klawdiaa 04.12.06, 22:19 JAk w temacie-najlepiej żeby nei byłby nadzwyczaj drogie (Dior odpada;) ) Dodam, że najbadziej interesują mnie takie naturalne odcienie-beż brąz etc. Doradzicice coś?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anulaaa2 Re: dobre cienie do powiek-polecicie coś?:) 04.12.06, 22:24 Polecam cienie z firmy GOLDEN ROSE, są w bardzo ładnych odcieniach brązu i długo utrzymuja się na powiekach. Inną dobrą firmą jest też INGLOT Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ktoś24 Re: dobre cienie do powiek-polecicie coś?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 22:43 ja używam tych z Rossmana "Lovely" nr.11 są tanie, ale za to bardzo dobre, albo "miss sporty" (nr.24,35,49 - dwa beżowe + brąz). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
czarna200 Re: dobre cienie do powiek-polecicie coś?:) 14.03.14, 16:09 polecam cienie z avonu :) sa trwale i dobrze sie prezentuja na oku :) dobra firma do tych spraw jest rowniez janeiredale nawet dla oczu tych bardziej wrazliwych. Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: dobre cienie do powiek-polecicie coś?:) 05.12.06, 09:23 Wszystkie są rewelacyjne, nawet takie zwykłe z targu, pod warunkiem, że zastosujesz podkład pod cienie ART DECO :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: xenia Re: dobre cienie do powiek-polecicie coś?:) IP: *.chello.pl 05.12.06, 10:07 Polecam potrójne zestawy cieni Bourjois. Wyglądają rewelacyjnie przez cały dzień i ogólnie są super. Odpowiedz Link Zgłoś
anisara Re: dobre cienie do powiek-polecicie coś?:) 05.12.06, 17:31 joko!!! tanie, cała paleta barw i niektóre z iskierkami :) a cena około 15 zł Odpowiedz Link Zgłoś
darsana Re: dobre cienie do powiek-polecicie coś?:) 05.12.06, 23:28 cienie Inglot polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
klawdiaa Re: dobre cienie do powiek-polecicie coś?:) 06.12.06, 13:55 DZięki za wszystkie opinie. Tylko ja mam taki problem, ze z moichczu cienie isę bardzo szybko ścieraja...Czy to moze być zależne od rodzaju skóry?Bo iem, żę innym dziewczynom te sam cienie trzymają się dłużej. Do tej pory stosowałam cieni z Avonu-ale przyznam, że ni jestem z nich zadowolona. Czy Onglot jest dużo lepszy? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
wizazystka.forum Re: dobre cienie do powiek-polecicie coś?:) 06.12.06, 15:44 Niestety nie mogę podawać konkretnych nazw firm kosmetycznych,ale polecam Pani cienie sypkie.Warto się nimi zainteresować ,ponieważ są bardzo wydajne i można wykorzystywać je na różne sposoby.Położone na sucho dają efekt naturalny,tradycyjny a na mokro bardzo głęboką tonację wieczorową.Takie cienie posiadają w swej ofercie również tanie firmy.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
olinka733 Re: dobre cienie do powiek-polecicie coś?:) 12.05.14, 16:49 Kupiłam ostatnio cienie sleek naturalne, czyli brązy i beże. Uzywam bazy do cieni i makijaż oka wytrzymuje do 9 h. I nie jest precyzyjny bo nie mam talentu i nie umiem się ładnie umalować Odpowiedz Link Zgłoś