Dodaj do ulubionych

poniedziałek ??

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.07, 21:37
mamy cos na poniedziałek?
Obserwuj wątek
    • Gość: piter Re: poniedziałek ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.07, 21:59
      co myslicie o tym ??

Burnley - WBA 2
      Strasbourg - Reims 1
      Detroit - Orlando 1

kurs 4,25

Typer jak zagrasz standardowo za 1000 to masz 4 tysie:P
      • Gość: Pyciu Re: poniedziałek ?? IP: *.20.energis.pl 23.04.07, 08:26
        Strasbourg - Reims 1 - jak najbardziej popieram ten typ, nic innego nie
        wychwyciłem
        • Gość: talk80 Re: poniedziałek ?? IP: *.citronex.pl 23.04.07, 14:28
          a moze by tak zagrać:
          1) turów - śląsk 1
          2) turów śląsk suma punktów <137 taki zaklad jest w toto mix , nie wiem jak u
          innych
          3) rodrigues - oliver KTO LEPSZY 2
          pozdrawiam
          • jovi78 Re: poniedziałek ?? 23.04.07, 17:24
            Witajcie, dziś sobie postawiłem na 3 meczyki

Asteras Tripolis - Ethnikos (już trwa i jest 2:0)
            Strasburg - Reims
            Shakhtar Donetsk - Dnipro Dnipropetrovsk

Co Wy na to ??
            • Gość: piter Re: poniedziałek ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.07, 17:46
              wymieniles zespoly ale jakie sa Twoje typy na te mecze??
              • jovi78 Re: poniedziałek ?? 23.04.07, 18:04
                oczywiste że 1 :) no ale sorki (mea culpa) - czy jakoś tak :)
                • Gość: piter Re: poniedziałek ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.07, 18:11
                  no to mysle ze tu sie raczej nic innego wydarzyc nie moze, co do pierwszego
                  spotkania to nie mam pojecia nawet co to za zespoly ale reszta ok.ja zamiast
                  szachtara zagralem burnley - wba 2 i detroit - orlando 1, no i oczywiscie
                  starsbourg:) ale z angielska chyba przsadzilem ale to na wiwat weekendowych
                  wygranych :)
                  • Gość: piter Re: poniedziałek ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.07, 20:39
                    ufff dobrze ze nie postawilem na szachtar:) chcialem go zagrac dla podbicia
                    kursu ale juz za wiele razy przejechalem sie na zespllach ktore niby mialy mi
                    kurs podbic dlatego dzis sobie odpuscilem - na szczescie:)
      • Gość: typer Re: poniedziałek ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.07, 20:44
        ja na razie nie gram takich stawek.Czekam az znowu mi przeczucie wroci bo
        ostatnio z tym nie najlepiej:)Chociaz w sobote Napoli przeczulem i bylem o krok
        od postawienia i wygrali 2:1 a kurs byl 2.2 chyba.Tysiak bylby do przodu:)
        dzis tez mialem chec postawic na WBA moze jeszcze to zrobie ale nie wiecej niz
        10zl...kurs chyba 2.30 wiec bedzie na piwko:)
        jak wejdzie to wtedy pomysle nad tysiakiem:)
        • Gość: piter Re: poniedziałek ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.07, 20:55
          drogie masz piwa w sklepie:)
          mimo wszytko moglbys czasem cos rzucic bo jakos ucichles, zreszta julka tez nie
          wspomne juz o dobrych typach bookera na NHL
          • Gość: piter Re: poniedziałek ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.07, 20:59
            o w morde !!szczescie w nieszczesciu:( jak narazie moj typ Burnley - WBA 2
            (kurs 2,2) po 10 min meczu wygrywa 0:2:) to jest super ale tragedia sie stala u
            pewniaka strasbourg!!czerwona kartka juz w 17 min!!jeeeju co za losie!! czy jest
            szansa ze wygraja w dziesiatke?? :( watpie, remis jak nic bedzie:( ale pech...a
            moglem samo WBA zagrac....zawsze polasze sie na zwiekszenie kursu, pazerny na ta
            kase jestem:)
            • Gość: piter Re: poniedziałek ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.07, 21:19
              jednak nawet w 10 udalo im sie strzelic bramke ale czy wytrzymaja tempo i
              utrzymaja wynik.... no a WBA zwolnilo i stracilo brame i jest juz 1:2 :/ ide
              poogladam TV bo sie zestresuje za bardzo:P
              • Gość: typer Re: poniedziałek ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.07, 21:45
                podobnie i WBA:( do przerwy wygrywa 2:1 ale tez dostali czerwona kartke:( Czy
                wytrzymja do konca!!!!???
                • Gość: piter Re: poniedziałek ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.07, 22:01
                  te czerwone kartki mnie przesladuja!! w morde zawsze musza mi wypaczyc kupon!tak
                  samo bylo ze slicznym kuponem gdzie lazio dostalo dwie czerwone i nie wygralo:/
                  trudno, dokuje sie juz widze ciekawe mecze na weekend a narazie chyba postawie
                  na awans MU i Liverpoolu w LM
                • Gość: typer Re: poniedziałek ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.07, 22:02
                  no i jednak:( juz 2:2 WBA:(
                  piwa chyba nie bedzie:(
              • Gość: typer Re: poniedziałek ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.07, 22:26
                no i wytrzymal Straosburg...szkoda ze WBA dali sobie strzelic:( ale moze jeszcze
                cos ustrzela:)
                • Gość: Julka Re: poniedziałek ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.07, 12:02
                  Ja wczoraj miałam siedem pozycji. Sześć trafiłam. Niestety najpewniejszy
                  pewniak Szachtar beeeeeeee
                  • Gość: piter Re: poniedziałek ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.07, 12:04
                    dlatego na "najpewniesze" mecze nie warto grac, po co ryzykowac kupon dla kursu
                    1,2 lub 1,3 ?jedynie ostatnio wlecial mi kupon z pewniakami ale mialem ich tylko
                    3 dlatego wszedl.
                  • Gość: _agnieszka_ Re: do Julki IP: 212.244.90.* 24.04.07, 15:36
                    Nawiazujac do Szachtaru - wczoraj zadzwonil do mnie znajomy, ktory ma ogromne
                    sukcesy w stsie, namawiajac mnie zeby zagrac na przegrana Szachtaru bo to
                    pewne, chcial nawet zalozyc za mnie pieniazki, zebym jak to on mowi 'wygrala
                    sobie na chleb'..., ale poniewaz odpuscilam granie to powiedzialam
                    zdecydowanie - NIE :)))...
                    • Gość: Julka Re: do Julki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.07, 17:28
                      No nie wiem, czy powinnaś takie "newsy" puszczać w obieg? :)))
                      Prawdę mówiąc to ja w ogóle nie wierzę w uczciwość państw "byłego bloku",
                      jeżeli chodzi o zakłady oczywiście, ale Szachtar... myślałam, że się nie da.
                      Ps. Jeżeli ten znajomy jeszcze kiedyś do Ciebie zadzwoni w takiej sprawie, to
                      daj znać wcześniej :)
                      Pozdro.
                • Gość: Pyciu Re: poniedziałek ?? IP: *.20.energis.pl 24.04.07, 12:24
                  Witam.
                  A ja z kolei na porażce WBA zgarnąłem trochę grosza. Wyczekałem sprawę i przy
                  stanie 2:2 postawiłem na zwycięstwo Burnley, przelicznik 3.40 tak więc warto
                  było :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka