Dodaj do ulubionych

Andrus Veerpalu - złoty medal olimpijski !

17.02.06, 11:47
Andrus Veerpalu zdobył dziś w Pragelato w biegu na 15 km stylem klasycznym
złoty medal olimpijski dla Estonii. Gratulacje!
Obserwuj wątek
    • tallinn Re: Andrus Veerpalu - złoty medal olimpijski ! 17.02.06, 11:54
      W tej chwili Estonia z trzema złotymi medalami znajduje się na piątym miejscu w
      klasyfikacji medalowej Igrzysk Olimpijskich w Turynie.
      ---
      õ
      • changchun Re: Andrus Veerpalu - złoty medal olimpijski ! 17.02.06, 12:37
        gratulacje dla Estonii i Estonczykow! Maly wielki narod!
        • tallinn Re: Andrus Veerpalu - złoty medal olimpijski ! 17.02.06, 14:10
          Gratulacje przekażę. Dziękuję.
          ---
          õ
          • changchun Re: Andrus Veerpalu - złoty medal olimpijski ! 17.02.06, 16:21
            do prosze jeszcze dodac, ze te gratulacje przesylam z dalekich Chin. swoja
            droga-znasz estonski?
            • tallinn Re: Andrus Veerpalu - złoty medal olimpijski ! 17.02.06, 23:04
              你好!

Aby przekazać gratulacje, nie trzeba wcale znać estońskiego, o czym świadczą
              liczne wpisy na estońskich forach internetowych z serdecznymi gratulacjami z
              Łotwy oraz Litwy - w języku angielskim. Niemniej jednak przyznaję, że
              umiarkowanie znam estoński, ponieważ w Estonii mieszkam.
              • changchun Re: Andrus Veerpalu - złoty medal olimpijski ! 18.02.06, 03:44
                Mieszkasz zapewne w Tallinnie? Zazdroszcze, bo ze wszystkich miast, ktore dane
                mi bylo odwiedzic, Tallinn zrobil na mnie jedno z najwiekszych wrazen. Sledze
                sytuacje w Estonii i z podziwem patrze jak zmienia sie ten kraj i jak cudowni sa
                jego ludzie!
                • tallinn Re: 18.02.06, 15:59
                  Zgadza się - mieszkam w Tallinnie. Ciekawi mnie, kiedy byłeś w Estonii i co
                  zwiedziłeś?
                  ---
                  ESTONIA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka