Dodaj do ulubionych

Uważajcie na złodziei ze Sportingbet!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.11, 13:34
Kiedyś był to dobry buk. Ale teraz mogę wam powiedzieć tylko jedno - unikajcie tego złodziejskiego buka. Oszukuje jak tylko może. Nie ma tygodnia, żeby jakiś zakład nie został "błędnie rozliczony" na niekorzyść gracza (zawsze dziwnym trafem) i to tylko wtedy, gdy dokopiecie się prawdziwego wyniku. Ile razy oszustwo im wychodzi, trudno powiedzieć.

Błędne rozliczenie zakładu to jest wielkie halo, które może się zdarzyć raz na pół roku. Ja doświadczyłem tego kilkanaście (!!!) razy w ciągu kilku miesięcy. ZAWSZE na moją niekorzyść.

Jeżeli stawiacie na szybkie zakłady, na małe punkty np. w tenisie albo w siatkówce, w meczu, z którego nie ma transmisji i nie jesteście w stanie samodzielnie potwierdzić wyniku, możecie być przekonani na 100 procent, że zostaniecie oszukani.

Co więcej, zostaniecie oszukani nawet wtedy, gdy możecie sprawdzić wynik. Dlatego - jeżeli już gracie - nigdy, przenigdy nie ufajcie rozliczeniu ze strony SB. Sami sprawdzajcie każdy wynik, śledźcie transmisję przynajmniej w internecie, a najlepiej stawiajcie na pewne, szeroko transmitowane zdarzenia. Wtedy gnojki nie będą się miały jak wykpić.

Nie dajcie się złodziejom ze SB! Pozdr...
Obserwuj wątek
    • Gość: TVP3 Re: Uważajcie na złodziei ze Sportingbet! IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.01.12, 01:39
      Witam wszystkich.

Doszły mnie słuchy o coraz śmielszych oszustwach SPORTINGBET.
      Poszukujemy osób, które zostały okradzione przez ww. Bukmacherów w celu nakręcenia reportażu.

Mój email:

kontakt@tvp.waw.pl

w tytule wiadomości proszę podać SPORTINGBET

Pozdrawiam
      • Gość: mario Re: Uważajcie na złodziei ze Sportingbet! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.12.14, 21:41
        Zgadzam się w 100% Sportinbet....NIGDY WIECEJ!!!!Miałem tam konto od 2011r. Nigdy więcej!!!!. O ile dwa-trzy lata wcześniej było mniej więcej uczciwie to teraz przechodzą samych siebie. Nigdy więcej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Malutka Re: Uważajcie na złodziei ze Sportingbet! IP: *.dynamic.chello.pl 08.01.13, 10:59
      ODRADZAM WSZYSTKIM SPORTINGBET!! Na początku wszystko ładnie, bez większych problemów... Przy wpłatach wszystko ok. Problemy zaczynają się przy wypłatach i wygranych... Zamykają zweryfikowane wcześniej konta podając jakieś głupie wymówki złamania regulaminu z pieniędzmi na koncie bez możliwości ich odzyskania! Obsługa czatu i infolini niekulturalna i arogancka! NIE POLECAM I ODRADZAM
    • mateuszholda Re: Uważajcie na złodziei ze Sportingbet! 13.01.13, 14:16
      Zakładami bukmacherskimi zajmujemy się od 11 lat.

W 2012 roku inwestując
      40 zł zarobiliśmy ponad 615 000 zł.

Teraz chcemy zaoferować Państwu nasze typy oraz system, który świetnie sprawdza się przy ich zagrywaniu.

Wszystkich zainteresowanych zapraszam na nasz blog: wygrywajznami.blog.pl
    • Gość: kasyna 2013 Re: Uważajcie na złodziei ze Sportingbet! IP: *.ip.netia.com.pl 26.01.13, 21:47
      Nie chcecie złodziei? Sprawdźcie nominowane firmy z EGR Awards i Totally Gaming: Nominowane kasyna i bukmacherzy
    • Gość: gość portalu Re: Uważajcie na złodziei ze Sportingbet! IP: *.dolsat.pl 26.02.13, 16:53
      tutaj sprawdźcie innych bukmacherów www.jakibukmacher.pl/index.html
    • Gość: slawo Re: Uważajcie na złodziei ze Sportingbet! IP: *.rev.ndi.net.pl 24.08.13, 13:02
      potwierdzam, sportingbet to złodzieje! wpłacasz depozyt, a kasa nie pojawia się na koncie i jakimś dziwnym trafem znika. Na interwencję odpowiadają jakimiś głupimy informacjami o serwerach, albo wgl cię zignorują. UWAŻAJCIE! SPORTINGBET TO ZŁODZIEJE!
    • Gość: kemocikx Re: Uważajcie na złodziei ze Sportingbet! IP: *.rdns.blackberry.net 09.10.13, 08:35
      Opinie o bukmacherze sportingbet znajdziesz na ebukmacher.net/bukmacherzy/sportingbet/ Warto podzielic się swoimi doswiadczeniami bo w rankingu bukmacherskim jest wysoko
      • Gość: ellemarie Re: Uważajcie na złodziei ze Sportingbet! IP: *.dynamic.chello.pl 28.01.14, 10:30
        Uważajcie na nich. Dosłownie wczoraj miałam na koncie 81,33 zł. Próbowałam wnieść zakład na mecz tenisowy/debel. Pojawił się komunikat o błędzie. Nie udało się wnieść zakładu. Tymczasem patrzę a na moim koncie pozostało 1,3 zł. Co do diaska sprawdzam, a tam się okazuje, że zakład na ruletkę 80 zł, przegrany...I teraz moje pytanie, jak to możliwe skoro nie grałam??? Niczego nie obstawiałam, konto mam bardzo krótko, nawet nie miałam okazji wejść żeby sprawdzić jak tam wygląda obstawianie. Wchodzę więc i widzę, że nie jest możliwością obstawienie tego 'przypadkiem'. Trzeba wybrać numer, kwotę potwierdzić...No więc pełna nadziei piszą następnego dnia w tej sprawie i co słyszę? Że powinnam uważać w czyje ręce powierzam mój login i hasło i żeby sprawdzić domowników, gdzie jest to fizycznie niemożliwe (ja siedziałam przy komputerze), pomijając, że to w ogóle jest niemożliwe, bo nikt nie gra i nie potrafi w domu obstawiać. Także przestrzegam, bo chyba takie sytuacje nie powinny się zdarzać, może dla kogoś to niewielka kwota, ale jednak przestrzegam!
        • Gość: rico Re: Uważajcie na złodziei ze Sportingbet! IP: *.dynamic.mm.pl 11.02.14, 13:01
          Przecież tam gdzie wprowadzasz stawkę na zakład nieco poniżej jest mała ramka z ruletką. Tak to jest jak się klika gdzie popadnie i nie czyta. Ja mam konto 3 rok i żadnych problemów nie miałem.
    • triceps20 Re: Uważajcie na złodziei ze Sportingbet! 28.01.14, 10:38
      Niema to jak bet at home... najlepszy chyba buk...
      • korwinnorwid Re: Uważajcie na złodziei ze Sportingbet! 02.09.14, 14:39
        ja wiem czy bah jest taki dobry, kursy średnie, akurat mi się wydaje ze lepszego od bet365 niema
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka