Dodaj do ulubionych

Makijaż permanentny w Poznaniu?

12.09.12, 20:26
Może ktoś polecić mi sprawdzoną osobę w Poznaniu która dobrze wykonuje makijaż permanentny brwi?
A co myślicie o tej ofercie? www.mydeal.pl/poznan-makijaz_permanentny_w_poznaniu-9896.html
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Makijaż permanentny w Poznaniu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.14, 10:38
      Hej, sprawdź salon anies w smochowicach Makijaż permanentny
    • aniiaakowa Re: Makijaż permanentny w Poznaniu? 28.04.15, 08:41
      Do Warszawy, też masz nie daleko. A tam robią bardzo ładne makijaże, mają dobre urządzenia do makijażu permanentnego. Zresztą, sami zobaczcie i oceńcie ich jakość www.biotekpolska.pl/urzadzenia/
      Tam wiedzą, że nie ma dobrego makijażu bez utalentowanej linergistki, odpowiednich barwników i urządzeń.
      • Gość: kaja Re: Makijaż permanentny w Poznaniu? IP: *.play-internet.pl 30.06.15, 13:19
        jestem po makijaże permanentnym brwi u Moniki Mytko. jestem zachwycona, polecam!
    • joannamaria33 Re: Makijaż permanentny w Poznaniu? 13.01.16, 12:59
      ja byłam z siostrą w beauty club. robiłam sobie brwi a asia kontur ust tą metodą cieniowania 3d. naprawdę fajny efekt. bardzo naturalnie wyszło :)
    • zapasniczka4 Re: Makijaż permanentny w Poznaniu? 03.02.16, 08:45
      dziewczyny czy taki makijaż boli? ile trwa? np. kreska na oku? jak długo po "zabiegu" oko jest nadal czerwone i boli?, czy jak się zrobi np. w poniedzialek po południu, to we wtorek można normalnie do pracy pójść? :/
    • Gość: Pamelka Re: Makijaż permanentny w Poznaniu? IP: *.play-internet.pl 09.03.16, 09:39
      Ja zrobiłam sobie permanentny w Beauty Club. Bardzo profesjonalne podejście i do sprawy. Jestem bardzo zadowolona. Miejsca po zabiegu wiadomo, że są szczególnie wrażliwe i trzeba na nie uważać przez klika dni. Jest trochę opuchlizny ale z tym trzeba się liczyć :)) Pozdrawiam
    • magdab1987 Re: Makijaż permanentny w Poznaniu? 21.03.16, 18:51
      Polecam KReation makijaż permanentny Poznań na fb ma Pani Karolina profil,możesz zobaczyć zdjęcia nawet ja tam jestem. Trochę boli ale tylko na początku potem już nic nie czuć. Ja jestem mega zadowolona, w końcu ktoś wyprowadził moją asymetrię. A wcale dużo nie zapłaciłam. Wiem że ma jeszcze promocję., więc umawiaj się czym szybciej tym lepiej.
    • nataszapoznan1982 Re: Makijaż permanentny w Poznaniu? 15.05.16, 23:04
      Polecam z Poznania P. Alicję Modrzyk. Niesamowicie robi delikatnie i zna się na znieczuleniach. Ogrom wiedzy, szybka praca i bardzo delikatny zabieg. Długie terminy, ale warto poczekać.,
    • nataszapoznan1982 Re: Makijaż permanentny w Poznaniu? 15.05.16, 23:05
      Polecam alicję Modrzyk z Poznania niesamowicie delikatnie robi i pieknie.
    • aniaania888 Re: Makijaż permanentny w Poznaniu? 06.08.16, 00:04
      Ja polecam studio makijażu permanentnego w Poznaniu, ul.Piekary 12, Pani Alicja Leszyńska jest fantastyczna w tym co robi. Ja po zabiegu byłam zachwycona, jeżeli ktoś się zastanawia to baaardzo serdecznie polecam, dla mnie to strzał w dziesiątkę :D
      • izabel847 Re: Makijaż permanentny w Poznaniu? 06.08.16, 18:41
        Ja wykonywałam microblading brwi w studio makijażu permanentnego Imperial w Poznaniu. Pani A. Leszczyńska ma ,,dobrą rękę" :) z wolnymi terminami ciężko, ale warto poczekać.
      • ann.29 Re: Makijaż permanentny w Poznaniu? 22.08.16, 22:49
        Ja również korzystałam ze studia Imperial w Poznaniu i uważam, że jest ono godne polecenia. Robiłam tam brwi. Bardzo miła atmosfera i profesjonalne wykonanie. Dla zainteresowanych podaję numer telefonu 509 180 160
      • szoga85 Re: Makijaż permanentny w Poznaniu? 27.08.16, 15:16
        Witam,
        jeśli chcecie wykonać makijaż permanentny brwi zachęcam do skorzystania z usług studia makijażu permanentnego Imperial w Poznaniu. Studio znajduje się niedaleko Szpitala Dziecięcego im. B. Krysiewicza. Dokładnie na ulicy Piekary 12.
        Osobiście makijaż permanentny wykonywałam już 3 raz. Dopiero za trzecim trafiłam do studia Pani Alicji Leszyńskiej. Szkoda, że tak późno. Jak do tej pory zabieg wykonany najlepiej. Pełen profesjonalizm i precyzja.
        Polecam
        • Gość: paula23_03 Re: Makijaż permanentny w Poznaniu? IP: *.dynamic.chello.pl 05.09.16, 09:47
          Tak, tak i jeszcze raz tak :) Alicja Leszyńska to profesjonalistka pod każdym względem.
          Tak wykonanego makijażu nie miałam od kilku lat. W końcu trafiłam na salon Imperial w Poznaniu i jestem wniebowzięta
          • tola456 Re: Makijaż permanentny w Poznaniu? 20.03.19, 21:00
            Teraz ta Pani nazywa się po mężu Tomaszkiewicz (już nie Leszyńska). Jak najbardziej przychylam się tutaj do opinii - super specjalista i przesympatyczna osoba.
    • gabi2107 Re: Makijaż permanentny w Poznaniu? 16.09.16, 22:59
      Jeżeli mogę komuś pomóc w wyborze to polecam p.Alicję Leszyńską - dziewczyna absolutnie po mistrzowsku robi brwi. Zresztą to nie jest tylko moja opinia bo po moim zabiegu "wysłałam" też do tej Pani moją Mamę. Obie jesteśmy super zadowolone.
      Szczególnie moja Mama która jest suuuperr wymagającą osobą i jeżeli ona jest zadowolona to oznacza, że zabieg jest wykonany perfekcyjnie.
      • mlodamama19944 Re: Makijaż permanentny w Poznaniu? 23.06.17, 09:28
        ja ostatnio bardzo często odwiedzam panią Alicję Leszyńskiej. i jestem zachwycona jej podejściem do klienta;) dlatego ją serdecznie polecam:)
    • basia39.1 Re: Makijaż permanentny w Poznaniu? 30.09.16, 21:34
      Jeżeli chodzi o wspomniane na początku mydeal czy groupon i tego typu serwisy to ZDECYDOWANIE ODRADZAM. Byłam trzy tygodnie temu na takim makijażu z groupona i jest tragedia.

Nie potrzebnie dałam się skusić niską ceną i w sumie dostałam tak samo niską jakość. Zanim się skusicie na taką ofertę to radzę się zastanowić dlaczego salon się ogłasza na grouponie bo wg. mnie jak ktoś ma umiejętności i talent to ma też klientów i nie musi oddawać do grupona 50% prowizji za zabieg.

Poza tym, już pomijając tragiczną jakość to za dopigmentowanie i tak trzeba było dopłacić więc finalnie cena wyszła taka jak w "normalnym" salonie a moje brwi są zrobione jakby się ktoś dopiero wczoraj przeszkolił. Płakać mi się chce jak patrzę w lustro :(

Teraz będę szukała Pani która może mi to poprawić.
