Dodaj do ulubionych

makijaż ślubny/ fryzura ślubna - Kraków

IP: *.um.krakow.pl 04.05.09, 09:32
Proszę o pomoc - szukam osoby, która wykona mi makijaż ślubny i
kogoś, kto ułoży mi fryzurę do ślubu. Kogo polecacie w Krakowie,
Wieliczce??
Obserwuj wątek
    • stokroteczka90 Re: makijaż ślubny/ fryzura ślubna - Kraków 29.12.13, 21:21
      Black Pearl przy Pawiej jest dobry, przyjaciółke malowali tam do ślubu i wyglądała przeslicznie.
    • olivia8282 Re: makijaż ślubny/ fryzura ślubna - Kraków 02.11.14, 22:29
      Polecam Sylwię Hubicką, wizażystkę z Krakowa, która wykonuje piękne i profesjonalne makijaże, fryzury ślubne i okolicznościowe. Bez problemu dojeżdża do klienta !
      Jej portfolio i kontakt do niej www.sylwiamakeup.pl
      • olivia8282 Re: makijaż ślubny/ fryzura ślubna - Kraków 28.05.15, 22:15
        up www.sylwiamakeup.pl/
    • mariettakowal Re: makijaż ślubny/ fryzura ślubna - Kraków 16.12.14, 21:03
      Dobra kosmetyczke mają w Black Pearl, robiłam u nich wielokrotnie makijaz okazyjny i byłam zadowolona, fryzjerki też maja swietne, przyjaciółka czesala sie u nich do ślubu i wyglądała przeslicznie.
    • lala280 Re: makijaż ślubny/ fryzura ślubna - Kraków 14.02.15, 18:32
      Moja fryzura ślubna trzymała się dwa dni:) Makijaż ślubny zresztą też:) na drugi dzień wyglądał jeszcze całkiem nieźle aż żal było go zmywać:) Tak więc bez wątpienia polecam salon fryzjerski w Krakowie Colette:)
      • marzena8210 Re: makijaż ślubny/ fryzura ślubna - Kraków 18.02.15, 18:42
        Jeśli szukacie makijażystki i fryzjerki w jednym, która dojedzie do Was w dniu ślubu i wykona piękny makijaż i trwałą fryzurę to polecam Sylwię Hubicką jej portfolio www.sylwiamakeup.pl
      • meg569 Re: makijaż ślubny/ fryzura ślubna - Kraków 22.05.15, 16:56
        zgadzam się z koleżanką powyżej ;) ! ja byłam mega zadowolona z ich usług!!
      • Gość: olibarz Re: makijaż ślubny/ fryzura ślubna - Kraków IP: *.ists.pl 05.11.15, 12:36
        Zdecydowanie polecam Panią Sylwię Hubicką, talent, pasja jej zaangażowanie na prawdę mnie ujęło. A mój makijaż i fryzura wyglądały zjawiskowo, w dniu ślubu zebrałam mnóstwo komplementów. Dzięki Pani Sylwii ten dzień był bezstresowy:)
        tu link do jej strony www.sylwiamakeup.pl
    • wojowska1985 Re: makijaż ślubny/ fryzura ślubna - Kraków 16.07.15, 15:14
      Moja siostra wykonywała swój makijaż ślubny i salonie J'adore na Karmelickiej, wcześniej jednak umówiła się tam na próbny makijaż żeby zobaczyć mniej więcej jak będzie wyglądać :) W dniu swojego ślubu wyglądała super, niby naturalnie, ale jej twarz była wyrazista, oczy ładnie podkreślone, po prostu jak księżniczka :P Polecam Wam ten salon w jej imieniu :)
      • greek76 Re: makijaż ślubny/ fryzura ślubna - Kraków 24.07.15, 08:29
        Kilka dni temu robiłam sobie próbny makijaż i fryzurę w Pure Diamond na Krowodrzy i jestem bardzo zadowolona. Nie maluję się na co dzień dlatego zależało mi na delikatnym make-upie i klasycznej fryzurze. Panie w 100% spełniły moje oczekiwania :)
    • natalia_klu Re: makijaż ślubny/ fryzura ślubna - Kraków 08.05.16, 10:55
      W Krakowie polecam Black Pearl, robilam u nich fryzure i bardzo bylam zadowolona. Wem, e maja tez kosmetyczkę ale niestety nie mialam okazji robic u nich makijazu.
    • Gość: Weronika Re: makijaż ślubny/ fryzura ślubna - Kraków IP: *.ists.pl 03.06.16, 11:37
      Ja na swój ślub czesałam się i malowałam w Pure Diamond na Krowodrzy. Makijaż wyszedł bardzo fajnie, delikatnie, a warkocz wytrzymał całonocne tańce ;)
    • beata_kru Re: makijaż ślubny/ fryzura ślubna - Kraków 25.08.16, 17:49
      Tez polece Salon Black Pearl, szczególnie jesli chodzi o fryzure, bo mnie fryzjerka uczesala przeslicznie.
    • natalia9876 Re: makijaż ślubny/ fryzura ślubna - Kraków 30.06.17, 14:31
      Zdecydowanie mogę polecić Pure Diamond na Krowodrzy. Bałam się, że z kręconych włosów nie da się zrobić nic fajnego, a wymyślone przez fryzjerkę upięcie było naprawdę świetne :) !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka