Gość: GOŚĆ IP: *.aster.pl 17.05.07, 22:53 Witam! w sierpniu biore ślub,potrzebuje sprawdzonej i godnej polecenia wizażystki.Moze ktoś mi kogoś poleci,byłabym wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulina.wawa Re: Wizażyska z Warszawy-moze ktoś poleci? 01.06.07, 23:26 Cześć, ja mogę polecić super wizażystkę, a do tego przemiłą i kontaktową - z Warszawy. Dam ci namiar na stronkę, tam są wszystkie informacje o lokalizacji i nr tel. makijazslubny.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
n_i_n_k_a Re: Wizażyska z Warszawy-moze ktoś poleci? 04.06.07, 15:42 Ja polecam salon Beauty Secret w Warszawie przy ul Słomińskiego. Pracuje tam p. Kasia - wizażystka, która robiła sesje dla czasopism ślubnych. Jest moim zdaniem rewelacyjna. Może znajdziecie gdzieś jeszcze te pisemka. Jej makijaże są w numerach „Moda na Ślub” nr 1/2006 i poradnika „Super Ślub” I/II 2006 Można też zajrzeć na stronę www.beautysecret.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wizaz Re: Wizażyska z Warszawy-moze ktoś poleci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 11:52 jesli pani chce moge wykonac pani makijaz tylko musiala bym znac dokladny termin. szkonczylam 2 letnia szkole wizazu i charakteryzacji.jesli jest pani zainteresowana moj nr: 606623746 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wizażyska z Warszawy-moze ktoś poleci? IP: *.acn.waw.pl 03.07.07, 21:54 www.vizaz.pl/ Polecam bardzo ladnie i starannie robi makijaz i jest b.sympatyczna Odpowiedz Link Zgłoś
marinata1 Re: Wizażyska z Warszawy-moze ktoś poleci? 05.07.07, 20:39 Skorzystałam z usług Pani Karoliny z www.makijazslubny.pl/ i szczerze mogę polecić, naprawdę wie co robi ta Pani. Poza tym robiłam zabieg w salonie w którym pracuje i na pewno jeszcze tam wrócę!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
wizazystka.forum Re: Wizażyska z Warszawy-moze ktoś poleci? 15.07.07, 15:30 Przykro mi niestety nie mogę reklamować wizażystek na forum. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Wizażyska z Warszawy-moze ktoś poleci? IP: *.aster.pl 26.07.07, 21:53 Witam . Mam już to za sobą :)z czystym sumieniem polecam Ci Panią Tatianę (0605424288) naprawde piękny i trwały makijaż ( mam fotki jak zechcesz prześlę Ci na meila)Dojeżdza do domu , co dla mnie było istotne. Poleciłam mi ją koleżanka którą wcześniej malowała również do ślubu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilonka Re: Wizażyska z Warszawy-moze ktoś poleci? IP: *.aster.pl 26.07.07, 22:03 ta pani Tatiana poza Warszawę tez dojeżdza? mieszkam w Pruszkowie? Odpowiedz Link Zgłoś
aga.make-up Re: Wizażyska z Warszawy-moze ktoś poleci? 27.07.07, 12:20 Witam, jestem wizażystką, z przyjemnością wykonam makijaż ślubny wraz z makijażem próbnym jeśli będzie potrzeba. Mieszkam blisko Pruszkowa więc z dojazdem nie ma problemu. W razie pytań i ustalenia terminu proszę pisać na maila aga.make-up@wp.pl lub dzwonić 0503-145-208 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Wizażyska z Warszawy-moze ktoś poleci? IP: *.aster.pl 27.07.07, 17:35 Myślę że nie będzie problemu. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
justin_r Re: Wizażyska z Warszawy-moze ktoś poleci? 27.07.07, 17:33 Witam, jestem wizażystką z Warszawy, z przyjemnością wykonam makijaż dzienny, wieczorowy, francuski, fantazyjny, ślubny, fotograficzny z dojazdem do klienta. Jeśli jesteście zainteresowane to proszę o tel. 501-143-937 lub maila ashiarona@gmail.com. Pozdrawiam Justyna Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.wronska Re: Wizażyska z Warszawy-moze ktoś poleci? 20.09.07, 14:01 Ja polecam panią Karolinę www.makijazslubny.pl/ , pięknie maluje, poza tym chodzę do niej na zabiegi kosmetyczne, każdemu polecam znaleźć taką osobę, która się zatroszczy o urodę! Odpowiedz Link Zgłoś