      • elizanat Re: Makijaż permanentny w Poznaniu? 19.10.16, 22:56
        Basia, nie załamuj się. W Poznaniu masz co najmniej kilka osób które robią piękne brwi - poszukaj sobie w internecie stron pani Cytrowskiej albo pani Leszyńskiej. Jeżeli chodzi o Poznań to to są chyba najbardziej znane osoby które w brwiach się specjalizują. Może Ci pomogą, a jezeli nie to zawsze można usunąć laserem, tylko szkoda, że musiałaś wydać pieniądze na tak nie udany zabieg i jeszcze teraz będziesz musiała zapłacić za naprawę.
        • Gość: Kameli Re: Makijaż permanentny w Poznaniu? IP: *.sileman.net.pl 13.12.16, 13:24
          Ja też zrobiłam sobie brwi u Pani Alicji Leszczyńskiej i jest godna polecenia, bez dwóch zdań :) Zawsze miałam jasne i ratowałam się henną, ale wiadomo jak to jest, trzeba regularnie odwiedzać kosmetyczkę i często poprawiać, a u mnie niestety henna szybko bladła. Przy makijażu permanentnym, nie ma tego problemu. Pani Alicja wykonała kawał dobrej roboty, jestem bardzo zadowolona.
      • 1marta12345 Re: Makijaż permanentny w Poznaniu? 02.03.17, 23:21
        Polecam LongLine w Poznaniu. Robi świetnie.
        • amelia2102 Re: Makijaż permanentny w Poznaniu? 06.03.17, 07:59
          Ja polecam p. Agnieszkę Goryczka. Już innej pani pisałam na forum. Miałam iść do Gromadzińskiego ale dostałam namiary na brewki od pani ze sklepu bo miała pięknie zrobione i naturalnie. No i zrobiłam. Microblading z cieniem chyba ombre.. czy jakoś tak. Tu też podam do niej numer bo warto. 660414555. Przyjmuje obok Plazy. Powiem Wam tylko jedno. Nie zawsze nazwa firmy jest adekwatna do pracy. Dla mnie liczy się pasja i zamiłowanie do zawodu. A ta kobieta to ma. Naprawde polecam.
      • amelia2102 Re: Makijaż permanentny w Poznaniu? 09.03.17, 10:52
        Witam.
        Już pisałam gdzieś tu na forum gdzie byłam. I pani, która mi robiła opowiadała ile pań do niej się zgłasza na poprawki brwi po Grouponie i po Grouperze. Raz miała panią, która była z kuponem i chciała mieć czarne brwi a kosmetyczka zażartowała, ze musiałaby zrobić jej chyba tuszem do drukarek. Nieźle jak na profesjonalistkę..:) Nawet jak na żart. Polecam tą panią Agnieszkę. Na pewno pomoże. Tylko z tego co wiem to albo doradzi laser najpierw albo jak nie laser to na 1 zabiegu się nie skończy. Tak czy tak warto bo chociaż rzuci nowe światło na nieudany makijaż.
    • adalip Re: Makijaż permanentny w Poznaniu? 20.12.16, 15:25
      ja robiłam brwi w salonie Madame art na Katowickiej, jestem zadowolona, bo mają metodę włoskową i wygląda to bardzo naturalnie :)
      • 1marta12345 Re: Makijaż permanentny w Poznaniu? 02.03.17, 23:18
        każda linergistka Long Time Liner to potrafi znakomicie
    • adalip Re: Makijaż permanentny w Poznaniu? 20.12.16, 15:35
      a ja się sama wyszkoliłam i teraz robię znajomym i z polecenia. uznałam, że warto się doszkalać i podwyższać kwalifikacje i poszłam do Nouveau Contour na kurs - mają super nowy sprzęt, zawsze sprawdzają pochodzenie pigmentów - bardzo profesjonalnie
      • 1marta12345 Re: Makijaż permanentny w Poznaniu? 02.03.17, 23:16
        Nie trzeba sprawdzać pigmentów,wystarczy kupować w long time liner., mała buteleczka 600zł
        • martynika321 Re: Makijaż permanentny w Poznaniu? 22.04.17, 19:58
          Long time liner to juz chyba trochę odchodzi do lamusa... Teraz wiedzę, że wszyscy profesjonaliści na świecie pracują na Li Pigments, na Nouveau Contour etc. ale w sumie każdy renomowany pigment będzie lepszy niż chiński szajs jaki się czasem widzi w salonach :(
    • 1marta12345 Re: Makijaż permanentny w Poznaniu? 02.03.17, 23:14
      Świetnie makijaż permanentny wykonuje pani Sandra w gabinecie LongLine ,najpierw rysunek aby zobaczyć jak będziesz wyglądać w makijażu permanentnym. Wszystko z najwyższej półki long time liner i wykonuje tylko makijaż permanentny.
