Dodaj do ulubionych

Jaki najlepszy krem pod oczy?

13.05.09, 14:50
krem przeciwzmarszckowy pod oczy...prosze o jakies wskazowki
Obserwuj wątek
    • iwanni Re: Jaki najlepszy krem pod oczy? 14.05.09, 19:32
      wokolo oczu..scislej mowiac:)Prosze o rade
      • kasha77 Re: Jaki najlepszy krem pod oczy? 14.05.09, 20:16
        ale jaki masz problem? zmarszczki,pierwsze zmarszczki,cienie...?
        • iwanni Re: Jaki najlepszy krem pod oczy? 15.05.09, 14:55
          mam 35 lat i zauwazylam ze mam zmarszczki w kacikach i pod oczami
          cienie mam rowniez
        • iwanni Re: Jaki najlepszy krem pod oczy? 15.05.09, 14:56
          a dokladnie cienie mam na powiekach i w kacikach wewnetrznych oczu
    • iwanni Re: Jaki najlepszy krem pod oczy? 17.05.09, 17:48
      halooo...halooo...czy ktos mi pomoze?
    • Gość: ela Re: Jaki najlepszy krem pod oczy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 20:05
      Najlepsze z Vichy i AA ale dobierz do wieku.
      • pyskata.1 Re: Jaki najlepszy krem pod oczy? 30.06.09, 14:48
        Odradzam bardzo często polecany Eucerin Hyaluron-Filler. Używam już trzy
        tygodnie i żadnej poprawy.
    • Gość: 7minutekPlus Re: Jaki najlepszy krem pod oczy? IP: *.adsl.inetia.pl 19.07.13, 15:44
      Krem pod oczy to tylko Revitol Eye Cream!! Ja stosuję go regularnie i moje zmarszczki znikają, jest świetny!! a próbowałam na prawdę wiele innych ;/
      • mama_stasia35 Re: Jaki najlepszy krem pod oczy? 01.07.15, 15:51
        Zdecydowanie polecam mój ulubiony - Dermedic Clinical :) Duży plus , że jest on hypoalergiczny :)
    • estera1538 Re: Jaki najlepszy krem pod oczy? 25.10.15, 22:23
      Nie wiem, jaki jest najlepszy - wiem, jaki ja lubię, a jest to krem http://farmona.pl/promowane-produkty/kremy-pod-oczy-pl/ nawilżający, a jednocześnie odżywczy i wzmacniający strukturę skóry wokół oka. Przy tym jest dość delikatny i nie podrażnia.
      • Gość: aga Re: Jaki najlepszy krem pod oczy? IP: *.dynamic-ww-1.vectranet.pl 06.01.16, 15:06
        Ja lubię RE Radiance Effect marki Eparence. To nowa firma, więc na początku trochę się wahałam ale póki co jestem bardzo zadowolona :)
    • Gość: Estera Re: Jaki najlepszy krem pod oczy? IP: *.cust.avamex.pl 20.07.16, 15:53
      Krem pod oczy trzeba dobrać i do cery i do wieku i do problemu. Ziaja ma takie np. ze świetlikiem, a z rozjaśniających cienie pod oczami (wieczne niewyspanie...) to najlepszy: e-ziaja.com/pl/kremy-i-zele-pod-oczy/266-krem-pod-oczy-i-na-powieki-rozjasniajacy-cienie-z-blawatkiem-5901887000426.html . Delikatny, wydajny. No i cena - niska. Mają też droższe, ale to już zależy czego potrzebujesz. Najlepiej samemu troszkę poczytać na ten temat i potem po prostu sprawdzać ;)
      • Gość: Ed1193 Re: Jaki najlepszy krem pod oczy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.16, 19:25
        Zgadzam się, Ziaja ma super kremy pod oczy i bardzo tanie. Polecam udać się do firmowego sklepu, tam mają wszystkie produkty i są Panie które świetnie znają każdy produkt i z przyjemnością udzielają rad.
    • Gość: Aniusia Re: Jaki najlepszy krem pod oczy? IP: *.infoplus.com.pl 17.02.17, 13:17
      Zgadzam się z cinimini69 - podstawą pielęgnacji oczu jest ich prawidłowy demakijaż i następnie nawilżenie. Dlatego do tych czynności używam kosmetyków od Lab One. Są one wyprodukowane na podstawie specjalnej technologi NanoFuture technology, która zapewnia większą wchłanialność odżywczych substancji aktywnych w głąb naskórka. Krem pod oczy ma lekką konsystencję, szybko się wchłania, rozjaśnia sińce pod oczami z którymi borykałam się od lat. Jak dla mnie jest fantastyczny.
      • sizoa Re: Jaki najlepszy krem pod oczy? 29.05.17, 08:42
        Powiedz mi gdzie można zdobyć ten kosmetyk? Rozglądałam się już chyba wszędzie i nigdzie go nie widzę :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka