Gość: Marta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.07, 10:20 Złota suknia do ślubu cywilnego... Muszę umalować siostrzenicę, subtelnie itp. jaki kolor cieni wybrać, by makijaż nie był "ciężki"??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marta Re: Jaki makijaż do złotej sukienki??Kolor cieni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.07, 14:20 Nie ma pomysłów?? Dodam, ze dziewczyna ma brązowe oczy... Czy będą pasowały odcienie fioletu, śliwki do tej złotej sukienki?? Myślałam o jasno różowych perłowych powiekach, a złoto brązową kreske pod okiem?? Co o tym myślicie? Policzki lekko muśnięte świeżym różem, ale co z ustami? W jaki sposób nawiązać do złotego koloru sukni? Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Jaki makijaż do złotej sukienki??Kolor cieni 08.05.07, 15:10 myśle ,że do złota pasują wszystkie kolory. nalezy tylko umiejętnie wymalować żeby nie było przesadzone. ale tez makijaz nie może być za delikatny bo na zdjeciach w ogóle nie bedzie go widać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Jaki makijaż do złotej sukienki??Kolor cieni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.07, 15:26 Hmm myślę o jaśniutkim zielonym, bo róż mi jakoś do złota nie bardzo... Może się mylę..? Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Jaki makijaż do złotej sukienki??Kolor cieni 10.05.07, 10:28 myśle ,że to indywidualna sprawa. A jaki kolor oczu ma ta dziewczyna? Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Jaki makijaż do złotej sukienki??Kolor cieni 10.05.07, 10:31 acha brązowe :) no ja pewnie bym sobie zrobiła ciemne oko ,ale jeżeli chcecie delikatnie to morze odcienie brzoskwini i brązu z wyraźnymi kreskami ,nieco rozmazanymi. Polecam takiz zestaw bo naprawde sie super prezentuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
coill Re: Jaki makijaż do złotej sukienki??Kolor cieni 11.05.07, 00:20 ja bym połączyła fioletowe cienie ze złotym(wariacji jest wiele:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Jaki makijaż do złotej sukienki??Kolor cieni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.07, 12:23 Tez myślałam o takim połączeniu-delikatny filecik na powiekach, przy str. zewn. troche ciemniej i złota rozmazana kreska pod okiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Jaki makijaż do złotej sukienki??Kolor cieni IP: *.dclient.hispeed.ch 13.05.07, 22:40 ja mialam wlasnie zlota suknie i makijaz raczej w bardzo jasnym rozswietlajacym kolorze cos miedzy bialym, a morela- trudno powiedziec robila mi to pani w salonie i jako argument powiedziala ze taki bardzo jasny makijaz uwydatnia oczy co jest plusem przy zdjeciach (ja mam jasne oczy) Odpowiedz Link Zgłoś
j.jazgarska Re: Jaki makijaż do złotej sukienki??Kolor cieni 31.05.07, 00:05 Jasny makijaż niestety znika na zdjęciach. Pani w salonie chyba nie była tego świadoma opowiadając dyrdymały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta kolor różu......proszę jeszcze o rade IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.07, 08:27 No dobra, a jaki kolor różu na policzki do takiego złoto-granatowego makijażu oczu? Myślę o świeżym różu, bo po brązie robi się chyba "ciężka" twarz, a chodzi o to, by wyglądać świeżo. Dobrze mówie? :-) Odpowiedz Link Zgłoś