Dodaj do ulubionych

super pewniak z wysokim kursem na dzis(sroda)

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 11:49
Śr 21-03-2007 14:30 Belasitsa - Lokomotiv Sofia (Bul. Vyscha Liga) typ czysta
2 stawka za tysiaka i drugie tyle na czysto:)
przeliczniki 1 3.50 X 3.20 2 2.00
Lokomotiv co tu duzo mowic jest zespolem zdecydowanie lepszym.Co sezon jest w
scislej czolowce.W tym sezonie rowniez.Po 18 kolejkach Lokomotiv jest razem z
CSKA na 2 miejscu w tabeli wygral 13 meczy 3 zremisowal i tylko 2 przegral
lacznie ma pkt 42.
Belasisty bilans to 5 wygranych 4 remisy i az 9 przegranych.

Na korzysc Lokomotivu przemawia takze skutecznosc i obrona.39 strzelonych i
tylko 14 straconych przy 22 strzelonych i 25 straconych Belasisty oddaje w
pelni przewage zespolu Lokomotiv.
Napastnik Lokomotivu jest w wybornej formie w kazdym meczu strzela gole,zostal
powolany na najblizsze mecze eliminacyjne do Reprezentacji Bulgarii.

Do tego zeby podniesc kurs mozna dodac 10000% pewniaka Levski Sofia ktory gra
z 3 zespolem od konca. Kurs nieduzy bo tylko 1,15 ale zdecydowany
faworyt!!!Levski jest naszpikowany reprezentatami kraju wiec wiecej nie trzeba
dodawac.

aktualne kursy do sprawdzenia na:

www.bet-at-home.com/affiliate.aspx?aid=16697
pozdrawiam i zycze wysokich wygranych!!!

Obserwuj wątek
    • Gość: typer Re: super pewniak z wysokim kursem na dzis(sroda) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 13:20
      godzina do rozpoczecia.....emocje siegaja zenitu:):):)
      ktos postawil cos na te mecze?
      • Gość: typer jest niedobrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 14:55
        Levski wygrywa 1:0 ale Lokomotiv przegrywa tez 1:0 25 minuta:(
        do boju Lokomotiv!!!!!!!!
        • Gość: typer troche lepiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 14:58
          juz 1:1 Lokomotiv i kto strzelilby gola jakby wlasnie niezawodny Genkov. Ma
          chlopak forme ostatnia super!!! Bulgaria dzieki niemu wygra w
          eliminacjach:)))...... a ja dzis w lidze:)))))
          do boju chlopaki!!!!!!
          • Gość: Woody Re: troche lepiej IP: *.smrw.lodz.pl 21.03.07, 15:15
            No chlopaki z lokomotivu powinni dac rade w koncu jest jeszcze drugie 45 min...
            A tak na marginesie podajesz na jakims inny forum o tematyce bukmacherskiej
            swoje typy??
            • Gość: typer Re: troche lepiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 15:41
              odpowiadajac na Twoje pytanie to pisze tylko na tym forum.

Lokomotiv moze i da rade ale na razie Levski zawodzi przegrywa 2:1....
              juz nie patrze na wyniki......spojrze dopiero po meczach......to nie na moje
              zdrowie:)
              • Gość: Julka Re: troche lepiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 16:23
                Ja postawiłam na Dupnitsa. Po zawodach :(
    • Gość: woody Re: super pewniak z wysokim kursem na dzis(sroda) IP: *.smrw.lodz.pl 21.03.07, 16:24
      Z tym typem na Lokomotiv to naprawde miales nosa, szkoda tylko ze Ci zawalil
      Levski.
      Pozdro i więcej takich typków!!!
      • Gość: typer Re: super pewniak z wysokim kursem na dzis(sroda) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 16:31
        zawsze stawiam po jednym meczu ale dzis bylem pewny Levskiego wiec dalem dwa
        meczyki zawsze kursik wzrosl o 1,30......ale sie wkurzylem......zrobilem na
        szybko kuponiki do odegrania....glownie na siatkowke.....jak nie wejda to bede
        troche w plecy:(....juz wiecej nie stawiam dwoch meczy na kuponie.....
        • Gość: piter Re: super pewniak z wysokim kursem na dzis(sroda) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 16:44
          no ten levski ...niepotrzebnie go obstawiales, zreszta dziwie sie ze na kurs
          1,15 postawiles:)
          • Gość: typer Re: super pewniak z wysokim kursem na dzis(sroda) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 16:56
            no o to chodzi ze tez sobie sie dziwie:(
            pierwszy raz i ostatni!!!
            • Gość: Julka Re: super pewniak z wysokim kursem na dzis(sroda) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 17:38
              Jak Ty obstawiasz jeden meczyk? Ja w STS obstawiłam cztery to kazali mi dopisać
              piąty. Powiedzieli, że czterech nie mozna. Może dlatego, że za 2 zł?
              • Gość: typer Re: super pewniak z wysokim kursem na dzis(sroda) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 17:50
                Julka ja obstawiam w internecie tu mozna postawic nawet jeden mecz z kursem 1,05.
                • Gość: piter Re: super pewniak z wysokim kursem na dzis(sroda) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 18:57
                  Julka ale to dosc dziwne, bo ja obstawiam tez u naziemnych w toto mix i tam tez
                  moge sobie obstawic co mi sie podoba i za ile ( do 1000 zl zaklad prosty).wiele
                  razy gralem na jedno spotkanie.zabraniaja tylko czasem grac np. dwa remisy w NBA
                  na jednym kuponie itp.ale tak to bez ograniczen.zrezygnuj z sts i dawaj do toto
                  mix:P
                  • Gość: piter Re: super pewniak z wysokim kursem na dzis(sroda) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 19:00
                    i zaluje ze za pozo zorientowalem sie jaki jest kurs na soki dzis:/ na malysza
                    jest bardzo maly ale jak obstawisz ze wygra ktos inny oprocz malysza i jacobsena
                    to stawka wynosila 5 !! to bardzo duzo a mysle ze malysz moze nie wygrac. jak Ty
                    to mowisz typer...za 1000 zl mozna wyciagnac 5000:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka