Dodaj do ulubionych

najlepsze forum bukmacherskie, co proponujecie?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 23:23
j.w.

ps. wpisuje rozne magoczne slowa w googlach , a tutaj wyskakuje dziesiatki
spobie podbnych forow, ktore polecacie. chodzi mi o takie forum ktore bedzie
w miare niezalezne, tzn nie bedzie mialo jakiegos sponsora a typy beda pisane
rzeczywiscie przez graczy a nie przez moderatorow
Obserwuj wątek
    • Gość: old_hand Re: najlepsze forum bukmacherskie, co proponujeci IP: *.jmdi.pl 24.08.06, 09:21
      Internet strasznie zdziadział i o ile rzeczywiście 6-8 lat temu można było
      znaleźć wiele wartościowych typów i analiz chociażby na mecz.pl albo
      bettingadvice to dzisaj te strony to śmieć do reklamowania cienkich buków. A co
      do porad - nie znam dobrego forum niemieckojęzycznego - to co spotkałem to też
      śmieć. Francuskiego nie znam więc się nie wypowiem. Z serwisów
      angielskojęzycznych - bettingzone.co.uk (dobre opisy, ale ze skutecznością typów
      to różnie). Mozna natomiast znależć typy na takie egzoty jak krykiet, rugby czy
      wyścigi koni. Warto zaglądać na punterslounge, chociaż też trochę podupadło
      (dużo typów z kursem 1,30, stawką 10/10 i uzasadnieniem ajax i manutd to fajne
      drużyny). Tylko typy można obejrzeć na goonersguide (całkiem solidnie opisane i
      przyzwoicie ze skutecznością). I na koniec hat-trik.com/tips. Dobra skuteczność,
      chociaż ja raczej nie korzystam, bo grają głównie "dziwne" ligi - skandynawia,
      am.płd., niższe angielskie. Nie lubię grać czegoś o czym nie mam pojęcia :)
      • rotstein Re: najlepsze forum bukmacherskie, co proponujeci 25.08.06, 22:07
        dzieki za strony angielskie, pewnie kiedys sie przydadza, a czy masz jakas
        swoja polska?
        • Gość: old_hand Re: najlepsze forum bukmacherskie, co proponujeci IP: *.jmdi.pl 26.08.06, 08:43
          Pooglądaj forum na www.mecz.pl. Jest bardzo duże i oprócz spamu bukmacherskiego
          znajdziesz kilku dobrych typerów od poszczególnych lig czy sportów. Poza tym na
          punterslounge.com sprawdź dział typów z lig europejskich. Typują ludzie z
          różnych krajów, przeważnie "swoje" ligi narodowe (np. Szwajcaria, Francja,
          Finlandia) więc czasem wychodzi to rzeczywiście dobrze. W weekend jest też w
          sekcji o piłce angielskiej temat "weekend bets" -> możesz sprawdzić jakie kupony
          wysyłają uzytkownicy.
    • Gość: kondor Re: najlepsze forum bukmacherskie, co proponujeci IP: 62.29.253.* 24.08.06, 15:51
      moim zdaniem www.typerzy.net - masz tam forum, ale jest tez liga typerow z nagrodami i bardzo dobre typy z analizami. to chyba najwieksza w Polsce strona...
    • Gość: gd Re: najlepsze forum bukmacherskie, co proponujeci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 18:54
      www.typujemy.pl/forum -zdecydowanie najlepsze!!!!!
    • Gość: Macron44 Re: najlepsze forum bukmacherskie, co proponujeci IP: *.unknown.vectranet.pl 31.05.18, 23:26
      Ja ze swojej strony polecam forum bukmacherskie, które posiada w swojej ofercie jedynie typy bukmacherskie legalnych bukmacherów, działających w oparciu o polską licencję. Nie ryzykuj i nie obstawiaj w zagranicznych firmach bukmacherskich!
    • Gość: Rosoel1 Re: najlepsze forum bukmacherskie, co proponujeci IP: *.pljtelecom.pl 03.06.18, 13:33
      Najlepsze forum bukmacherskie ? Wiesz trudno jednoznacznie stwierdzić, bo każdy ma nieco inne potrzeby. Ja uważam że całkiem sporo jest Betonline bo mam tam też czat gdzie jest dużo osób a ja lubię grać live. Ale to niekoniecznie musi tobie odpowiadać ;)
    • buruturs Re: najlepsze forum bukmacherskie, co proponujeci 20.12.18, 04:43
      #[] #[7gd-205.#Recommended site 7gd-205.7gd-205 comod.7gd-205 comod.7gd-205 comod.]
    • Gość: Luj12 Re: najlepsze forum bukmacherskie, co proponujeci IP: 82.102.16.* 12.01.19, 12:06
      Zdecydowanie Darmowybonus.com - mają tutaj najwięcej informacji o darmowych promocjach nie wymagających wkładu własnego, udało mi się zarobić kilka tysięcy PLN z ich pomocą w przeciągu pół roku :)
    • gamebooker Re: najlepsze forum bukmacherskie, co proponujeci 29.01.19, 18:46
      www.bettingclub.pl - oprócz typu można przeczytać krótką analizę, bukmacherskie typy dnia.
    • Gość: Lemiec Re: najlepsze forum bukmacherskie, co proponujeci IP: *.m247.com 05.05.19, 16:15
      zdecydowanie Darmowy bukmacher 2019
    • Gość: seba193 Re: najlepsze forum bukmacherskie, co proponujeci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.19, 18:48
      ja korzystam z forum.bukmacherskie.com/
    • martinaku Re: najlepsze forum bukmacherskie, co proponujeci 06.09.19, 10:00
      Generalnie dobych typów jest dużo i fajnych analiz również. Sporo typów jest zamkniętych i raczej nikt Ci ich nie da na tacy. Czesto też musisz dołaczyc do prawdziwej strefy zamkniętej itp aby naprawdę móc dobrze typować.

Generalnie to zależy czego szukasz. Jak typy z piłki nożnej to według mnie najlepszy www.bettingexpert.com . Jak obstawiasz koszykówkę to możesz sprawdzić np www.vitibet.com/index.php?clanek=quicktips&sekce=basket&lang=en . Forum esportowe z kolei z typami to na przykład esporttalk.org/c/bettings-talks/ - league of legends, counter strike, dota itp itd. Generalnie dużo tego jest do wyboru i do koloru ale jednak zgodzę się że kiedyś łatwiej można było znaleźć nawet w google wartościowe strony. Teraz jest strasznie dużo badziewia wypromowanego jakiś płatnych linków itp itd. Samo google bardziej stawia na strony komercyjne oraz takie które im się bardziej opłaca.. Takie czasy teraz mamy..
    • Gość: Kaspeer Re: najlepsze forum bukmacherskie, co proponujeci IP: *.centertel.pl 29.10.19, 13:48
      Ciekawy temat. Powiem wam, że ostatnio coraz bardziej przekonuję się, żę to grupy na FB zdominują bukmacherkę. Już coraz mniej słychać o różnego rodzaju forach i to nie przepadek. Polecam zerknąć na opinieobukmacherach.pl/wiarygodne-forum-bukmacherskie/ - jakie forum jest wiarygodne? Za wiele tego nie ma, ale trochę można znaleźć
    • andrzejmrugala Re: najlepsze forum bukmacherskie, co proponujeci 19.01.23, 11:30
      Nowa strona, którą na pewno warto odwiedzić, ponieważ zawiera merytoryczne recenzje bukmacherów oraz rzetelne rankingi najlepszych bukmacherów - najlepsibukmacherzy.com. Zdecydowanie polecam ją sprawdzić.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka