Dodaj do ulubionych

Jaki makijaż do złotej sukienki??Kolor cieni itp.

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.07, 10:20
Złota suknia do ślubu cywilnego... Muszę umalować siostrzenicę, subtelnie
itp. jaki kolor cieni wybrać, by makijaż nie był "ciężki"???
Obserwuj wątek
    • Gość: Marta Re: Jaki makijaż do złotej sukienki??Kolor cieni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.07, 14:20
      Nie ma pomysłów?? Dodam, ze dziewczyna ma brązowe oczy... Czy będą pasowały
      odcienie fioletu, śliwki do tej złotej sukienki??
      Myślałam o jasno różowych perłowych powiekach, a złoto brązową kreske pod
      okiem?? Co o tym myślicie? Policzki lekko muśnięte świeżym różem, ale co z
      ustami? W jaki sposób nawiązać do złotego koloru sukni?
      • sowa_hu_hu Re: Jaki makijaż do złotej sukienki??Kolor cieni 08.05.07, 15:10
        myśle ,że do złota pasują wszystkie kolory. nalezy tylko umiejętnie wymalować
        żeby nie było przesadzone. ale tez makijaz nie może być za delikatny bo na
        zdjeciach w ogóle nie bedzie go widać!
    • Gość: Marta Re: Jaki makijaż do złotej sukienki??Kolor cieni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.07, 15:26
      Hmm myślę o jaśniutkim zielonym, bo róż mi jakoś do złota nie bardzo... Może
      się mylę..?
      • sowa_hu_hu Re: Jaki makijaż do złotej sukienki??Kolor cieni 10.05.07, 10:28
        myśle ,że to indywidualna sprawa. A jaki kolor oczu ma ta dziewczyna?
        • sowa_hu_hu Re: Jaki makijaż do złotej sukienki??Kolor cieni 10.05.07, 10:31
          acha brązowe :)

no ja pewnie bym sobie zrobiła ciemne oko ,ale jeżeli chcecie delikatnie to
          morze odcienie brzoskwini i brązu z wyraźnymi kreskami ,nieco rozmazanymi.
          Polecam takiz zestaw bo naprawde sie super prezentuje :)
    • coill Re: Jaki makijaż do złotej sukienki??Kolor cieni 11.05.07, 00:20
      ja bym połączyła fioletowe cienie ze złotym(wariacji jest wiele:)
      • Gość: Marta Re: Jaki makijaż do złotej sukienki??Kolor cieni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.07, 12:23
        Tez myślałam o takim połączeniu-delikatny filecik na powiekach, przy str. zewn.
        troche ciemniej i złota rozmazana kreska pod okiem...
    • Gość: kiki Re: Jaki makijaż do złotej sukienki??Kolor cieni IP: *.dclient.hispeed.ch 13.05.07, 22:40
      ja mialam wlasnie zlota suknie i makijaz raczej w bardzo jasnym rozswietlajacym
      kolorze cos miedzy bialym, a morela- trudno powiedziec
      robila mi to pani w salonie i jako argument powiedziala ze taki bardzo jasny
      makijaz uwydatnia oczy co jest plusem przy zdjeciach
      (ja mam jasne oczy)
      • j.jazgarska Re: Jaki makijaż do złotej sukienki??Kolor cieni 31.05.07, 00:05
        Jasny makijaż niestety znika na zdjęciach. Pani w salonie chyba nie była tego
        świadoma opowiadając dyrdymały.
        • Gość: Marta kolor różu......proszę jeszcze o rade IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.07, 08:27
          No dobra, a jaki kolor różu na policzki do takiego złoto-granatowego makijażu
          oczu? Myślę o świeżym różu, bo po brązie robi się chyba "ciężka" twarz, a
          chodzi o to, by wyglądać świeżo. Dobrze mówie? :-)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka