Dodaj do ulubionych

studia miroslav...ktoś tam był???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 14:28
mam pytanie czy ktos z forumowiczów mieszkał w studiach miroslav w
demianovskiej dolinie??? Warto zarezerwować tam pobyt?? zalezy mi na w miare
dobrych warunkach....ze sprtów ekstremalnych juz wyrosłam-;))
Obserwuj wątek
    • monikaa13 Re: studia miroslav...ktoś tam był??? 08.06.07, 15:39
      chcialam tam rezerwowac ale drogo,
      a chcialam dlatego ze naczytalam sie ze tam jest bardzo fajnie, i warunki tez
      dobre
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=806&w=59872673&a=59872673
      • Gość: basia Re: studia miroslav...ktoś tam był??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 16:13
        tez to czytałam ale tam jest wiecej o privat fortuna, a mnie sie połozenie
        Mirosłava bardziej podoba....a jesli chodzi o ceny to sa takie jak w ofercie na
        stronie internetowej czy wyzsze...jak takie jak w ofercie to jestem raczej
        zdecydowana...bardziej martwie sie czy beda wolne pokoje w terminie mojego
        urlopu....zalezy mi własnie na pokoju z łazienka i własnym aneksem
        kuchennym....żeby rano ze sniadaniem nie latac...potem to i tak je sie na
        mieście...
        • monikaa13 Re: studia miroslav...ktoś tam był??? 08.06.07, 17:20
          napisz do nich ceny napewno takie jak na stronie, napisz jeszcze dzis, moim
          zdaniem nie bedzie wolnych pokoi al eprobuj, troche pozno sie zdecydowalas
          • Gość: basia Re: studia miroslav...ktoś tam był??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 17:52
            własnie jestem po rozmowie z włascicielem, miejsca jeszcze sa ma mi przysłac na
            maila rozkład wolnych pokoi i ceny...ale niestety dopiero w niedziele....jak
            cos bede wiedziec to napisze....chce 40% zadatku w ciagu najblizszego tygodnia
            jesli sie zdecyduje...
            • monikaa13 Re: studia miroslav...ktoś tam był??? 08.06.07, 18:05
              no to powodzenia, napisz ale dziwi mnie ze sa jeszze wolne w czerwcu, no zalezy
              tez kiedy chcialas
              • Gość: basia Re: studia miroslav...ktoś tam był??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 18:11
                nie ja szukam czegos na poczatek lipca....jak ktos ma cos sprawdzonego, czysto
                i z własnym aneksem kuchennym to chetnie przyjrze sie ofercie...jeszcze nie
                podjęłam decyzji co do Miroslava...
                • monikaa13 Re: studia miroslav...ktoś tam był??? 08.06.07, 18:27
                  niestety ja nie mam, tez szukalam i znalazlam w bodicach, penzion maria
    • Gość: marco polo Re: studia miroslav...ktoś tam był??? IP: 81.190.83.* 08.06.07, 19:43
      Też tam sprawdzałem ale faktycznie drogo. Zarezerwowalem sobie bungalow
      liptov.sk/bungalovyjasna/. warunki jak na zdjeciu bardzo fajne jadę 16/06
      i ceny w miare przystępne.
      • Gość: basia Re: studia miroslav...ktoś tam był??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 20:27
        tak tylko te domki sa 5-cio osobowe a ja potrzebuje dla trzech osób, no i cena
        380 od osoby to tez nie specjalnie jakos tanio, ale jak w srodku wyglada tak
        jak na zdjęciu to nieżle jest

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka