Dodaj do ulubionych

Tatralandia - nowe ceny wstepu

IP: *.cable.smsnet.pl 20.07.08, 18:41

witam
nie wiem jak sie mowi pogardliwie na slowakow, na czechów, wiem - pepiczki

ale mnie wkurzyli dziady

tyle razy przegladalem cennik i nie widzialem ze od wczoraj wchodza nowe ceny
niby nie duzo, ale 100SK od osoby, robi roznice w dotychczasowym budzecie

wiecie moze, czy bardzo przestrzegają zasady, ze nie mozna sie kapać w dłuzszych spodenkach kąpielowych, typu bermudy i bokserki?
bo też teraz dopiero przeczytalem o tym
Obserwuj wątek
    • hepik1 Re: Tatralandia - nowe ceny wstepu 20.07.08, 21:11
      Ja tam nie jestem pewien czy to wina Słowaków.Spółka ,która aquapark wybudowała,z sporym udziałem miasta,zbankrutowała.Obecna wcale nie musi mieć kapitał słowacki ;)
      Ja tam głęboko bym sie zastanowił czy pojechać do Tatralandii czy wybrać jakis kurort w Egipcie czy Turcji w dobrym hotelu ;))Płacenie za bilet ponad 80 pln to paranoja.Dla takiej 4 osobowej rodzinki sam wstęp to ćwierć tysiąca pln.
      A trzeba jeszcze spać,jesć...
      Dlatego też tłumy w Tatralandii to wspomnienie .
      A te bermudy...łatwiej się w nich mocz oddaje do basenu i dlatego ten zakaz ?;)))
    • Gość: kasia Re: Tatralandia - nowe ceny wstepu IP: *.stella.net.pl 20.07.08, 21:44
      czy płacąc za wstęp, można korzystać z wszystkich zjeżdżalni, czy za coś trzeba
      jeszcze dodatkowo płacić?
      Skąd jest ten podział na wzrost dzieci, córka ma 135,ale czy kupując tańszy
      bulet, będzie można skorzystać z wszystkiego?
      • jusytka Re: Tatralandia - nowe ceny wstepu 21.07.08, 08:05
        Tak, w cenie zarówno ty jak i dziecko macie dostęp do wszystkich basenów i
        zjeżdżalni oraz czegoś w rodzaju parku rozrywki - moim chłopakom się tam
        podobało. Extra płaci sie za sauny, western city i park linowy. Dzieci zwykle
        mniej placą i nie wiem czemu cie to dziwi.
        Dodam tylko, że byłam tam w zeszłym roku i trafilam na taki tłum, jakiego nie
        spotkalam jeszcze w żadnym innym parku wodnym, mimo że w większym nie byłam,
        więc te tłumy to nie jest mit.
        • Gość: kasia Re: Tatralandia - nowe ceny wstepu IP: *.stella.net.pl 21.07.08, 09:03
          nie dziwi mnie,że dzieci płaca mniej, tylko jestem ciekawa skąd rozgraniczenie,
          na dzieci do 140 cm i od 90 do 140 cm, chciałabym wiedzieć, czy dzieci w
          przedziale od 90-140 cm mają wstęp na mniej zjeżdżalni niż te powyżej 140 cm?
          • jusytka Re: Tatralandia - nowe ceny wstepu 21.07.08, 09:41
            Nie mają. Wszyscy sa na równych prawach
            Tych zjeżdżalni jest tak wiele, że my nie zdążylismy skorzystac ze wszystkich.
            Przed tymi najbardziej atrakcyjnymi, gdzie w rurach zjeżdża się na pontonach
            były takie kolejki, że się wszystkiego odechciewało:(
            • jusytka Re: Tatralandia - nowe ceny wstepu 21.07.08, 09:46
              No może z wyjątkiem tych najtrudniejszych rur np anakondy, która nie zalecana
              jest dla maluchów, ale w praktyce nikt tego nie sprawdza.
              Moje dzieci mają niemal tyle samo wzrostu co twoja córka, świetnie plywaja i
              nurkują. Korzystali ze wszystkich atrakcji Tatralandii.
              • Gość: kasia Re: Tatralandia - nowe ceny wstepu IP: *.stella.net.pl 21.07.08, 14:04
                wielkie dzięki za informacje.
    • jusytka Re: Tatralandia - nowe ceny wstepu 21.07.08, 07:56
      Tatralandia nigdy tania nie była, dziwią tylko te tłumy ...
      Nie wiem czy przestrzegają, ale ja tam w bermudach nikogo nie widziałam w
      kąpieli, w bokserkach tak.
      • Gość: pawwłek Re: Tatralandia - nowe ceny wstepu IP: 212.87.240.* 21.07.08, 09:59
        Wszystko zależy od ratownika który tam do góry pilnuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka