Dodaj do ulubionych

jaki bukmacher?

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.12.15, 14:59
Jakiego bukmachera polecacie ? Ja polecam www.exbinog.com świetny bukmacher z mnóstwem zakładów live supportem 24/h 7 dni w tygodniu i z super bonusami nawet bez depozytu ! Serdecznie polecam i zapraszam do rejestracji
Obserwuj wątek
    • rob.bob Re: jaki bukmacher? 02.12.15, 22:36
      Zgadza się, exbino choć jest młodym bukmacherem ma całkiem fajną ofertę zakładów tutaj więcej info o bonusach i dostępnych zakładach. Jednak jeżeli ktoś chce przeznaczyć duże pieniądze na obstawianie to bardziej polecałbym bet365 czy pinnacle bo to jednak bezpieczniejsi bukmacherzy.
    • Gość: Budzikowski Re: jaki bukmacher? IP: *.centertel.pl 09.07.17, 14:10
      Ja ze swojej strony mogę polecić betonline.net.pl/bukmacher/r/forbet . Legalny w Polsce, ma dużo dyscyplin sportowych i co najważniejsze kursy są fajne. A 12% podatku płaci firma, a nie grasz - to też spory plus :)
    • tajemniczy1993 Re: jaki bukmacher? 31.10.19, 12:16
      Dość dobre opinie słyszałem o marce Betfan. Jak czytam opinie na ich temat to wydaje się, że jest to dość dobry bukmacher. Tutaj masz opinie Betfan: opinieobukmacherach.pl/betfan-opinie-graczy-czy-to-dobry-bukmacher-z-dobrym-bonusem/ - Sam mało przebywam ostatnio w Polsce, więc nie szukam tutaj buków, ale na pewno gdyby tak było, Betfan byłby jednym z wyborów, nad którym bym się zastanawiał ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka