Gość: karina IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.11.08, 11:52 Mam cerę naczynkową, wrażliwą i raczej suchą. Jaki podkład moglibyście mi polecić dla tego typu cery? Z góry dziękuję za pomoc.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katarzyna_kep Re: Cera naczynkowa i wrażliwa-jaki podkład?? 21.11.08, 13:30 podpowiedzcie coś bo mam taki sam problem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zebra Re: Cera naczynkowa i wrażliwa-jaki podkład?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.08, 12:28 Ja mam taką cerę i używam podkładu Lirene City Matt i jest okey. Nie wysusza nie powoduje podrażnień. Nie jest kryjący i naczynka widać, ale ja mam ich zaledwie kilka więc jak dla mnie jest w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
angi223 A inne kosmetyki? 14.12.08, 22:49 A jakich innych kosmetyków używacie do cery naczynkowej? Mnie jak do tej pory sprzwdzały się jedynie te z serii Lirene ale chciałabym wypróbować jakieś inne... Odpowiedz Link Zgłoś
dziska23 Re: A inne kosmetyki? 01.01.09, 13:25 ja używam kremów z flosleku do cery z naczynkami a teraz poszukuje jakiegoś dobrego podkładu który by zamaskował czerwienejące policzki po wyjsciu na dwór gdy temperatura spada poniże 5 stopni. Odpowiedz Link Zgłoś
izaczek38 Re: A inne kosmetyki? 01.01.09, 22:20 ja tez mam ten sam problem, ale znalazłam rozwiązanie: zanim nałoże podkład "ludziego " koloru czyli jakis beż, to najpierw nakładam podkład ZIELONY, to specjalna sztuczka dla naczynek. Można go kupić z Bourjois ( w tubce za około 35 zł - 30ml), ale w necie można znaleźć inne, tańsze. POLECAM. Taki makijaż dwuwarstwowy trzyma się długo. Odpowiedz Link Zgłoś
dziska23 Re: A inne kosmetyki? 02.01.09, 08:29 a jakiej firmy sa te inne?jak one sie nazywaja?to jest plynny zielony korektor? Odpowiedz Link Zgłoś
izaczek38 Re: A inne kosmetyki? 02.01.09, 15:20 Ja kupuję kosmetyk o nazwie KRYOLAN (na allegro) pojemność 30ml za około 35zł, to produkt niemiecki, płynny korektor w buteleczce. Według mnie rewelacja:-)Jak wpiszesz na allegro nazwę, to ten produkt ma numer 9190/30. Ja się już bardzo do zielonego "pod spodem" przyzwyczaiłam, i nie dzięki niemu po kilku godzinach w pracy, jak zrobi sie gorąco, czy przetre reka twarz, nie wyglądam jak notoryczny alkoholik:-) Odpowiedz Link Zgłoś
izaczek38 Re: A inne kosmetyki? 02.01.09, 15:22 oczywiście w poprzednim poście małe przejęzyczenie: "nie dzięki niemu", ale właśnie dzieki niemu dobrze sie czuję i lepiej wyglądam. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: A inne kosmetyki? IP: 94.254.221.* 13.05.09, 00:10 ja uwywam kremu iwostin na naczynka juz od ponad roku i jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ankai Re: A inne kosmetyki? IP: *.cable.ubr22.sgyl.blueyonder.co.uk 21.05.09, 16:32 Po zabiegu twarzy u profesjonalnej kosmetyczki poradziłam się w sprawie kremu na moją cerę (tak jak u koleżanek - wrażliwa,naczynkowa)i ostatecznie zakupiłam krem firmy BANDI Delicate Care z kiełkami przenicy (do kupienia tylko w salonach kosmetycznych lub Allegro ;) ) Moim zdaniem krem jest rewelacyjny, ma cudowny zapach (jak dla mnie jogurt morelowy) i, co najważnieszje, cera po nim jest naprawę nawilżona. Cena nie bije po kieszeni - u kosmetyczki zaplaciłam 60 zł, ale na allegro widziałam taniej. I druga ważna rzecz - jak macie taką cerę nie używajcie peelingów drobnoziarnistych, które podrażniają delikatną cerę- jedynie enzymatyczne! Odpowiedz Link Zgłoś
wizazystka.forum Re: Cera naczynkowa i wrażliwa-jaki podkład?? 19.02.09, 14:41 Polecam gorąco połączenie podkładu Velvet Touch Isadory z pudrem mineralnym również Isadory.Doskonale nawilżają i regenerują ,są lekkie i nie będzie Pani odczuwała suchości na skórze Odpowiedz Link Zgłoś