewno nie więcej niż w wielu innych postach. Co do obrazy to też nie przypominam sobie ataku na powszechnie uznawane świętości. No chyba, że ostatnio kanonizowano znanego tu i ówdzie kierownika sekcji odkurzaczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
luego Re: No i doczekaliśmy się cenzora na Forum 18.10.04, 17:14 Byc moze cenzor sie pospieszyl albo byl nadgorliwy, nie wiem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejwuzel Re: No i doczekaliśmy się cenzora na Forum 18.10.04, 17:16 tez go chyba czytałem wczoraj :)) pisał cos o odkurzaczach zastanawiam sie jak nalezy interweniowac o wyrzucenie postu kiedy nie mamy admina ??? Odpowiedz Link Zgłoś
luego Re: No i doczekaliśmy się cenzora na Forum 18.10.04, 17:18 chyba jakis musi byc, skoro wywalil watek? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: No i doczekaliśmy się cenzora na Forum 18.10.04, 17:19 andrzejwuzel napisał: > tez go chyba czytałem wczoraj :)) > pisał cos o odkurzaczach > zastanawiam sie jak nalezy interweniowac o wyrzucenie postu kiedy nie mamy > admina ??? Zawsze można napisać do adminów z Warszawy z prośbą i wskazaniem postu, który narusza netykietę i regulamin forum. Z tego co jednak czytałem wcześniej - nie reagowano nawet na ewidentne przypadki podszywania się. Więc ten przypadek mnie zafrapował i chętnie bym poznał wyjaśnienie. Szanowny Adminie, jeśli mnie słyszysz - będę wdzięczny za wyjaśnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
luego Re: No i doczekaliśmy się cenzora na Forum 18.10.04, 17:22 A mnie frapuje co innego: to podszywanie sie. Jak to udowodnic i co potem zrobic? Jesli ktos tylko pitoli, to chyba nie mozna go zablokowac na amen. Ale jesli kogos wpienia, to moze przeciez uczynic tego kogos niewidzialnym dla siebie i nie tracic dobrego humoru. Czy nie mam racji? Odpowiedz Link Zgłoś
spec5150 Re: No i doczekaliśmy się cenzora na Forum 18.10.04, 17:25 luego napisała: > A mnie frapuje co innego: to podszywanie sie. Jak to udowodnic i co potem > zrobic? Jesli ktos tylko pitoli, to chyba nie mozna go zablokowac na amen. Ale > jesli kogos wpienia, to moze przeciez uczynic tego kogos niewidzialnym dla > siebie i nie tracic dobrego humoru. Czy nie mam racji? zdefiniuj "podszywanie się" Odpowiedz Link Zgłoś
luego Re: No i doczekaliśmy się cenzora na Forum 18.10.04, 17:27 No wszyscy tu i na bialostockim pisza o podszywaczach, ktorzy przybieraja podobne nicki do czyjegos. Czesc (czyli ci obrazeni) nawoluje by takiego podszywacza ukarac. Moze troche wiecej dystansu? Odpowiedz Link Zgłoś
spec5150 Re: No i doczekaliśmy się cenzora na Forum 18.10.04, 17:28 luego napisała: > No wszyscy tu i na bialostockim pisza o podszywaczach, ktorzy przybieraja > podobne nicki do czyjegos. Czesc (czyli ci obrazeni) nawoluje by takiego > podszywacza ukarac. Moze troche wiecej dystansu? że piszą to wiadomo, ale jak wg Ciebie jest definicja podszywacza? Odpowiedz Link Zgłoś
luego Re: No i doczekaliśmy się cenzora na Forum 18.10.04, 17:33 Podszywacz to ktos kto udaje kogos innego i robi ewidentne swinstwa, idace na konto osoby, ktora udaje. Podszywacz zwykle jest prowokatorem, ktory ma jakis tam okreslony cel. To moja prywatna opinia. A kolejne wcielenia np. oszoloma czy alexa? To podszywacze czy kretyni? Zeby byc podszywaczami idealnymi, musieliby sie logowac tak samo, czyli poznac haslo. Teraz ja Cie pytam. To podszywacze? Odpowiedz Link Zgłoś
spec5150 Re: No i doczekaliśmy się cenzora na Forum 18.10.04, 17:41 luego napisała: > Podszywacz to ktos kto udaje kogos innego i robi ewidentne swinstwa, idace na > konto osoby, ktora udaje. Podszywacz zwykle jest prowokatorem, ktory ma jakis > tam okreslony cel. To moja prywatna opinia. > A kolejne wcielenia np. oszoloma czy alexa? To podszywacze czy kretyni? Zeby > byc podszywaczami idealnymi, musieliby sie logowac tak samo, czyli poznac > haslo. Teraz ja Cie pytam. To podszywacze? system forum pozwala na logowanie, jak również i mozna dodać sobie danego osobnika do przyjaciół lub nieprzyjaciół co powoduje wyświetlenie w odpowiednim kolorze. system nie pozwala na zalogowanie dwóch osób o dokładnie tych samych nickach, jeśli na dodatek masz danego osobnika wyróżnionego kolorem to nie ma mowy o skutecznym podszywaniu tak jak to było z ludźmi niezalogowanymi i tymi samymi ip np neostrady. dlatego ja uważam, że przy możliwościach obecnego systemu nie ma problemu podszywaczy i nie powinno się ich wycinać tylko dlatego, że są użytkownicy z dwoma lewymi rękoma, którzy nie potrafią sobie skonfigurować konta. Odpowiedz Link Zgłoś
luego Re: No i doczekaliśmy się cenzora na Forum 18.10.04, 16:57 A co powinno sie wyciac na bialostockim forum - tak z ciekawosci spytam? Moze podchodzisz do tego zbyt subiektywnie? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: No i doczekaliśmy się cenzora na Forum 18.10.04, 17:06 luego napisała: > A co powinno sie wyciac na bialostockim forum - tak z ciekawosci spytam? Moze > podchodzisz do tego zbyt subiektywnie? Eeee tam - starczyłoby wyciąć jakieś trzy czwarte postów i byłoby o.k ;) Odpowiedz Link Zgłoś
luego Re: No i doczekaliśmy się cenzora na Forum 18.10.04, 17:10 Wydaje Ci sie. To raczej dosc skomplikowane :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: No i doczekaliśmy się cenzora na Forum 18.10.04, 17:15 luego napisała: > Wydaje Ci sie. To raczej dosc skomplikowane :) Eeee tam . Bardzo proste. Wycinać można przypadkowo - i tak większość będzie trafiona ;) Odpowiedz Link Zgłoś
luego Re: No i doczekaliśmy się cenzora na Forum 18.10.04, 17:17 ale zaraz bedzie wrzask, ze to cenzura rodem z PRL-u :) no bo tak: ktos pisze rozsadnie, ale gdzies tam rzuci „ku..” I co? wycinac? wedlug zasad nietykiety pewnie tak, ale moze szkoda? wspolczuje adminom :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: No i doczekaliśmy się cenzora na Forum 18.10.04, 17:20 luego napisała: > ale zaraz bedzie wrzask, ze to cenzura rodem z PRL-u :) > > no bo tak: ktos pisze rozsadnie, ale gdzies tam rzuci „ku..” I co? > wycinac? > wedlug zasad nietykiety pewnie tak, ale moze szkoda? wspolczuje adminom :) Nie - no taki admin, to ma jednak przechlapane... Odpowiedz Link Zgłoś
spec5150 Re: No i doczekaliśmy się cenzora na Forum 18.10.04, 17:13 ralston napisał: > luego napisała: > > > A co powinno sie wyciac na bialostockim forum - tak z ciekawosci spytam? > Moze > > podchodzisz do tego zbyt subiektywnie? > > Eeee tam - starczyłoby wyciąć jakieś trzy czwarte postów i byłoby o.k ;) w ramach walki o wolność słowa? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
luego Re: No i doczekaliśmy się cenzora na Forum 18.10.04, 17:14 No wlasnie. Ale to bylo pytanie do Speca akurat. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: No i doczekaliśmy się cenzora na Forum 18.10.04, 17:16 A pamiętacie, co Pawlak mówił, bodaj w "Samych swoich"? Co to za demokracja, kiedy każdy gada co chce? (czy jakoś tak) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
spec5150 Re: No i doczekaliśmy się cenzora na Forum 18.10.04, 17:24 luego napisała: > A co powinno sie wyciac na bialostockim forum - tak z ciekawosci spytam? Moze > podchodzisz do tego zbyt subiektywnie? powinne być jasno ustalone zasady i powinno się ich pilnować. ja właśnie chcem, żeby podchodzono do tego właśnie mniej subiektywnie. powinno się ciąć wątki ewidentnie łamiące prawo - np. groźby karalne. jeśli zabronione są wulgaryzmy, to ciąć wątek niezależnie od treści. itp itd. Odpowiedz Link Zgłoś
luego Re: No i doczekaliśmy się cenzora na Forum 18.10.04, 17:26 Ale mysle, ze takie watki sa raczej usuwane. wiesz, moze sie zdarzyc, ze admin sie zagapi albo nagle zachoruje i taki syfek powisi np dwa dni. No sama zreszta nie wiem... :) Odpowiedz Link Zgłoś
manio15 Re: No i doczekaliśmy się cenzora na Forum 18.10.04, 17:50 usunięty post nie zawierał żadnych obraźliwych treści i był jedynie zwróceniem uwagi DLA marcopl, że nie tylko nudzi ale popełnia plagiat odświeżając stare historie opowiadane przez mamę Adamany. Autor powoływał się równiez na znajomego sprzątacza w sądzie NYC i obiecywał pokazowy proces marcopl za podszywanie się pod Adamany. I to był powód usuniecia? Bzdura - z pewnościa jest to wynik interwencji Pana Kierownika Sekcji Odkurzaczy.zadziałało ja ślepiec na strzelnicy. Co do klonów - jedyne klony to te które wytwarza niedojda jasnowidz z NYC. Pozostałe są sympatyczne , a już Adamny jest ulubiony ( oczywiście za wyjątkiem tej jednej osoby) Jednym zdaniem : anonimowym pożeraczom postów nasze stanowcze NIE! I kto to jest jolka bobek? Kolejny klon czy może admin? manio ( oryginalny, made in Ełk) Odpowiedz Link Zgłoś
elkman Re: No i doczekaliśmy się cenzora na Forum 18.10.04, 20:06 Czytałem ten post zaraz po 7-mej rano (przed póściem do pracy) i dziwiło mnie rozdwojenie jaźni autora.Po 10-tej post jeszcze był (sprawdzałem w pracy czy są nowe wieści). Prezentowany tekst potwierdza styl i zwroty używane przez osobę określającą siebie nickiem adamnyc. Tym tekstem jakby wystawił sobie metrykę. Jedynie tylko osoby nowe na tym forum mogą nie rozpoznać autora, który powtarza znane na tym forum powielane z opowieści rodzinnych ogólniki. Dzisiejsza "afera" spowodowała rekordową ilość wypowiedzi w jednym dniu na ten sam teamat na tym forum. Jako ciekawostkę w tamtym temacie " co kto ... mogę jedynie przekazać co moi rodzice ( i co ja pamiętam) zastali w mieszkaniu "odkupionym" od "lokatorów" tego mieszkania (przybyszów z podrajgrodzkiej wsi):zamiast muszli sedesowej była zamontowana TRĄBA od gramofonu!! Odpowiedz Link Zgłoś
manio15 Re: No i doczekaliśmy się cenzora na Forum 18.10.04, 21:03 o to ciekawe ! więc to tu narodziła sie powiedzenie o sraniu w patefon ( bo to chyba nie gramofon?), a myslałem że takie historie tylko w "Zapiskach oficera Armii Czerwonej.." No cóż , cywilizacja rodzi sie w bólach, pozostaje mieć nadzieje że w zdemontowanej porcelanie nie podawano rosołu :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: No i doczekaliśmy się cenzora na Forum 18.10.04, 23:32 Ale się dyskusja ożywiła. Może tak poprosić admina, żeby od czasu do czasu coś wyciął? Od razu ruch się zrobi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nikadaw1 Re: No i doczekaliśmy się cenzora na Forum 19.10.04, 15:16 ja np. nie mogę się doszukać długachnego wątku o statku aborcyjnym we Władysławowie. dyskusja toczyła sięw zeszłym roku i miała koło 60 postów, powinna więc być na piewrszej stronie. a nie jest. czyżby ktoś kasował stare i przeterminowane wątki? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: No i doczekaliśmy się cenzora na Forum 19.10.04, 19:10 Stare wątki, zdaje się takie, na których nie było wpisów od ponad roku podlegają archiwizacji. Nie da się już do nich nic dopisać, ale można je odnaleźć przy pomocy wyszukiwarki, o ile pamięta się np. tytuł, albo choćby jego fragment. Odpowiedz Link Zgłoś
nikadaw1 Re: No i doczekaliśmy się cenzora na Forum 20.10.04, 10:10 to w takim razie musimy ratować nasz wspaniały wątek o najdurniejszym ełckim wspomnieniu i co jakiś czas coś mu dopisywać! bo i jego zarchiwizują Odpowiedz Link Zgłoś
mobb Re: No i doczekaliśmy się cenzora na Forum 20.10.04, 11:33 Chciałem nieśmiało zauważyć, że miało miejsce drugie cięcie w wyniku którego zniknął jakiś post kolegi mania, również w wątku o przesiedleńcach Odpowiedz Link Zgłoś
manio15 Re: No i doczekaliśmy się cenzora na Forum 20.10.04, 12:49 mobb napisał: > Chciałem nieśmiało zauważyć, że miało miejsce drugie cięcie w wyniku którego > zniknął jakiś post kolegi mania, również w wątku o przesiedleńcach wyjasnieni mozy byc tylko jedno - ten smutny człowieczek obwołał sie adminem, protestowałem jedynie przeciw uzywaniu mojego nicka nadaremno. Odpowiedz Link Zgłoś
horny7 A może... 20.10.04, 13:41 Wyznaczymy kogoś z nas aby zglosil sie jako moderator tego forum? Mielibysmy przynajmniej nad tym kontrole. & Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: No i doczekaliśmy się cenzora na Forum 20.10.04, 16:06 manio15 napisał: > mobb napisał: > > > Chciałem nieśmiało zauważyć, że miało miejsce drugie cięcie w wyniku któr > ego > > zniknął jakiś post kolegi mania, również w wątku o przesiedleńcach > > wyjasnieni mozy byc tylko jedno - ten smutny człowieczek obwołał sie adminem, > protestowałem jedynie przeciw uzywaniu mojego nicka nadaremno. To niemożliwe. Dalej jako założyciel widnieje tajemnicza 'prywatyzacja', to raz. Dwa - nawet jeśli ktoś by to przejąć, to zdaje się może jedynie uczynić cały wpis niewidocznym dla innych - a nie tak, że zostaje informacja o autorze oraz wykropkowana treść. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: No i doczekaliśmy się cenzora na Forum 20.10.04, 16:03 nikadaw1 napisała: > > to w takim razie musimy ratować nasz wspaniały wątek o najdurniejszym ełckim > wspomnieniu i co jakiś czas coś mu dopisywać! bo i jego zarchiwizują Słusznie. Wyciągnąłem więc do góry :) Odpowiedz Link Zgłoś
mobb Re: No i doczekaliśmy się cenzora na Forum 20.10.04, 22:19 hah, jest wiecej cięć , tyle tylko że tego nie widać dopóki nie spojrzy się w wątek - wycięcie nie powoduje podciągnięcia wątku. Jeszcze moment i będziemy musieli mieć dyżury, na których będziemy potajemnie zgrywać to co ktoś napisze, zanim Andrew przyjdzie do komputera na odkurzanie i zadenuncjuje do admina Andrew, zająłbyś się sprzątaniem, bo Cię z roboty wyrzucą jak będziesz tak namiętnie korespondował z adminem. Nie zarobisz i nie styknie na napiwek dla ełckiego taryfiarza. Poza tym raz jeszcze przypominam, że mama Ci zabroniła tu bywać. Bądź grzecznym synkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: No i doczekaliśmy się cenzora na Forum 20.10.04, 22:21 Więcej niż dwa posty wycięto???? Odpowiedz Link Zgłoś
viki1976 Re: No i doczekaliśmy się cenzora na Forum??? 21.10.04, 00:10 Skąd wiesz, że to jest "Andrew"??? Tak czasami mnie wkurwiały pewne komentarze, że sama chętnie zostałabym adminem... Tylko, przyznam szczerze, że nie mam na to ani czasu ani chęci... Czy jak przeklnę na forum to mnie wytnie ten admin? Pieprzę go! Odpowiedz Link Zgłoś
manio15 Re: No i doczekaliśmy się cenzora na Forum??? 21.10.04, 09:49 viki1976 napisała: > Skąd wiesz, że to jest "Andrew"??? > Tak czasami mnie wkurwiały pewne komentarze, że sama chętnie zostałabym > adminem... > Tylko, przyznam szczerze, że nie mam na to ani czasu ani chęci... > Czy jak przeklnę na forum to mnie wytnie ten admin? > > Pieprzę go! nie , to za mało , musisz go ugodzic w bolesne miejsce , ostatnio zagroziłem że doniosę mamie o złamaniu zakazu pisania i nie dostanie za kare deseru ( przez tydzień!) i natychmiast mnie wycięło. Widocznie uznano że to groźba karalna. Powaga ! Odpowiedz Link Zgłoś
manio15 Re: No i doczekaliśmy się cenzora na Forum 21.10.04, 09:46 mobb napisał: > hah, jest wiecej cięć , tyle tylko że tego nie widać dopóki nie spojrzy się w > wątek - wycięcie nie powoduje podciągnięcia wątku. > Jeszcze moment i będziemy musieli mieć dyżury, na których będziemy potajemnie > zgrywać to co ktoś napisze, zanim Andrew przyjdzie do komputera na odkurzanie i > > zadenuncjuje do admina > > Andrew, zająłbyś się sprzątaniem, bo Cię z roboty wyrzucą jak będziesz tak > namiętnie korespondował z adminem. Nie zarobisz i nie styknie na napiwek dla > ełckiego taryfiarza. > Poza tym raz jeszcze przypominam, że mama Ci zabroniła tu bywać. Bądź grzecznym > > synkiem :) i kij mu w oko ! widocznie uznał swoją bezsilność intelektualna i zaczął donosić. Mówiłem że to menda. Jak czyścic to czyścić - taki zawodowy nawyk. Odpowiedz Link Zgłoś
viki1976 Re: No i doczekaliśmy się cenzora na Forum? 21.10.04, 17:31 ciekawe skąd jest ten cenzor??? czy to ełczanin??? myślę, że tak... i to na bank facet :) Pozdrawiam dosłownie: wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: No i doczekaliśmy się cenzora na Forum? 21.10.04, 18:40 No właśnie skąd? Czy ktoś kto to robi raczy w końcu wyjaśnić o co chodzi??? Odpowiedz Link Zgłoś
viki1976 Re: No i doczekaliśmy się cenzora na Forum? 23.10.04, 02:03 Myślę, że to jest ktoś kto urodził się w Ełku ale w nim już od dawna nie mieszka... ... ? z sentymentu? Odpowiedz Link Zgłoś
jabbur Re: No i doczekaliśmy się cenzora na Forum 04.11.04, 01:14 Witam, Nie, nie doczekaliście się cenzora na Forum. Mieliście to "szczęście", że moderator chodząc mniej uczęszczanymi ścieżkami wpadł do Was na chwilę /mówię o sobie, jak zapewne się domyślacie/ Za co poleciały te posty? Uznałem, że są nic nie wnoszącymi do dyskusji osobistymi wycieczkami, dodatkowo okraszonymi inwektywami. Były na granicy, wybrałem taki, a nie inny wariant. Zawsze możecie napisać do administracji pytanie, jeżeli coś Was nurtuje. Powiem więcej - jeżeli chcecie mieć pełną kontrolę nad swoimi wątkami to zapraszam do zapoznania się z polecanym przez nas FAQ i zgłoszeniem się do "centrali". Pozdrawiam, Jabbur ps. Nie, nie jestem z Ełku ;] -------------------------------------- "The Brigher Light, The Darker Shadow" Odpowiedz Link Zgłoś
