Dodaj do ulubionych

Napiszcie coś na jutro. Ja ostatnio nie trafiam :(

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.07, 20:56
Obserwuj wątek
    • jovi78 Re: Napiszcie coś na jutro. Ja ostatnio nie trafi 10.03.07, 21:14
      Ja przegrałem 280 zł przez ostatnie kilka dni... dobrze że wcześniej na tyle
      dobrze mi szło że jeszcze do dna mi trochę brakuje... ale ja nic nie podaję bo
      szkoda męczyć Was moimi typami.

Dziś miałem typy z:
      FC Midtjylland 2 - 2 Vejle
      FC Zurich 2 - 2 FC Aarau
      Real Madrid 82 - 85 C.B. Gran Canaria
      • Gość: piter Re: Napiszcie coś na jutro. Ja ostatnio nie trafi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.07, 22:09
        mnie nie meczysz typami,wrecz przciwnie sa wskazane.mi dzis w zasadzie procz
        energi cottbus weszlo wszystko:) nawet liga francuska bordeaux - souchaux
        ponizej 3 bramek.wreszcie bede troche do przodu:) do tego mainz pieknie wygralo
        i korona :)jutro mam nadzieje na kolejne sukcesy:)
        • jovi78 Re: Napiszcie coś na jutro. Ja ostatnio nie trafi 10.03.07, 22:13
          teraz czekam na wynik Molik... pozostałe 2 typki mi weszły. Ale jestem
          załamany... marzy mi się akwarium słonowodne... już miałem mizerną podstawę do
          niego... wystarczyło stawiać po 100 zł na 1 -2 mecze i trafiać... trafiłbym tak
          7 -8 meczy i byłoby akwariua\m \, a tak po tych paru dniach... no cóż zabawa się
          zacznie od nowa...
        • Gość: Yaro Re: Napiszcie coś na jutro. Ja ostatnio nie trafi IP: 213.17.223.* 10.03.07, 22:56
          PITER twoje typy do dupy pisałeś że Strasburg -Ajacco pewna 1 a ja mówiłem że
          pewny remis i co BYŁ !!! NAPISAŁEŚ ŻĘ pewne to remisy Le Mans - St. ETIENNE
          i Bordeaux Sochaux i znowu się pomyliłeś bo tu był 1-ki !!! powiem Ci tylko żę
          do dupy z Ciebie typer a pozatym jak coś wiesz to graj sam a nie ściemniasz i
          udajesz buka !!!! podawaj jedną ale za to trafną prognoze pozdro i nie pisz
          jakiś głupot bo ciśnienie Ci skoczyło wyluzuj !!!!!
          • Gość: Julka Re: Napiszcie coś na jutro. Ja ostatnio nie trafi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.07, 23:08
            E no Yaro, daj spokój. Na to nie ma mądrego. Przecież to jest toto lotek.
            Wszystko zależy od szczęścia.
            Masz rację jeśli chodzi o wyluzowanie. Tak. Tu masz 100% racji.
            Pozdrawiam.
    • Gość: Julka To ja napiszę swoje, ale nie bierzcie ich zbyt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.07, 22:48
      poważnie. Pisałam: ostatnio nie mam szczęścia.
      Jagiellonia - KSZO Ostrowiec 1 1,40
      Wolver... - West Brom... 1X 1,34
      Broendby - Nordsj... 1 1,6
      Lyon - Marsylia 1 1,55
      Celta - Bilbao 1X 1,24
      Zenit - Saturn 1 1,45
      Celtic - Rangers 1 1,85
      Metalist - Szachtar 2 1,3
      Atalanta - Parma 1 1,8
      Napiszcie, co wyrzucić, co zostawić a może coś dopisać?
      • Gość: piter Re: To ja napiszę swoje, ale nie bierzcie ich zby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.07, 23:34
        yaro ty jakis niedoru..chany jestes?? mama cie nie kocha?to ze tamte typy mi nie
        weszly to inna sprawa,ale mam tez inne ktore postawilem i o tych wlasnie
        pisze??co zfrustrowany jestes bo nic nie mozesz trafic a zazdroscisz ze inni
        trafiaja?? zazdroscisz mi piniedzy ktore dzis zgarnalem???zalosny gosc..:/
        • Gość: Yaro Re: To ja napiszę swoje, ale nie bierzcie ich zby IP: 213.17.223.* 11.03.07, 17:42
          piter wiedziałem że ci ciśnienie skoczy jak to przeczytasz cienki z ciebie
          typer i cinki gościu skoro dajesz się tak szybko podpuścić a poza tym jesteś
          zadufanym i zakochanym w sobie narcyzem.kase wygrałeś chyba na lizaki ci
          starczy ???
          • Gość: Julka na moim wątku taka kłótnia??? Dajcie spokój :))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.07, 18:09

• Gość: piter Re: na moim wątku taka kłótnia??? Dajcie spokój : IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.07, 18:59
              masz racje kase wygralem ale na co mi starczy to juz w zasadzie moja sprawa i
              nic Ci frajerze do tego.kasa o ktorej mozesz pomarzyc dziaciaku. a to ze jestem
              narcyzem - taki juz jestem,nie moja wina ze jestem taki fajny,natura mnie takim
              stworzyla, a ty mozez tylko pouzalac sie nad soba i niech cie posciska z zazdrosci
              • Gość: piter Re: na moim wątku taka kłótnia??? Dajcie spokój : IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.07, 19:00
                pomijajac zalosnego zazdrosnika chcialbym oznajmic ze wreszcie wygralem wieksza
                kase:) obsyawilem na korone i belchatow:) inny kupon byl baaardzo blisko ale
                vitesse nie weszlo:(
                • Gość: Julka Panathinaikos - Ergotelis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.07, 19:20
                  Ergotelis od 44 minuty gra w dziesiatkę, a mimo to wciąż wygrywa :(((
                  Postawiłam na Panathinaikos, przelicznik 1,20, no i dajcie spokój...
                  Jeżeli jednak wygrają to wygram 103,50 za 2 zł.
                  • Gość: piter Re: Panathinaikos - Ergotelis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.07, 19:25
                    dlatego wlasnie juz nie stawiam na takie mecze z kursami 1,2 :) to jaki mialas
                    kuponi ze za 2 mozesz wyhaczyc az 100 ??
                    • Gość: Julka Re: Panathinaikos - Ergotelis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.07, 19:37
                      Ano trafiła mi sie jedna pomyłka. Postawiłam 2 na jakiś, już nawet nie wiem na
                      jaki mecz, że padną więcej niż 2 bramki.
                      Wpisałam zły numer i na kuponie mam OFI Kreta - Kerkya 2, z przelicznikiem
                      4,75. I jest 2, ... 3:4
                      • Gość: piter Re: Panathinaikos - Ergotelis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.07, 19:46
                        pech z tym panathinakosem:/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka