Dodaj do ulubionych

Nasze forum dociaga do TySiAcA!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.07, 14:32
niedlugo bedziemy mieli jubileusz:)Jest juz 993 wpisy jeszcze 7(szczesliwa) i
bedzie rowny tysiak.Wszystkim z tej okazji zycze milego dalszego rozmawiania o
zakladach sportowych:)Niech ten nowy tysiac zacznie sie od wpisania przez
kogos albo najlepiej przez wszystkich....."WYGRALEM TYSIAKA":)lub Wygralam
Tysiaka w przypadku Julki:)
ale mi sie zebralo na zyczenia,co:)To przez ta pogoda pewnie;)To jak juz pisze
to pokontynuje jeszcze troche:)

pozdrawiam szczegolnie najaktywniejszych:
Julke,Pitera,specjalistow od NHL Batlina oraz Bookera,dla talk80 ktory typki
koszykowki podsyla(szczegolnie NBA)pozdro rowniez dla najlepszego typera
eliminacji Rudestusa0700, oraz dla
Pyciu,Mosiniaka,Jovi78,Taro35,Prugel123.....no i wszystkich o ktorych
zapomnialem:)
pozdro
typer
Obserwuj wątek
    • Gość: Julka Mam nadzieję, że to nie prima aprilis? :))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.07, 17:22
      Również pozdrawiam wszystkich. Ci najlepsi niech częściej coś napiszą.
      No i powodzenia w ogrywaniu bukmacherów :)
      • Gość: piter Re: Mam nadzieję, że to nie prima aprilis? :))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.07, 20:34
        dzieki za zyczonka i dolaczam sie do nich:) szczegolnie zycze wam i sobie
        wysokich wygranych:) wspolne typy musza poskutkowac:P

mi niestety odpadly wszystkie kupony, atletico madryt zwalilo mi super kupon:/
        mialem nadzieje ze to prima aprilis ale niestety nie:/ zycie toczy sie dalej i
        uderze w bukow z podwojona sila:P
        • Gość: Julka Re: Mam nadzieję, że to nie prima aprilis? :))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.07, 22:51
          mi też Atl. Madrid zawaliło kupon :(
    • Gość: batlin Re: Nasze forum dociaga do TySiAcA!!! IP: *.ilabs.pl 01.04.07, 20:45
      no mnie tez fajniutki kuponik nie wszedl z 2 drugiej hiszpanskiej... -
      wlazlo mi zwyciestwo hercules (kurs grubo ponad 3), numancji (kurs w okolicach
      2) ale... salamanca tylko zremisowala:(.
      ale od poniedzialku ostro biore sie do roboty;)
      • rudestus0700 Re: Nasze forum dociaga do TySiAcA!!! 01.04.07, 20:52
        Czego nie trafiłem ja można zobaczyć na typach w innym wątku. Mam na szczęście
        jeszcze jeden kupon na razie trafiam. Pozdrawiam wszystkich!!!
        • Gość: piter Re: Nasze forum dociaga do TySiAcA!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.07, 22:49
          przypadlo mi w zaszczycie napisanie 1001 komentarza:) obym przy 2000 mogl
          napisac ze jestem na plusie:)
          • Gość: piter Re: Nasze forum dociaga do TySiAcA!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.07, 22:57
            widzisz julka jaki pecha:( empoli slicznie, belenensen ledwo ale weszlo , nawet
            bolton mnie nie zawiodl a tu prosze atl.madr:/ pluje sobie w brode bo
            zastanawialem sie czy nie wybrac czasem racing - bilbao i to by mi
            weszlo.podjalem zla decyzje a kursik byl niezly bo 6,14.

Typer lubisz typowac z dnia na dzien masz moze dla nas jakas analize na jutro
            konkretnego spotkania??
            • Gość: typer Re: Nasze forum dociaga do TySiAcA!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.07, 23:07
              Piter nie patrzylem nic na jutro jeszcze.
              Nie typuje nic ani nie gram w niedziele!!!
              Spojrze wiec dopiero jutro na spotkania i cos podesle jesli bede pewny jakiegos
              meczyku:)
        • Gość: typer Re: Nasze forum dociaga do TySiAcA!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.07, 22:55
          no i sie zaczyna:) Rudestus0700 wpis nr tysiac,ja zaczynam nowego tysiaka:) wpis
          nr 1001!!!!
          ja w weekend troche sie zrobilem w konia i nic nie zagralem,bo cala kase
          postawilem w czwartek na Freiburg w II niemieckiej.No i meczyk wszedl Freiburg
          wygral ale mial byc w sobote o 14 wiec bylem az do dzis zamrozony brakiem
          gotowki.A myslalem ze cos pokombinuje na sobote wieczor.I nie patrzylem nic na
          weekend dlatego nie podsylalem swoich typow.
          Jutro zaczyna sie nowy tydzien,wiec podesle jakies typki jutro:)
          pozdro for all!!!
          • Gość: typer Re: Nasze forum dociaga do TySiAcA!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.07, 22:58
            no brawo Piter:) jak pisalem ze to ja jestem 1001 to Ty w tym czasie napisales
            potem jeszcze Julka wiec ja dopiero jestem 1003:)
            • rudestus0700 Re: Nasze forum dociaga do TySiAcA!!! 01.04.07, 23:14
              Bulls wygrali, Wizards wygrywają oby tylko do końca i zostało mi tylko na
              Orlando liczyć. A od jutra nowy tydzień, nowe typy i miejmy nadzieję nowe wygrane...
    • Gość: talk80 Re: Nasze forum dociaga do TySiAcA!!! IP: *.citronex.pl 02.04.07, 08:58
      serdeczne dzięki :-) również pozdrawiam i oby ten tydzień był lepszy od
      poprzedniego, oczywiście nie tylko w obstawianiu
      • Gość: typer Re: Nasze forum dociaga do TySiAcA!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.07, 09:52
        mi zaczal sie nie najgorzej nad ranem gralo San Jose z LA w NHL i postawilem na
        San Jose(wygralo).Nieduzo ale zawsze cos do przodu:)
        • Gość: batlin Re: Nasze forum dociaga do TySiAcA!!! IP: 195.47.201.* 02.04.07, 10:27
          no w ogole niezle weszly obie ligi zamorskie - tylko ze nie gralem ^^.
          przeczuwalem ze utah wygra (kurs byl niezly) - w ogole nie trafilbym tylko 2
          meczy...
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka