Dodaj do ulubionych

bwin - zakłady sportowe czy mafia okradająca ludzi

IP: *.chello.pl 03.12.07, 17:07
Jakiż czas temu założyłem sobie konto gracza na stronie bwin.
Chciałem nie wychodząc z domu móc obstawiac wydarzenia sportowe.
Przeczytając regulamin wypełniłem ankiete i przesłałem pieniądze na
konto bwin-u. Zafascynowany możliwością szybkiego zarobienia kasy,
przy kursach lepszych niż w STS, TOTOMIX czy PROFESJONALU wpadłem w
wir gier hazardowych. Wszystko było piękne do pierwszych problemów z
wypłatami pieniędzy przez bwin. Mam zasade obstawiać mecze 2-3 dni
przed zdarzeniem. Wybieram sobie pare meczów z dobrymi kursami i
wysyłam kupon. W STS, TOTOMIX, czy Profesjonalu mając kupon w ręku
mam pewność ze nikt w "bolo" mnie nie zrobi , bo mogę udać się do
sądu! W bwin sprawa jest gorsza, ponieważ cała siedziba mieści się w
Austrii i odwołanie jest bardzo trudne i czasochłonne. Bwin
przyjmuje zakłady na wydarzenia sportowe, zatwierdza kupon a przy
niewyjaśnionych sytuacjach dla gracza potrafi kupon unieważnic zaraz
po meczu. Jest to procedura niedopuszczalna lecz kruczki
regulaminowe powodują że bwin robi to zgodnie z prawem powołując sie
na podpisany regulamin przez gracza. Można wnioskować, ze jesteśmy
skazani na wypłate gdy nasz dobroczyńca przeanalizuje ile stracił
ile zyskał wtedy łaskawie nam przeleje pieniądze na konto lub
unieważni kupon. Wiem że Polskie prawo zabrania grać przez internet
w takich zakładach i karze podlegają obie strony, ale ktos powinien
za to się wziąść ponieważ bwin żeruje i oszukuje "uczciwych
hazardzistów".
Pozdrawiam BOGA$TY
BOGATY
Obserwuj wątek
    • Gość: Karol Re: bwin - zakłady sportowe czy mafia okradająca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.07, 23:04
      Faktycznie Bwin potrafi przeginac. Ja polecam BAH. Tam mozna robic wszystko i
      nigdy nie ma zadnych problemow. Zapraszam tez do dyskusji na forum
      www.betplatform.com
    • Gość: jop Re: bwin - zakłady sportowe czy mafia okradająca IP: *.man.bydgoszcz.pl 04.12.07, 14:00
      >> Przeczytając regulamin wypełniłem ankiete

>> kruczki regulaminowe powodują że bwin robi to zgodnie z prawem powołując sie
      na podpisany regulamin przez gracza

o co masz pretensje?
      możesz mieć tylko i wyłącznie do siebie!!!
      zaakceptowałeś regulamin i tyle...
      • Gość: jop Re: bwin - zakłady sportowe czy mafia okradająca IP: *.man.bydgoszcz.pl 04.12.07, 14:05
        a poza tym (bez urazy) musisz być naiwny skoro myślisz, że firmy bukmacherskie
        są po to, aby tylko i wyłącznie honorowały swoich graczy wygranymi i z miłą
        chęcią wypłacały wszystkim tyle kasy na ile tylko gracze mają ochotę...

cały czas karmią wszystkich promocjami, że 100zł gratis itp, ale póżniej się
        okazuje że musisz sam wpłacić 100zł, potem tą "stówę" obrócić u nich z 3 razy, a
        dopiero potem można wypłacić kasę z konta.
        ale to wszystko jest w regulaminie promocji i skoro się akceptuje regulamin to
        się z tym człowiek zgadza!!!
        • Gość: Bati_919 Re: bwin - zakłady sportowe czy mafia okradająca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.07, 15:43
          Chcesz dzięki zakładom bukmacherskim odnosić regularnie, prosto i
          wygodnie pieniądze?

Chcesz by zakłady bukamacherskie przynosiły Ci tak wysokie dochody,
          ze nie będziesz musiał harować całymi dniami u nieznośnego szefa?

Chcesz by twoje życie stało się ciekawsze i weselsze?

Chcesz by żyć w Polsce godnie i pozwalać sobie na wszystkie
          zachcianki?

Jeśli czegoś tak mocno chcesz to to zrób bo to takie proste.
          Przeciez dla chcącego nic trudnego.
          Nawet małe dziecko wie ze z zakładów sportowych można spokojnie żyć
          tylko trzeba mięć kapitał.
          Dołącz do nas juz dzis i zarabiaj z zakładów.

gtwtyper.org/index.php?ap=633
          • Gość: jop Re: bwin - zakłady sportowe czy mafia okradająca IP: *.man.bydgoszcz.pl 10.12.07, 17:38
            kolejny naiwny debil...

myślisz, że każdy jest tak naiwny i wierzy w twoje puste slogany???

nie wierzcie temu oszustowi!!!
            • Gość: Bati_919 Re: bwin - zakłady sportowe czy mafia okradająca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.08, 13:56
              Nie musisz wierzyc, wystarczy wejsc za DARMO, zarejestrowac sie i byc aktywnym.
              Dobre typy, konkursy z nagrodami i depozyty do bukow za aktywnosc sa na porzadku
              dziennym ;)
        • Gość: soritez Re: bwin - zakłady sportowe czy mafia okradająca IP: *.adsl.inetia.pl 20.06.14, 10:19
          Dokładnie, odam jeszcze,że ludzie rzucają się na bonusy, a bonus nie jest po to by gracz mógł łatwo kasę dostać, ale żeby przegrał swoją kasę. Obrót bonusem często ciężko jest wykonać przez co tracimy wszystko co mamy na koncie. Lubie stronę Interbookie i dział bonusów Obrót bonusa bo podają w tabelce obrót każdego bonusu, nie pasuje? Nie musi się bonusu akceptować, proste. Ja nie akceptuję bonusów bo uważam to za zdzierstwo buków, każdy wie co podpisuje.
      • Gość: sdaaa Re: bwin - zakłady sportowe czy mafia okradająca IP: *.adsl.inetia.pl 14.04.17, 03:41
        heh ciekawe bo ja np. chce od tygodnia wypłacić pieniądze i nie mogę ponieważ nie przechodze weryfikacji... a dane które im przesyłam są zgodne z danymi właściciela konta i spróbuj mi to wytłumaczyc. pozdro
    • luzaczek_2008 Re: bwin - zakłady sportowe czy mafia okradająca 29.08.08, 10:28
      ok, rozumiem złość i rozżalenie, ale to może ich wypadek przy pracy?
      zakłady to w końcu gra losowa, nie sądzę żeby tak oszukiwali bo klientów by potracili...

więcej optymizmu :)
      • Gość: oszukany Re: bwin - zakłady sportowe czy mafia okradająca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.08, 15:07
        jak np w meczu jest karny, obstawiasz ze gol bedzie ale nagle kibice
        wtargna na boisko, albo deszcz strasznie mocny spadnie i sedzia
        przerwie mecz , a zostanie od powtorzony w ciagu 72 godzin i karnego
        w nim nie bedzie to kase TRACISZ!!!

tak samo jak np w 40 minucie meczu obstawisz ze do przerwy nie
        wpadnie wiecej niz 2 bramki (a jest np 0:0) i mecz zostanie
        przerwany i powtorzony od nowa nastepnego dnia, to czas sie licy juz
        od pierwszej minuty a nie od minuty w ktorej dzień wczesniej
        obstawiłeś!!!

To są przykłady realnych sytuacji w których bwin zgodnie ze swoim
        chorym regulaminem oszukuje graczy!!!
    • six_a Re: bwin - zakłady sportowe czy mafia okradająca 26.10.08, 19:18
      owy serwis?
      naucz się, tumanie, najpierw pisać i przestań się wstawiać do
      każdego wątku ze swoim ple ple polecam coś tam, bo robisz kuku temu
      serwisowi.
      lol
    • Gość: Bet Re: bwin - zakłady sportowe czy mafia okradająca IP: 217.153.191.* 14.07.09, 13:32
      Powiem szczerze, że nie słyszałem żeby ktoś był oszukany przez bwin. Nawet jeśli zamykają komuś konto, a czasami takie coś się zdarza z powodu łamania regulaminu, to wypłacają wszystko co jest na koncie gracza. Nie znam przypadku aby Bwin kogoś oszukało.

Pozdrawiam i polecam,
      Zakłady bukmacherskie - www.betglob.pl
      • Gość: Izunia7 Re: bwin - zakłady sportowe czy mafia okradająca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.10, 17:10
        To ja Ci powiem kolego , ze u mnie własnie tak się stało , że
        zablokowali mi konto i nie chcą wypłacić pieniedzy. Ma ktoś pomysł
        co z tym zrobić?
    • mmke.ewa Re: bwin - zakłady sportowe czy mafia okradająca 26.07.09, 16:40
      Gram u tego bukmachera od kilku lat.Nigdy podobnych sytuacji nie
      miałem.Zadnych problemów z wypłatami a możesz mi wierzyc lub nie
      niejednokrotnie były dosć wysokie-kilkanaście tysięcy złotych.Jak
      dla mnie najpewniejszy bukmacher

• Gość: zbarriver Re: bwin - zakłady sportowe czy mafia okradająca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.09, 08:17
      Surebety ludzie, surebety, to jedyny sposob na zarabianie w bukmacherce, reszta
      to fikcja
    • Gość: mocher Re: bwin - zakłady sportowe czy mafia okradająca IP: *.rev.km-net.pl 01.09.10, 17:20
      Mafia?
      Zobaczcie na inne firmy bukmacherskie! Zarejestrowane na Malcie gdzie oczywiście
      nikt nie odprowadza podatku

betoff.com.pl
      freevideoonline.pl
      myfinanse.eu
    • Gość: gracz Re: bwin - zakłady sportowe czy mafia okradająca IP: *.adsl.inetia.pl 15.07.12, 23:23
      hmn ja powem tak zaczalem grac od niedawna poczatki byly ekstra wpolacilem 200 zl i po jednym zakladze mialem ponad 1000 nast maly spadek i znow dbra passa no i tak wygrywalem po kilka ladnych stowek codzennie obrot na moim koncie byl ponad 3 tys zl i w cagu 2 dni zero wsztyko poszlo musze dkladnie moje zaklady obejrzec ........ czy wszystko bylo ok
    • Gość: frales797 bwin IP: *.nette.pl 17.06.14, 10:52
      opstawilem na bwin mecz zainwestowalem 400zł wyrałem ponad 5 tysiecy odrazu po zakonczeniu meczu zablokowali mi konto wraz z srodkami i wygraną nie odpisują na maile konto jest zablokowane od kilku dni nie mam do niego dostępu dodam ze wczesniej opstawiając inny mecz zainwestowałem 80 zł wygrywając 440zł kilka minut po meczu przelali mi wygraną na konto i wszystko bylo ok czy ktos moze doradzic gdzie trzeba to zgłosic lub do kogo ? moze ktos miał podobny przypadek ?
    • kazioxman Re: bwin - zakłady sportowe czy mafia okradająca 15.07.14, 10:28
      Z tego, co piszesz to rzeczywiście nie podoba mi się to wszystko. Ja obstawiam na Bet at home i nigdy nie miałem żadnych problemów. Swoją drogą to ciekawe, że tak duży serwis jak bwin ma taką reputację.
    • Gość: xxx Re: bwin - zakłady sportowe czy mafia okradająca IP: *.as13285.net 15.11.14, 23:40
      witam. Graj sobie na bet365. Ja tam gram i nie mam problemów
    • Gość: nikoś Re: bwin - zakłady sportowe czy mafia okradająca IP: *.dynamic.chello.pl 30.09.16, 15:23
      Ale piszesz głupoty. Zakłady bukmacherskie są tak skonstruowane,że czy wygrasz, czy przegrasz,to i tak oni zarabiają. Zainteresuj się dogłębnie tematem a nie piszesz banialuki. Jakiś miesiąc wstecz puścili w tv program na ten temat. Nie ma możliwości aby ponieśli straty z powodu kuponu za parę złotych. Oni obracają miliardami dolarów.
    • Gość: nick Re: bwin - zakłady sportowe czy mafia okradająca IP: *.pgd.pl 10.10.17, 08:55
      Bwin na ruletce oszukuje na maksa. Nie grajcie na tej stonce
      • Gość: rg Re: bwin - zakłady sportowe czy mafia okradająca IP: *.pppoe.media-com.com.pl 19.04.18, 21:57
        dokładnie totalnie oszuści

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka