momo99 Re: Opowidzcie cos o swojej szkole 06.03.05, 21:07 JA chodze do TECHNIKUM ELEKTRYCZNEGO i powiem wam ze to moj najlepszy wybor jakiego mogłem dokonać ponieważ lekcje są dosyć wyrównane na niektórych lekcjach takich jak chemia matma polski to jest HARDCORE ale na innych to jest luzik NP na Hisotri z Panem P. nick : DZIK jest luz jakiego malo w innech szkołach jest sprawdzian lawki są ustawnione obok siebie w rzędach po dwie. są utawione równolegle, siedzimy we 4 obok siebie kazdy i piszemy ten sam rząd np A kazdy robi jedno zadanie i daje reszcie i tak sie wymieniami pan : DZIK chodzi po klasie ogląda co sie da ... Wchodzi do szafy .. pewnie patrzy co w szafie piszczy ...mapy ogląda.... no i centralnie otwieram sobie książke i zżynam słowo w słowo z tego że kajetu w grubej okładce ......... a DZIK nic nie widzi :P ........ kilka dni puzniej oddaje prace i co dostałem ? 4+ ^^ LUBIĘ TĄ SZKOŁE NAPISZCIE COŚ OD SIEBIE Odpowiedz Link Zgłoś
dyscower Re: Opowidzcie cos o swojej szkole 06.03.05, 21:45 POPIERAM - tez skończyłem ta szkołe i jest tam extra, nie ma wZłotowie lepszej szkoły. pełen luz, zwłaszcza na histori, tylko wesoła mnie dobijała, relanium braliśmy przed matematyka i niedawno z kumplami się zastanawialismy czy jej nie założyć sprawy, gdyz gnebiła nas strasznie Odpowiedz Link Zgłoś
elmek Re: Opowidzcie cos o swojej szkole 08.03.05, 16:34 momo99 napisał: > JA chodze do TECHNIKUM ELEKTRYCZNEGO i powiem wam ze to moj najlepszy wybor > jakiego mogłem dokonać > > ponieważ lekcje są dosyć wyrównane na niektórych lekcjach takich jak chemia > matma polski to jest HARDCORE ale na innych to jest luzik NP na Hisotri z > Panem P. nick : DZIK jest luz jakiego malo w innech szkołach jest > sprawdzian lawki są ustawnione obok siebie w rzędach po dwie. są utawione > równolegle, siedzimy we 4 obok siebie kazdy i piszemy ten sam rząd np A > kazdy robi jedno zadanie i daje reszcie i tak sie wymieniami pan : DZIK > chodzi po klasie ogląda co sie da ... Wchodzi do szafy .. pewnie patrzy co w > szafie piszczy ...mapy ogląda.... no i centralnie otwieram sobie książke i > zżynam słowo w słowo z tego że kajetu w grubej okładce ......... a DZIK nic > nie widzi :P ........ kilka dni puzniej oddaje prace i co dostałem ? 4+ ^^ > LUBIĘ TĄ SZKOŁE NAPISZCIE COŚ OD SIEBIE Ciesz się, ciesz póki możesz... Zobaczymy czy za parę lat nie będziesz żałował tak "dogłębnej" edukacji :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
pomaranczowa3 Re: Opowidzcie cos o swojej szkole 07.03.05, 01:33 no i co??? to jest twoim zdaniem takie super, ze macie takie luzy na tej historii???a co z nauka, wiedza, wykształceniem??? Nie mowie, ze macie być orłami w każdej dziedzinie, wiadomo ze sa takie przedmioty, które się lubi i takie których sie nie lubi, no ale nie wiem czy jest sie czym chwalic w przypadku twoich lekcji historii. Nie pomyslałes nidy o tym, ze w przyszłości mozesz miec z tego powodu problemy??? a jak twoje dziecko bedzie bardziej ambitne niz ty i zapyta cie kiedys o jakas wazna i znana bitwe a ty nie bedziesz w stanie mu odpowiedziec??? i co powiesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
dyscower Re: Opowidzcie cos o swojej szkole 07.03.05, 07:33 Nie przesadzaj "pomarańczowa3" ta szkoła jest nastawina głównie na zawód a nie na inne przedmioty, ja miałem 6 przedmiotów elektrycznych, a historie tylko rok i wspominam teraz te lekcje bardzo miło, najważniejsze bitwy znam oraz inne wydarzenia i to elektrykowi wystarczy zupełnie. Odpowiedz Link Zgłoś
faficzek1 Re: Opowidzcie cos o swojej szkole 25.03.21, 10:35 szkoła Cosinus - najlepsza pod słońcem !!! pozdro z Koszalina Odpowiedz Link Zgłoś
belamom555 Re: Opowidzcie cos o swojej szkole 13.04.21, 10:12 COSINUS Co roku największa liczba uzyskanych tytułów technika i zdanej matury Jedyna całkowicie bezpłatna sieć szkół dla dorosłych i młodzieży Tylko szkoły o uprawnieniach szkół publicznych (prowadzone zgodnie z programami MEN, nadające uprawnienia do wykonywania zawodu w całej Unii Europejskiej) Uczymy nieprzerwanie od 24 lat, ciesząc się doskonałą opinią Odpowiedz Link Zgłoś