manio15 Re: No i doczekaliśmy się cenzora na Forum 04.11.04, 08:09 łżesz w oczywisty sposób , w tych postach nie było nic co mógłbys pjąć nie będąc długoletnim czytelnikiem tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
horny7 Re: No i doczekaliśmy się cenzora na Forum 04.11.04, 09:34 jabbur napisał: > Mieliście to "szczęście", że moderator chodząc mniej > uczęszczanymi ścieżkami wpadł do Was na chwilę > /mówię o sobie, jak zapewne się domyślacie/ > Za co poleciały te posty? Uznałem, że są nic > nie wnoszącymi do dyskusji osobistymi wycieczkami, > dodatkowo okraszonymi inwektywami. Były na granicy, > wybrałem taki, a nie inny wariant. Zalosne postepowanie i totalny brak logicznego rozumowania w postepowaniu. Calkiem przypadkiem KTOSC wchodzi na Forum i decyduje, ze dane posty "sa nic nie wnoszacymi do duskusji"... Scena prawie jak z "Misia": "Tak, przechodzilismy obok, z tragarzami". O ile bedziesz mial odwage, to poprosimy o bardziej szczegolowe informacje, na podstawie ktorych zdecydowales o usunieciu tych postow. Najlepiej ze wskazaniem pkt'ow regulaminu, ktore zostaly zlamane. PS. Szczerze, nie licze na to, bo tak postepuja tylko amatorzy :-)) & Odpowiedz Link Zgłoś
jabbur Re: No i doczekaliśmy się cenzora na Forum 04.11.04, 12:50 forum.gazeta.pl/forum/1,47474,1617503.html "Czego unikac" Nie przeklinaj. Nie podszywaj się pod innych. Nie publikuj wątków niezgodnych z tematyką danego forum. Jeśli dyskusja przerodzi się w prywatną wymianę poglądów, kontynuuj ją poza forum. "Zgodnie z Regulaminem Forum wypowiedzi naruszające Netykietę mogą być usuwane." Polecam także punkt 4,5,9 z regulaminu: forum.gazeta.pl/forum/1,47474,1617538.html Pozdrawiam, JA -------------------------------------- "The Brigher Light, The Darker Shadow" Odpowiedz Link Zgłoś
manio15 Re: No i doczekaliśmy się cenzora na Forum 04.11.04, 14:14 jabbur napisał: > forum.gazeta.pl/forum/1,47474,1617503.html > "Czego unikac" > Nie przeklinaj. > Nie podszywaj się pod innych. > Nie publikuj wątków niezgodnych z tematyką danego forum. > Jeśli dyskusja przerodzi się w prywatną wymianę poglądów, kontynuuj ją poza for > um. > "Zgodnie z Regulaminem Forum wypowiedzi naruszające Netykietę mogą być usuwane. > " > > Polecam także punkt 4,5,9 z regulaminu: > forum.gazeta.pl/forum/1,47474,1617538.html > Pozdrawiam, > JA > -------------------------------------- > "The Brigher Light, The Darker Shadow" ściemniasz dalej , z tego wszystkiego tylko punkt 9 pasuje w swoim bolszewickim brzmieniu. Skoro takiś jedyny sprawiedliwy do dlaczego nie skasowałeś wątku "czterdziestolatek" ? czy inych tego samego autora (w jego wielu wcieleniach) w których narusza wszelkie możliwe zasady , kulturę słowa i prawo? szkoda gadać . Odpowiedz Link Zgłoś
jabbur Re: No i doczekaliśmy się cenzora na Forum 04.11.04, 14:19 Dlatego, że nie mogę być wszędzie i wszystko sprawdzić /o ile nie jest to zgłoszone poprzez ikonę kosza/ Pozdrawiam, Jabbur -------------------------------------- "The Brigher Light, The Darker Shadow" Odpowiedz Link Zgłoś
manio15 Re: No i doczekaliśmy się cenzora na Forum 04.11.04, 14:31 no to dlaczego nie napisałeś tak od razu , tylko grasz świętego. Nikt nie ma Ci tego za złe bo i tak wszyscy sie domyślili jaki był mechanizm znikania postów. Nikt włosów sobie z łaba nie rwie bo o tym kto je umieścił w koszu zdanie jest ugruntowane. Polecam Twojej uwadze szczególnie te pisane jako "wiesiekt" , których mimo ewidentego rynsztoku nikt nie wysłał do kosza. Bo sie nikomu nawet nie chciało ruszać tego g. Sprawa moderatora forum była kilkakrotnie dyskutowana i uznano że najlepszym jest jego brak. taki brak aktywności społecznej :) Ale za sugestie dziękuje w imieniu nestorów forum. Szkoda tylko że spec nas opuścił , w części pewnie róniez w wyniku tej historii. Odpowiedz Link Zgłoś
horny7 Re: No i doczekaliśmy się cenzora na Forum 05.11.04, 09:32 jabbur napisał: > Dlatego, że nie mogę być wszędzie i wszystko > sprawdzić /o ile nie jest to zgłoszone poprzez > ikonę kosza/ Teraz rozumiem ;-) Dzieki za info. Pozdrawiam. & Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: No i doczekaliśmy się cenzora na Forum 04.11.04, 18:30 jabbur napisał: > forum.gazeta.pl/forum/1,47474,1617503.html > "Czego unikac" > Nie przeklinaj. > Nie podszywaj się pod innych. > Nie publikuj wątków niezgodnych z tematyką danego forum. > Jeśli dyskusja przerodzi się w prywatną wymianę poglądów, kontynuuj ją poza for > um. > "Zgodnie z Regulaminem Forum wypowiedzi naruszające Netykietę mogą być usuwane. > " > > Polecam także punkt 4,5,9 z regulaminu: > forum.gazeta.pl/forum/1,47474,1617538.html > Pozdrawiam, > JA > -------------------------------------- > "The Brigher Light, The Darker Shadow" Ciekawe z tym podszywaniem. Na innych forach pełno takowych przypadków i nie można się doprosić jakiejś reakcji. Tutaj owszem elementu podszywania nie sposób nie zauważyć, ale wszyscy forumowi bywalcy bezbłędnie rozpoznawali kto jest, kto gdyż kopia chwilami przewyższała oryginał. I głónym celem przecież nie była mistyfikacja, tylko ironia... Odpowiedz Link Zgłoś
mobb Re: No i doczekaliśmy się cenzora na Forum 05.11.04, 17:08 jabbur, wszystko co napisałeś brzmi dość dziwnie, bo tak jak cenzor z dawnych czasów kasowałeś wątki bardzo wybiórczo. wydaje się to bez sensu jeśli robisz to w ten sposób i jedynie od czasu do czasu. albo czytaj wszystko i wycinaj to co Twoim zdaniem jest niezgodne z regulaminem, albo nie rób tego wogóle. Takie wpadanie i wybiórcze kasowanie w pewnym sensie rozbija "życie" forum (słowo nieco za wzniosłe). Pewnie niewiele Cię to obchodzi, ale jedna z osób tu piszących m.in. z powodu Twojej interwencji zrezygnowała z pisania tutaj. Więc może czasem zrób przerwę na chwilę reflekcji, zanim naciśniesz przycisk "kasuj" mobb PS. A nasz kolega adam też już nie może pisać, bo mu mama zabroniła. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: No i doczekaliśmy się cenzora na Forum 05.11.04, 18:38 mobb napisał: > PS. A nasz kolega adam też już nie może pisać, bo mu mama zabroniła. Serio, serio? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mamaadama1 Re: No i doczekaliśmy się cenzora na Forum 08.11.04, 16:17 jusz ma mojom zgode Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: No i doczekaliśmy się cenzora na Forum 07.11.05, 16:19 Nawet nie zauważyliśmy kiedy minęła pierwsza rocznica interwencji admińskiej na naszym forum... No i rocznica zniknięcia Speca... Odpowiedz Link Zgłoś
hycker Re: No i doczekaliśmy się cenzora na Forum 09.11.05, 11:55 pamietam, czytalem wowczas. Czy Spec definitywnie sie pozegnal z forum, czy moze wrocil pod innym nickiem? Jak to bylo? hyc Odpowiedz Link Zgłoś