Dodaj do ulubionych

totaqlizator sportowy szaleje :)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 16:58
hehe, podobno od tego tygodnia losowania w totalizatorze lotto beda sie
odbywaly 3 razy w tygodniu :) rosnie szansa na ustrzelenie szosteczki, chociaz
mnie to pewnie pisane nie jest. jesli gracie to obstawiacie swoje liczby czy
na chybil trafil?
Obserwuj wątek
    • Gość: piter Re: totaqlizator sportowy szaleje :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.07, 20:05
      z tego co wiem to losowanie totalizatora jest kazdego dnia. a jesli chodzi o
      duzego lotka to zwiekszyli ilosc losowan tylko po to zeby wiecej zarobic, nie
      liczysz chyba na to ze chca dac nam wiecej szans...
      • Gość: damian Re: totaqlizator sportowy szaleje :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.07, 20:40
        no ale jak jest częściej losowanie to chyba samo przez się rozumie że też
        większe p-wo wygrania:) a to, że wiecej osób bedzie grało teraz (czesciej grało)
        to oznacza ze częsciej mogą być kumulacje no i wyższe kwoty bedą wchodziły w
        rachubę hehe
        • Gość: gaweł25 Re: totaqlizator sportowy szaleje :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 10:25
          ja juz się obłowiłem na tych częstszych losowaniach - dwa razy w ciągu jednego
          tygodnia trafiłem 3, a do tej pory udawało mi się max raz w tygodniu, hehe ;P to
          teraz czekam na moją czwórke, piątke i szóstke w jednym tygodniu xD
          • Gość: gemciu83 Re: totaqlizator sportowy szaleje :) IP: *.piotrkow.pilicka.pl 11.09.07, 11:05
            a ile brałeś zakładów na kuponie??? bo może zapłaciłeś 16zł za 8 zakładów razy 2
            co daje 32zł i trafiłeś dra razy 10zł co i tak daje Ci -12zł
    • Gość: kika Re: totaqlizator sportowy szaleje :) IP: *.chello.pl 03.09.07, 20:34
      ale czadowo, że teraz te losowania będą 3 razy w tygodniu. moja ciotka raz
      trafiła 4 i od tego czasu ja zaczęłam grać regularnie. ale fajna wiadomość!!
      • Gość: piter Re: totaqlizator sportowy szaleje :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.07, 21:49
        faktycznie trafic 4 to prawie jak byc milionerem!! toz to okolo 100 zl!! rety
        nawet nie wiem co ja za to moglbym kupic...ale sie rozmarzylem...
    • Gość: łosiu Re: totaqlizator sportowy szaleje :) IP: *.chello.pl 04.09.07, 21:41
      ja zawsze na chybił trafil gram. hehe i z reguły chybiam częściej niż trafiam,
      ale kilka razy mniejsza sumka się zdarzyła. może teraz po tych 3 losowaniach w
      tyg. bede miał lepszą passę;)
      • Gość: bańka mydlana Re: totaqlizator sportowy szaleje :) IP: *.chello.pl 05.09.07, 18:54
        fajne szaleństwo, mi tam się podoba pomysł z 3 losowaniami w tygodniu.zawsze to
        większe szanse na wygranie meeeega kaski!!
        • Gość: piter Re: totaqlizator sportowy szaleje :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.07, 19:30
          nalezycie do wielkiego grona ludzi ktorzy sa naiwni i wierza w uczciwosc
          totalizatora...:) 4 mozna trafic nawet 5 bo znam osobe ktora trafila ale nie
          liczcie na 6 bo kazda 6 jest ustawiona ...
          • Gość: gemciu83 Re: totaqlizator sportowy szaleje :) IP: *.piotrkow.pilicka.pl 05.09.07, 20:16
            ja mogę powiedzieć że więcej na czysto zarobiłem na bukmacherce niż na dużym lotku
    • Gość: marzyciel Re: totaqlizator sportowy szaleje :) IP: *.chello.pl 06.09.07, 18:18
      ojjj, ale by było fajnie wygrac w totka, chciaż jakąś taką sumkę z czterema
      zerami, mmmmmmmmmmm chyba zagram w ten weekend. no a potem w nastepnym tyg
      jeszcze 3razy zagram:)
    • ruda73 Re: totaqlizator sportowy szaleje :) 06.09.07, 22:31
      No strasznie mnie to zaskoczyło! Czekałam na losowanie w środę, a tu
      nic. Za to w czwartek, w sobotę, wtorek.... Poszaleję....
      • Gość: piter Re: totaqlizator sportowy szaleje :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.07, 06:26
        szalejcie szalejcie.najbardziej szaleje prezes totalizatora i wspoludzialowcy....
        • astendo Re: totaqlizator sportowy szaleje :) 07.09.07, 15:02
          nono, ja też sobie pewnie zaszaleję jak będzie kumulacja :P mnie tam te częstsze
          losowania wcale nie przeszkadzają, bo i dlaczego? mam ochotę to gram, a że będą
          częściej kumulacje ze statystycznego punktu widzenia, to tylko dobrze. zawsze
          można coś trafić :)
        • ruda73 Re: totaqlizator sportowy szaleje :) 07.09.07, 22:57
          Piter,coś strasznie czarnowidzący jesteś.Po pierwsze,więcej
          losowań,to więcej możliwości wygranych i kumulacji.
          Po drugie: nikt nikogo do gry nie zmusza.
          Po trzecie: Mój wujek kiedyś trafił szóstkę. Dawno temu, w latach
          osiemdziesiątych,ale obłowił się okrutnie.I zapewniam Cię, że
          obstawiony nie był.
          Więcej wiary, Kolego.

Pozdrawiam
          • Gość: piter Re: totaqlizator sportowy szaleje :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.07, 09:55
            po pierwsze nie porownuj lat 80-tych do czaso obecnych bo to troche nie na
            miejscu,a po drugie nie mam zamiaru nikogo przekonywac, grajcie sobie
            naiwniacy:))):DDD
            • Gość: piesek leszek Re: totaqlizator sportowy szaleje :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.07, 11:36
              naiwniacy? ja jzu nei licze ile razy mi sie zwrocilo za kupon a i raz nawet
              czworke mialem :). gram od dawna, a jak zobaczylem na onecie w jakiejs
              reklamowce, ze teraz sa te losowanai cxzesciej to japsko mi sie usmiechnelo.
              naiwni to sa ci, co mysla, ze inni nie wygrywaja :)
              • Gość: piter Re: totaqlizator sportowy szaleje :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.07, 15:09
                oj naiwniaczku, nawet sam siebie oszukujesz...a moze jestes przedstawicelem toto
                lotka i chcesz pseudo zareklamowac?
                • Gość: gemciu83 Re: totaqlizator sportowy szaleje :) IP: *.piotrkow.pilicka.pl 09.09.07, 16:06
                  Piter nie tłumacz im że więcej wydają jak z tego mają bo co mi po wygranej 100zł
                  raz na pół roku:)

Ja tam wolę grać u buka bo większa kasa, częściej i większa adrenalina z gry:)

Wczoraj zarobiłem więcej niż lottomaniacy może przez rok
                  • Gość: piter Re: totaqlizator sportowy szaleje :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.07, 16:10
                    nie no jasne ze nie ma co tlumaczyc.niech mysla ze wychodza na plus:) u bukow
                    chociaz sam decydujesz, analizujesz szanse itp.ale co tu gadac szkoda klikania:)
                    a na czym jestes zarobiony gemciu?jak tam Twoje typy na el. euro lub na lige po
                    euro ?
                    • Gość: gemciu83 Re: totaqlizator sportowy szaleje :) IP: *.piotrkow.pilicka.pl 09.09.07, 16:59
                      tzn te typu co podałem w poniedziałek bodajże to okroiłem i wczoraj grałem na
                      szkocję, rosję, anglię, holandię i niemcy stawiałem oddzielnie po 200paki i
                      chyba więcej ugrałem niż ci lottomaniacy a na kobmi dałem 25zł i przegrałem ale
                      z z tych pojedynczych się cieszę:) i to bardzo.
                      Wolę buki a nie toto szanse na balona
                      • Gość: piter Re: totaqlizator sportowy szaleje :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.07, 20:53
                        czy dobrze rozumiem ze obstawiasz jeden mecz np. na szkocje i grasz za np 200
                        zl?? oplacalne to jest ? przeciez kurs powiedzmy na niemcy byl z 1,5 gdy
                        postawisz 200 zl to masz cos kolo 300 zl, czyli zarabiasz 100zl.ale jak cos nie
                        wejdzie to tracisz 200zl postawione to zeby wyjsc na zero musza ci wejsc dwa
                        mecze a zeby byc do przodu to 3 mecze
                        • Gość: gemciu83 Re: totaqlizator sportowy szaleje :) IP: *.piotrkow.pilicka.pl 10.09.07, 08:09
                          tak obstawiłem akurat te mecze ale gram głównie na kombinacje a od czasu do
                          czasu zagram i w ten sposób
                  • Gość: gościniec Re: totaqlizator sportowy szaleje :) IP: *.crowley.pl 15.09.07, 01:54
                    Tylko nie mów, że ogrywasz bukmacherów, bo się zaraz wywrócę... A
                    niby z czego powstają coraz to nowe punkty bukmacherskie? Właśnie
                    doją z takich jak Ty! Masz złudzenie, że szanse są większe, bo sam
                    robisz analizę i mniemasz, że znasz się na tym jak mało kto. W
                    Polsce każdy kto skończył 16 lat i chociaż raz oglądał mecz piłki
                    nożnej uważa się już conajmniej za znawcę, chociaż wolą określenie -
                    selekcjoner. A to Polska właśnie!
                    Ja wolę zagrać w dużego lotka za 2 złote trzy razy w tygodniu i mieć
                    szansę wygrania półtora miliona, niż wywalić 1000 zł na pięć meczy
                    piłkarskich... i to jeszcze na mecze międzynarodowe (patrz porażka
                    Francji u siebie ze Szkocją). A może mi jeszcze powiesz, że ten
                    wynik też przewidziałeś?
                    • Gość: piter Re: totaqlizator sportowy szaleje :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.07, 08:35
                      oczywiscie ze takie wyniki da sie przewidziec! wystarczy nie ograniczac sie
                      stereotypami.trzeba miec troche w glowie.oczywiscie ze czesciej sie przegrywa
                      ale przyjemnosc z wygranej jest ogromna i czesto sie zdarza.wiele razy
                      postawilem na druzyne , ktora Ty bys uznal za murowanego przegranego i
                      trafialem, wiec nim napiszesz ze nie da sie przewidziec porazek "gigantow" to
                      sie zastanow.wlasnie dzieciaki obstawiaja na te pseudo najlepsze druzyny i potem
                      sie dziwia ze cos im nie weszlo. a Ty sobie graj w totka i ulegaj jeszcze
                      wiekszemu zludzeniu jakim jest wygrana miliona - hahaha!to jest dopiero
                      naiwnosc:)iscie dziecieca:)
                      • Gość: gemciu83 Re: totaqlizator sportowy szaleje :) IP: *.piotrkow.pilicka.pl 15.09.07, 09:20
                        popieram pitera w 100%

oczywiście że przegrane się zdarzają ale grunt to wiedzieć więcej niż inni i
                        obstawiać te spotkania i te drużyny które dają szanse wygranej a nie tak jak
                        większość co słusznie skomentował piter "właśnie dzieciaki obstawiają na te
                        pseudo najlepsze drużyny i potem się dziwią że coś im nie weszło".
                        Co do meczu Francja - Szkocja zastanawiałem się nad postawieniem na Szkocje ale
                        jak pisałem wcześniej o czym wie piter zabrakło mi odwagi:)

Mój kumpel gra tak jak te dzieciaki obstawia wszystko co poda buk po dobrym
                        niskim kursie z każdej ligi i dziedziny sportu i zawsze kończy z niczym w kieszeni:)

Kolejna sprawa w naszym kraju są ludzie którzy żyją dobrze z bukmacherki (mówię
                        o graczach) ale są i też tacy sami co żyją z lottka więc nie ma się o co kłucić
                        tylko grać tam gdzie się chce.
                        Ja i tak pozostanę przy bukach:)

A co do tego co pisał gościniec "W
                        Polsce każdy kto skończył 16 lat i chociaż raz oglądał mecz piłki
                        nożnej uważa się już conajmniej za znawcę, chociaż wolą określenie -
                        selekcjoner" uwierz mi kolego, że są tacy co znają się na tym sporcie i to
                        wzorowo nie tylko na podstawie jednego meczu.

Co do wygranych to ja już w tym tygodniu zarobiłem średnią krajową nie mając ani
                        jednego pudła i obstawiając tylko 4 mecze i to kasą zarobioną na bukach:) Tylko
                        wczoraj zarobiłem 1300zł!!!!
                        Pa niech każdy gra tam gdzie chce, mamy wolny kraj !!!!
                      • Gość: chp Re: totaqlizator sportowy szaleje :) IP: *.chello.pl 16.09.07, 12:00
                        ajednak sa tacy co wygrywaja i trafiaja 6 liczb ;). to jest wlasnie najbardziej
                        niewiarygodne, ze przy tak znikomym prawdopodobienstwie trafienia wszystkich
                        liczb satacy, ktorzy wygrywaja...i spojrzysz takiemu w twarz i powiesz, ze jest
                        naiwny? ;]
                        • Gość: piter Re: totaqlizator sportowy szaleje :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.07, 15:08
                          a skad Ty wiesz ze sa tacy co trafiaja? spotkales takich?a czy wierzysz we
                          wszystko co Ci w TV powiedza?to jest wlasnie ta naiwnosc o ktorej mowilem....
                          • Gość: piter Re: totaqlizator sportowy szaleje :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.07, 15:09
                            Gemciu ale jednak kupon ktory obstawiles na weekend Ci nie wszedl, wisla itp
                            troche Ci zawalily wiec znowu tak wszystkiego nie trafiles:) a jakie 4 mecze Ci
                            weszly?
                            • Gość: gemciu83 Re: totaqlizator sportowy szaleje :) IP: *.piotrkow.pilicka.pl 16.09.07, 16:26
                              Piter ja obstawiam też pojedyncze wybrane mecze średnio 2 w weekend a kupon to
                              gram za małą kasę w granicach 50-100zł
                              • dzekson22 Re: totaqlizator sportowy szaleje :) 16.09.07, 17:39
                                tez obstawiam w profesjonalu ale jakoś ostatnio nic sie nie układa
                                s13.bitefight.onet.pl/c.php?uid=53376
                                • Gość: piter Re: totaqlizator sportowy szaleje :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.07, 17:42
                                  gemciu ale co obstawiles?
                                  • Gość: gemciu83 Re: totaqlizator sportowy szaleje :) IP: *.piotrkow.pilicka.pl 16.09.07, 18:39
                                    górnik zabrze i legie
                                    • Gość: piter Re: totaqlizator sportowy szaleje :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.07, 20:41
                                      no ale na gornik byl kurs 1,6 a na legie 1,2 to duzo chyba nie zarobiles.cos
                                      krecisz:)
                                      • Gość: gemciu83 Re: totaqlizator sportowy szaleje :) IP: *.piotrkow.pilicka.pl 16.09.07, 20:54
                                        piter nie kręce tylko że dużo postawiłem

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka