Dodaj do ulubionych

Kurs wizażu w Szczecinie - jest?

09.09.10, 10:20
Witam
chciałabym uczestniczyć w kursie wizażu ale nie po to by pracować w zawodzie lecz bym potrafiła sama zrobić sobie makijaż. profesjonalne kursy to wydatek ok. 2000 zł. wydaje mi się że takie szkolenie bez papierka mogło by być znacznie tańsze nie wiem jednak czy jest coś takiego praktykowane. proszę o informacje jeśli ktoś coś wie o takim kursie i jego cenie w Szczecinie.
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • papuzka_gda Re: Kurs wizażu w Szczecinie - jest? 10.11.10, 00:02
      Ja moge zaprosic do Gdanska lub na weekend na Kaszuby:)
      www.alterapars.pl
      • kubaort Re: Kurs wizażu w Szczecinie - jest? 23.02.12, 23:00
        Nie wiem, czy w Szczecinie znajdziesz jakiś tani i dobry kurs wizażu.
        Mogę Ci jednak polecić taki kurs na DVD:
        www.kursydvd.pl/wizaz-p-46.html
        Jest bardzo tani, a wiele Cię nauczy, więc warto z niego skorzystać.
    • karcia0311 Re: Kurs wizażu w Szczecinie - jest? 09.09.13, 09:17
      Może Make Up Institute? Osobiście nie szkoliłam się nigdy w tej branży, ale moja przyjaciółka ma sporą wiedzę, ma za sobą kilka kursów w tej szkole. Patrząc na nią, nie wątpię, że to dobra szkoła.
      • Gość: Ula M. Re: Kurs wizażu w Szczecinie - jest? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.13, 11:36
        To jest szkoła na Targu Rybnym. Zajęcia z Panią Ewą. Zapisałam się i mam nadzieję, że nie pożałuję. Za dużo osób mi polecało tą szkołę bym nie miała się zdecydować :)
        • madej77 Re: Kurs wizażu w Szczecinie - jest? 04.10.13, 08:26
          Polecam. Chyba najlepsza pozycja w Szczecinie. Miła atmosfera, wykwalifikowana kadra.
          • harold99 Re: Kurs wizażu w Szczecinie - jest? 14.11.13, 09:42
            Przepraszam, może to głupie pytanie, ale... czy dla mężczyzn też coś się znajdzie?
            Od pewnego czasu zacząłem się interesować stylistyką... Niestety nie mam żadnej praktyki.
            • Gość: katarzyna Re: Kurs wizażu w Szczecinie - jest? IP: *.cable.smsnet.pl 29.03.14, 19:35
              Witam,zapraszam na szkolenia do mnie,zajmuję sie stylizacją ślubną,charakteryzacją,w zawodzie jestem ponad 13 lat,uczyłam wizażu w ŻAKU,obecnie uczę stylizacji fryzur w Wyższej Szkole Kosmetycznej,prowadze szkolenia grupowe jak i indywidualne z zakresu stylizacji fryzur,makijażu,charakteryzacji w przystępnych cenach,szkolenia są zakończone uzyskaniem certyfikatu.www.olesinska.szczecin.pl
        • heavymetalwife Re: Kurs wizażu w Szczecinie - jest? 03.01.14, 04:37
          Witam, jak wrażenia ze szkoły, warta czasu i pieniędzy?
    • Gość: Weste Re: Kurs wizażu w Szczecinie - jest? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.15, 12:31
      permanentny.com - Ja miałem do czynienia z tym kursem makijazu permanetnego. Nie mogę narzekać.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka