GoĹÄ: gość
IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
06.09.11, 13:34
Kiedyś był to dobry buk. Ale teraz mogę wam powiedzieć tylko jedno - unikajcie tego złodziejskiego buka. Oszukuje jak tylko może. Nie ma tygodnia, żeby jakiś zakład nie został "błędnie rozliczony" na niekorzyść gracza (zawsze dziwnym trafem) i to tylko wtedy, gdy dokopiecie się prawdziwego wyniku. Ile razy oszustwo im wychodzi, trudno powiedzieć.
Błędne rozliczenie zakładu to jest wielkie halo, które może się zdarzyć raz na pół roku. Ja doświadczyłem tego kilkanaście (!!!) razy w ciągu kilku miesięcy. ZAWSZE na moją niekorzyść.
Jeżeli stawiacie na szybkie zakłady, na małe punkty np. w tenisie albo w siatkówce, w meczu, z którego nie ma transmisji i nie jesteście w stanie samodzielnie potwierdzić wyniku, możecie być przekonani na 100 procent, że zostaniecie oszukani.
Co więcej, zostaniecie oszukani nawet wtedy, gdy możecie sprawdzić wynik. Dlatego - jeżeli już gracie - nigdy, przenigdy nie ufajcie rozliczeniu ze strony SB. Sami sprawdzajcie każdy wynik, śledźcie transmisję przynajmniej w internecie, a najlepiej stawiajcie na pewne, szeroko transmitowane zdarzenia. Wtedy gnojki nie będą się miały jak wykpić.
Nie dajcie się złodziejom ze SB! Pozdr...