GoĹÄ: anka Re: jak malowac brazowe oczy??? IP: *.chello.pl 06.06.08, 13:55 bylo duzo watkow na ten temat, wystarczy poszukac Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: GOSC Re: jak malowac brazowe oczy??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.08, 12:17 Ona nie pyta,czy bylo duzo watkow,ale o to,jak malowac,wiec jesli nie masz zamiaru udzielac informacji, nie zabieraj glosu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: jak malowac brazowe oczy??? 07.06.08, 19:33 Polecam srebrne cienie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mika Re: jak malowac brazowe oczy??? IP: *.toya.net.pl 11.06.08, 21:00 a ja polecam delikatne kreski w tonacji ciemnej zieleni Odpowiedz Link Zgłoś
piotrazona Re: jak malowac brazowe oczy??? 18.06.08, 09:29 ja eksperymentuję z połączeniami cynamonowego z turkusem i kobaltem, ciekawie wygląda, ale brąz moich oczu jest bardzo ciemny Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kinga Re: jak malowac brazowe oczy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.08, 10:59 Ciemny fiolet ;D Odpowiedz Link Zgłoś
a_p89 Re: jak malowac brazowe oczy??? 16.09.08, 19:41 tez mam brązowe oczy i polecam wszystkie odcienie fioletu:) Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.aim Re: jak malowac brazowe oczy??? 17.09.08, 10:12 ja jestem blondynką, mam brązowe oczy i najlepiej czuję się w odcieniach brązu i beżu (zarówno makijaż jak i ubrania). Fiolet też pasuje, za zielenią nie przepadam. Ale kreseczki wokół oczu robią super efekt. Odpowiedz Link Zgłoś
ija001 Re: jak malowac brazowe oczy??? 22.09.08, 14:59 Brązowe oczy najlepiej wyklądają z sielenią. Zarówno tą popularnie zwaną "zgniała" jak i z turkusem i z trawiastym, żywym odcieniem. Wynika to z gamy kolorów ziemi. Z doświadczenia wiem, że fiolet owszem służy, ale raczej unikaj odcieni wrzosowych. Na pewno zawsze bezpieczne są wszelkie brązy beże i złota. Odradzam natomiast zdecydowanie srebro i błękity. Przy opalonej skórze korzystnie wyglądają refleksy żółtego i pomarańczowego cienia. Kreski owszem-co do ich kolorów-podobnie jak z cieniami. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: MAtylda Re: jak malowac brazowe oczy??? IP: *.aster.pl 02.10.08, 12:09 Zobacz tutaj jest fajna propozycja dla kobiet z brazowymi oczami blog.rimmellondon.com.pl/news/view/1559 Odpowiedz Link Zgłoś