      POLECAM
    • amelia2102 Re: Makijaż permanentny w Poznaniu? 09.03.17, 10:44
      No proszę, nawet nie wiedziałam, że ma ogłoszenia. Bardzo korzystne promocje, rzeczywiście. Kurcze chyba skuszę się jeszcze na usta przed świętami Wielkanocnymi. Akurat mam urodziny to zrobię sobie prezent..:) Moja siostra jest umówiona na ten weekend. Jadę z nią i się umówię..
      P.S. madera09947 Jeśli to Twoje usta to są piękne..:) Oj chcę takie
      • madera09947 Re: Makijaż permanentny w Poznaniu? 16.03.17, 10:00
        Hej Amelia. Mój post chyba został usunięty nie wiem dla czego bo go nie mogę znaleźć. No w każdym razie piszę jeszcze raz, że żeczywiście p. Agnieszka czyni cuda. więc przesyłam info.. www.olx.pl/207749671
        Skopiować link i wejść. Ma tam pare ogłoszeń i konkurencyjne ceny. Teraz ma promocje Wielkanocną..:)

amelia2102 napisał(a):

> No proszę, nawet nie wiedziałam, że ma ogłoszenia. Bardzo korzystne promocje, r
        > zeczywiście. Kurcze chyba skuszę się jeszcze na usta przed świętami Wielkanocny
        > mi. Akurat mam urodziny to zrobię sobie prezent..:) Moja siostra jest umówiona
        > na ten weekend. Jadę z nią i się umówię..
        > P.S. madera09947 Jeśli to Twoje usta to są piękne..:) Oj chcę takie
    • petitmia Re: Makijaż permanentny w Poznaniu? 22.04.17, 19:51
      Jeżeli chodzi o brwi to tylko pani Leszyńska. Na termin trzeba trochę poczekać, na pewno tanio też nie jest ale suma sumarum było warto poza tym, to jest zabieg na kilka lat więc jak sobie wszystko podsumowałam i mój czas to i tak wyszło dużo opłacalniej niż codzienne domalowywanie sobie rano brwi :)
    • deneris8 Re: Makijaż permanentny w Poznaniu? 24.05.17, 23:26
      W Poznaniu w metodach naturalnych (piórkowa, microblading) najlepsza jest Leszyńska. Duzo osób chwali też Cytrowską, ale tutaj juz słyszałam mieszane opinie, niektórzy ta Pania bardzo chwalą a osobiście słyszałam też negatywny komentarz jednej z Pań której Cytrowska robiła brwi - no cóż, jak to się mówi, każdemu nie dogodzisz:) Jezeli chodzi o metody cienia czy pudru (takie mocniejsze makijaze) to wiele osob chwali p.Mazurek i p.Mytko.
      Tak właściwie to na palcach jednej ręki można policzyc osoby które w Poznaniu są wybitne w brwiach.
      • anna.awikan Re: Makijaż permanentny w Poznaniu? 19.06.17, 15:40
        Potwierdzam - byłam na swoich brwiach u p.Leszyńskiej. Jeżeli mogę coś doradzić, to sugerowałabym metodę piórkową tzw.microblading bo wychodzi super naturalnie, jakbym miała prawdziwe włoski (ja robiłam brwi po raz pierwszy w życiu, nigdy wcześniej nie miałam permanentnego)
      • anulek_poznan28 Re: Makijaż permanentny w Poznaniu? 02.07.17, 19:29
        Ja jak się decydowałam na microblading to wybierałam właśnie między tymi dwiema Paniami o których napisałaś tzn. pomiędzy p.Mazurek i Leszczyńską. Zdecydowałam się finalnie na tą drugą Panią, bo trochę bardziej przypadły mi do gustu jej prace które widziałam na Facebooku i ma taką lekką rękę do tych makijaży tzn. nie robi takich przerysowanych krech tylko takie leciutkie włoski.
    • ghostmachine Re: Makijaż permanentny w Poznaniu? 23.04.18, 15:20
      Ja robiłam makijaż permanentny w Krakowie w www.miu.com.pl/ i Jestem straszliwie zadowolona z efektów, gdyby chciało ci się przyjechać to polecam bardzo
      • elizanat Re: Makijaż permanentny w Poznaniu? 19.05.18, 18:07
        ale ten wątek dotyczy Poznania a nie Krakowa:) tak tylko mówię - to nie jest złośliwa uwaga.
        Jeżeli chodzi o Poznań to osobiście robiłam makijaż permanentny u Pani Leszyńskiej. Jestem super zadowolona i tą osobę mogę szczerze polecić. Co do innych w naszym mieście to nie mam doświadczenia ale jestem pewna, że jest jeszcze kilka osób godnych uwagi. Uważałabym tylko na jakieś takie promocje na zakupach grupowych itp. Zresztą osoby powyżej już poruszały ten temat - zastanówcie się trzy razy zanim wybierzecie kogoś do zrobienia Wam ... jakby nie było.. rodzaju tatuażu na twarzy.
    • tola456 Re: Makijaż permanentny w Poznaniu? 20.03.19, 21:04
      Jeżeli chodzi o Poznań to tylko pani Alicja Tomaszkiewicz. Polecam z całego serca jej gabinet (gabinet nazywa się Imperial i mieści się na Grunwaldzie).
    • tamara.tai Re: Makijaż permanentny w Poznaniu? 15.04.19, 21:35
      Też zgadzam się z opinią, że w technikach naturalnych w makijażu permanentnym najlepsza jest p.Tomaszkiewicz. Ja byłam u niej jak jeszcze nazywała się Leszyńska (to było pare lat temu). Teraz idę na odświeżenie. Jestem nadal bardzo zadowolona z kształtu, kolor już trochę się wyjaśnił więc wzmocnię ale generalnie nadal jest nieźle mimo upływu lat. Poza tym, precyzja pracy tej Pani jest rewelacyjna.
    • roznerowicz Re: Makijaż permanentny w Poznaniu? 11.06.19, 17:53
      Jeżeli chcecie mieć brwi zrobione naturalnie, bez przerysowania, to przyłączam się do poleceń tutaj i również polecam p.Alicję Tomaszkiewicz (tak jak Panie tu piszą, Pani Alicja zmieniła nazwisko po mężu, kiedyś jak u niej byłam to nazywała się jeszcze Leszyńska).
      W każdym razie, ja mam brwi spod jej ręki (szykuję się żeby umówić też do p.Alicji moją Mamę). Mam super delikatny makijaż w technice która nazywa się microblading. Polecam tą technikę wszystkim którzy się nie malują mocno na co dzień. Brwi wyglądają SUPER naturalnie. Mój permanentny już trochę przygasł (minęły już prawie dwa lata) ale nadal widać włoski, nadal brwi są super. Ewentualnie za rok będę myślała o przyciemnieniu i odświeżeniu.
    • masterpiotrekk Re: Makijaż permanentny w Poznaniu? 19.01.20, 21:32
      co prawda nie permanentny, bo okolicznościowy, ale może komuś się przyda oliwiaprzychodzka-makeup.pl/

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka