Dodaj do ulubionych

czy Kozłowski to uzdrowiciel?

17.08.06, 20:35
Proszę was drodzy forumowicze, napiszcie mi czy ten Kozłowski to taki poważny
bioenergoterapeuta, czy to lipa? Mój tato jest b. chory (rak) i ktoś mu o tym
niby-lekarzu powiedział. Sama nie wiem. on się nazywa Jerzy Kozłowski .
Przyjmuje w Ełku na ul. Kopernika 2. Czy ktoś z was " leczył sie " u tego pana?
Obserwuj wątek
    • ralston Re: czy Kozłowski to uzdrowiciel? 17.08.06, 20:56
      Powtórzę za Maniem i jego gruzińskim lekarzem panem Tegonieradze. Do lekarzy
      trza chodzić nie do szamanów.
      • dorocik3 Re: czy Kozłowski to uzdrowiciel? 18.08.06, 10:16
        Ale ludzie walą do niego i podobno pomaga im. Ja do tgo podchodzę nieufnie ale
        tato ma nadzieję że mu pomoże. Nie chcę by się boleśnie rozczarował.
        • kuzyn03 Re: czy Kozłowski to uzdrowiciel? 22.04.19, 21:49
          Witam , bylem u tego faceta w 2006 roku zawazac wujka I ciocie do nie go . Faktycznie mieszkal kilkadziesiad metrow od cmentarza gdzie mialem zaparkowany samochod I czekalem na wujkow . Wujek po skonczonym swoim seansie wyszedl I zaczal mnie namawiac a zebym koniecznie skorzystal z okazji I tez poszedl , to tylko 30 zlotych mowil wujek . Ja niez byt ufnie ale w koncu wyrazilem zgode I poszedlem . Oczywiscie trwalo to moze 10 minut czy cos takiego zaplacilem 30 zlotych I wyszedlem do samochodu nawet nie zdajac sobie sprawy ze faktycznie mi pomogl. > facet duzo palil < A mianowicie przed pojsciem do niego przez ostatnie moze 15 lat mialem klopoty z kregoslupem poniewaz musialem spac tylko I wylacznie na plasko na brzuchu ( doslownie na plasko ) nawet reki nie moglem podlozyc pod glowe bo juz bylo zbyt wysoko.Jak rowniez nie moglem spac na boku czy to prawy czy lewy tylko I wylacznie jak przyslowiowy sledz na plask na brzuchu . No coz , szybko sobie uswiadomilem ze jednak mi pomogl . Dzieki wujkowi ze mnie namowil , kosztowalo mnie to 30 zlotych ale do dzisiaj nie mam zadnych klopotow , sypiam na boku ktorym chce podkladajac poduszke a nawet jeszcze reke jak nisko I wszystko ok. Dzisiaj 22-04-2019 London jest swietnie . Final jest taki mnie pomogl , wujkowi tez a cocia mowila ze bez zmian >prawe ucho< Wiec kazdy moze myslec co chce ale mi pomoglo .Pozdrawiam.
    • liolichik Re: czy Kozłowski to uzdrowiciel? 16.03.16, 09:32
      Czesc Dorota, ja sama bylam u tego Pana juz 2 razy i pojade jeszcze ostatni raz :) naprawde pomaga, porekomendowala mojej mamy kolezanka on dla niej na poczatkowej stadii znalazl rak, takze dla jej siostry syna pomog wyleczyc oczy ktore zaczeli kosic w inna strone. Nie bierze duzych pieniadzy , a pomaga nie waznie wierzysz czy nie, bo ja najpierw odnioslam sie skeptycznie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka