tallinn 17.02.06, 11:47 Andrus Veerpalu zdobył dziś w Pragelato w biegu na 15 km stylem klasycznym złoty medal olimpijski dla Estonii. Gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tallinn Re: Andrus Veerpalu - złoty medal olimpijski ! 17.02.06, 11:54 W tej chwili Estonia z trzema złotymi medalami znajduje się na piątym miejscu w klasyfikacji medalowej Igrzysk Olimpijskich w Turynie. --- õ Odpowiedz Link Zgłoś
changchun Re: Andrus Veerpalu - złoty medal olimpijski ! 17.02.06, 12:37 gratulacje dla Estonii i Estonczykow! Maly wielki narod! Odpowiedz Link Zgłoś
tallinn Re: Andrus Veerpalu - złoty medal olimpijski ! 17.02.06, 14:10 Gratulacje przekażę. Dziękuję. --- õ Odpowiedz Link Zgłoś
changchun Re: Andrus Veerpalu - złoty medal olimpijski ! 17.02.06, 16:21 do prosze jeszcze dodac, ze te gratulacje przesylam z dalekich Chin. swoja droga-znasz estonski? Odpowiedz Link Zgłoś
tallinn Re: Andrus Veerpalu - złoty medal olimpijski ! 17.02.06, 23:04 你好! Aby przekazać gratulacje, nie trzeba wcale znać estońskiego, o czym świadczą liczne wpisy na estońskich forach internetowych z serdecznymi gratulacjami z Łotwy oraz Litwy - w języku angielskim. Niemniej jednak przyznaję, że umiarkowanie znam estoński, ponieważ w Estonii mieszkam. Odpowiedz Link Zgłoś
changchun Re: Andrus Veerpalu - złoty medal olimpijski ! 18.02.06, 03:44 Mieszkasz zapewne w Tallinnie? Zazdroszcze, bo ze wszystkich miast, ktore dane mi bylo odwiedzic, Tallinn zrobil na mnie jedno z najwiekszych wrazen. Sledze sytuacje w Estonii i z podziwem patrze jak zmienia sie ten kraj i jak cudowni sa jego ludzie! Odpowiedz Link Zgłoś
tallinn Re: 18.02.06, 15:59 Zgadza się - mieszkam w Tallinnie. Ciekawi mnie, kiedy byłeś w Estonii i co zwiedziłeś? --- ESTONIA Odpowiedz Link Zgłoś