Dodaj do ulubionych

Gdzie dobrze zjeść w Pile

12.08.12, 22:13
Znacie może jakieś ciekawe bary/restauracje na terenie Piły, gdzie można smacznie i w miarę tanio zjeść? Przeszedłem kilka punktów gastronomicznych w centrum miasta i muszę Wam powiedzieć, że Barek u Ewy na dużym runku jest póki co najlepszym barem w jakim byłem w Pile. Nie jadłem tak dobrego obiadu od czasu jak wyprowadziłem się od matki ;) Ciągle jednak szukam nowych.
Obserwuj wątek
    • sebapila Re: Gdzie dobrze zjeść w Pile 01.03.13, 13:06
      Polecam Stajnie. Przy Motylewskiej. Nie jest to bar tylko restauracja. W mojej opini jedzenie oferowane w niej zasluguje na cene. Chodz wcale drogo nie jest.
    • hana69 Re: Gdzie dobrze zjeść w Pile 25.06.13, 22:57
      Ja polecam nie bar ale restauracje Amor na lotniczej (chyba), fajnie też mozna zjeść ,,u Turka'' w Efesie koło McDonald'a. A jeśli chodzi o bar to najlepszy chyba jest ten ,,nad zalewem''. EFES NAJLEPSZY! haha :)
    • sylwiasj Re: Gdzie dobrze zjeść w Pile 14.07.13, 23:42
      to ani bar, ani restauracja, ale mają pyszszszne jedzonko - bar Mona ( tak się nazywa ), obok urzędu celnego przy obwodnicy....
    • kotmiki Re: Gdzie dobrze zjeść w Pile 29.11.21, 15:56
      Nie znam,ostatnio nabrałem się na Bar taras k.Rodla .nazwa wykazywałaby na kuchnie hiszpańską ,jednak uwaga z kuchnia hiszpańską ma tyle wspólnego co kozia dupa z grą na klarnecie.zdecydowanie nie polecam,totalna porażka

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka