Dodaj do ulubionych

proszę pomóżcie mi wybrać kolor włosów!!!(zdjęcia)

14.11.06, 11:34
www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=153473
mój naturalny kolor włosów to ciemny blond taki jak na pierwszym zdjęciu, długość do łopatki, mam wrażenie że nie koniecznie on mi pasuje i czuję się w nim "rozmyta", tam jestem opalona ale mam jasną karnację, oczy niebieskie, symulacje może niezbyt udane, ale chodziło głównie o kolor:)
właściwie to chodzi mi o kolor brązowy taki jak na ostatnim zdjęciu (rihanna) pasuje??? proszę pomóżcie, z góry dzięki!!!
Obserwuj wątek
    • oliviaaa1 Re: proszę pomóżcie mi wybrać kolor włosów!!!(zdj 14.11.06, 11:40
      • Gość: annsa Re: proszę pomóżcie mi wybrać kolor włosów!!!(zdj IP: *.centertel.pl 12.12.06, 12:32
        Mysle ze zdecydowanie powinnas zostac przy kolorze blond,ewentualnie dodalabym
        troche rozswietlajacych kolor pasemek
        Ania
    • driadea Re: proszę pomóżcie mi wybrać kolor włosów!!!(zdj 14.11.06, 11:49
      Najładniej Ci w naturalnym. Możesz zmienić o ton czy dwa, ale moim zdaniem
      wyglądasz pięknie tak jak jest!
      • aliennis Re: proszę pomóżcie mi wybrać kolor włosów!!!(zdj 15.11.06, 10:31
        Tak jak Driadea- najlepiej ci w naturalnym jasnym.
    • wizazystka.forum Re: proszę pomóżcie mi wybrać kolor włosów!!!(zdj 20.11.06, 16:32
      Kolor włosów jest bardzo naturalny i bardzo dobrze.Jeśli chce Pani coś zmienić
      polecam delikatne jaśniejsze blond pasemka.Pozdrawiam
    • Gość: sam Re: proszę pomóżcie mi wybrać kolor włosów!!!(zdj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 20:42
      wg w kolorze na ostatnim zdjeciu tez jest ci ladnie, moze tylko jasniejsze
      pasemka do tego?
      • esiaesia Re: proszę pomóżcie mi wybrać kolor włosów!!!(zdj 11.12.06, 10:25
        Mnie się podobasz w tym po środku, tylko gdyby był bardziej w jasny brąz. Ale
        może zacznij od ciemniejszch lub jaśniejszych pasemek (w zależności na co się
        zdecydujesz), a potem jak uznasz że dobrze się czujesz zrobisz całe włoski, lub
        gęstsze pasemka/balejaż.
        • revely Re: proszę pomóżcie mi wybrać kolor włosów!!!(zdj 12.12.06, 15:15
          ale pamiętaj, że przy większości zdjęc zmieniałaś odcień Swojej skóry, żeby
          pasował do zdjęcia i głownie dlatego pasował Ci kolor włosów, w wielu
          przypadkach byłby za ciemny i byś wyglądała blado. jesteś zimą, więc wybieraj
          zimne kolory i nie zmieniaj koloru cery, bo wtedy łatwo dopasowac odcień, który
          w rzeczywistości wogóle nie będzie Ci pasował.
          • oliviaaa1 Re: proszę pomóżcie mi wybrać kolor włosów!!!(zdj 15.12.06, 13:56
            dziękuję wszystkim bardzo serdecznie!
            revely- to było konieczne, by zmienić też i karnację i mam świadomość, że nie wszystko będzie pasować, ale dzieki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka