Dodaj do ulubionych

super pewniak na dzis sroda!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.07, 10:59
na dzis mam taka propozycje:)
Slowenska I liga
Nafta - Domzale 1 3,25 X 3,10 2 2,10
typ czysta 2

Domzale odstaje druzyna pozostalym o kilkanascie punktow.Nafta to zespol z
srodka tabeli.Co sezon Domzale gra o mistrzostwo a Nafta co sezon jest w
srodku tabeli.Jednak nie mozna sie sugerowac ze jest silna sama pozycja w
tabeli.Domzale jest ponad wszystkie druzyny w Slowenii.Ma 57pkt a drugi zespol
tylko 37pkt to pokazuje jak odstaje od reszty stawki.
Przypomina to troche dominacje Dynama Kijow i Szachtara na Ukrainie.

Jest taki duzy kurs poniewaz Domzale zremisowalo ostatnio 2 mecze.Teraz musza
w koncu sie podniesc i znowu zaczac grac swoja pilke.Wystarczy odpoczynku:)

Nafta natomiast ostatnio wygrala mecz ale z zespolem z dolu.Z lepszymi
zespolami nie idzie jej juz tak najlepiej.
Ostatni mecz tych zespolow w rundzie jesiennej w pazdzierniku zakonczyl sie
wynikiem 6:2 dla Domzale.To pokazuje jaka jest roznica miedzy tymi
zespolami.Nie przewiduje teraz takiego wyniku ale 2:0,, 3:1 Domzale powinno
wygrac.
Na korzysc Domzale przemawia obrona i atak
18 straconych przy 36 straonych Nafty
oraz 47 strzelonych przy 33 strzelonych Nafty
Ciezko bedzie Nafcie przedrzec sie przez obrone Domzale a Domzale jak przystoi
na Mistrza zagra to taktycznie po mistrzosku i powolutku cos skubnie:)

czekam na opinie.

aktualne kursy na to spotkanie oraz mozliwosc zagrania na stronie:

www.bet-at-home.com/affiliate.aspx?aid=16697
pozdrawiam i zycze wysokich wygranych!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: _agnieszka_ Re: super pewniak na dzis sroda!!! IP: 212.244.90.* 04.04.07, 11:08
      Ja juz to postawilam wczoraj :)))
      • Gość: typer Re: super pewniak na dzis sroda!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.07, 11:23
        Agniesiu w ogole to powitanko na forum.
        Zarzuc jakies swoje typy na dobry poczatek.Pierwsze zawsze sa szczesliwe:)
        Masz cos na najblizsze dni????
        pozdrawiam
        • Gość: talk80 Re: super pewniak na dzis sroda!!! IP: *.citronex.pl 04.04.07, 11:45
          ok to na polski kosz mam:
          czarni - turów 2 (z sentymentu bom ze zgorzelca)ale na 99% wejdzie
          slask wr -znicz jarosław 1
          polpak św - stal ostrów 1
          nba:
          n jersey atlanta 1
          denver - sacramento 1
          pozdrawiam
    • Gość: taro35 Re: super pewniak na dzis sroda!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.07, 19:24
      No co to żałoba . No niestety dziś się nie udało typerowi, ale ja jakoś
      zapobiegliwie postawiłem X2, ale mam jeszcze tenis na tym kuponie więc jeszcze
      nic nie wiadomo.
      • Gość: typer Re: super pewniak na dzis sroda!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.07, 21:02
        jestem wkurzony....kurde jednego gola nei mogli strzelic....na szczescie nei
        zagralem za duzo wiec po wczorajszym i tak jestem do przodu....
        agnieszka napisz swoje typy!!!
        • Gość: piter Re: super pewniak na dzis sroda!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.07, 22:00
          agnieszka stosuje metode - brac ale nie dawac
          • Gość: typer Re: super pewniak na dzis sroda!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.07, 23:13
            chyba ze agnieszka to jakis bukmacher ktory przeszukuje fora i podpatruje na co
            stawiaja gracze a potem ustawia meczyki:)
            zastanawiajace ze ni stad ni z owad nagle pojawila sie na forum i nagle znikla???!!!
            chyba przez jakis czas nie bede pisal swoich typow...
            • Gość: taro35 Re: super pewniak na dzis sroda!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.07, 23:35
              A ja na nocke zapodałem
              Deportivo Toluca-Atlas de Guadajlara x2
              Houston Rockets-Golden State Warriors 1
              Wiliams V - Schindler P 1
              Lubię rano zobaczyć że coś wygrałem ( Ha Ha Ha)
              • Gość: batlin Re: super pewniak na dzis sroda!!! IP: 195.47.201.* 05.04.07, 08:38
                Gość portalu: taro35 napisał(a):

> A ja na nocke zapodałem
                > Deportivo Toluca-Atlas de Guadajlara x2
                > Houston Rockets-Golden State Warriors 1
                > Wiliams V - Schindler P 1
                > Lubię rano zobaczyć że coś wygrałem ( Ha Ha Ha)

no to nie tym razem;). jako ze wczoraj nie mialem zadnego "powaznego" pewniaka
                (typ typera raz ze byl na zbyt wczesna godzine,a dwa - w totomixie slowenskiej
                ligi nie bylo;)) - postawilem sobie maly kuponik za 5 zlotych.
                a w nim - zwyciestwo portland, zwyciestwo golden state (jakos dziwnie mi
                wchodza przy wysokim kursie;)), zwyciestwo chicago... i jakos nie chcialo mi
                sie na tym poprzestac i postawilem na lige mistrzow - oba mecze do polowy. i
                oba mecze obstawilem dokladnie odwrotnie ^^. gdybym postawil na sama koszykowke
                bylbym bogaczem;))
    • Gość: _agnieszka_ Re: super pewniak na dzis sroda!!! IP: 212.244.90.* 05.04.07, 06:27
      Dzien dobry,
      do pitera - jak na razie agnieszka nic stad nie wziela (Lige Slowenska znam od
      kilku lat - aczkolwiek najbardziej skupialam sie na remisach druzyny Koper.
      Domzale, tez wydawal mi sie pewniakiem)
      peter - moge podawac swoje typy, ale nie chce zeby Ktokolwiek przeze mnie
      ewentualnie tracil pieniadze. Nie posiadam zadnego programu sportowego, wiec
      moja wiedza opiera sie tylko na intuicji i szybkiej analizie wynikow - ze
      skutkiem naprawde dobrym; ale wpadki tez zaliczam. Moim najwiekszym zrodlem
      dochodow jest jednak Lazio (pisalam chyba wczesniej o tym) - Lazio - Pierwsza
      Polowa na wyjezdzie - kurs jest wtedy ponad 3, nie zdarzylo mi sie ich obstawic
      i zeby zawalili mi kupon; u siebie tez wygrywaja 1 polowke, ale na wyjezdach sa
      pewniejsi.
      Pozdrawiam
      ps. jak podawac swoje propozycje jesli na kuponie mam:
      remis Milanu,wygrana Liverpoolu,wygrana Romy,Valencja 1 polowa i... Domzale,
      gdzie z tego wszystkiego Domzale wydaje mi sie najbardziej pewne... i co i
      d...a :(
      • Gość: piter Re: super pewniak na dzis sroda!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 10:49
        Agnieszka tu kazdy podaje swoje typy nie bedac pewnym czy wejda i w duzej czesci
        nie wchodza.i nie chodzi tu o to zeby podawac tylko to co na 100% wejdzie. tu
        czesto chodzi o intuicje, przeczucia czasem gleboka analize,ale zabawa jest
        najlepsza jesli wiecej osob podaje typy.od kazdego mozna zaczerpnac jakis typ i
        zlozyc ciekawy kupon. ja niedawno postawilem na wygrana odry z wisla a kurs byl
        5,6 i zapewne nikt o zdrowych zmyslach nie zagral tak jak ja:)
        • Gość: batlin Re: super pewniak na dzis sroda!!! IP: 195.47.201.* 05.04.07, 12:16
          przejrzalem kilka wynikow z wczoraj i widzialem tam mecze, w ktorych zwyciezali
          goscie a kurs byl przeszlo 8 na przyklad. i pewnie, nadstawiajac ucha w
          odpowiednie miejsca czasem mozna bylo cos przewidziec (wiadomo, ze taki wynik
          jest najczesciej dzielem szczescia/przypadku - czasem jednak moze to wynikac z
          faktow, ktore mozna wysledzic (eksperymentalne sklady faworyta, kontuzje w
          ostatniej chwili, etc.).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka