Dodaj do ulubionych

Konwencja Prawa i Sprawiedliwości w Złotowie.

01.11.06, 10:39
Zapraszam na spotkanie przedwyborcze z kandydatami Prawa i Sprawieliwości.
Piątek - 3 listopada 2006 r. Dom Kultury w Złotowie. Obecny będzie między
innymi poseł Maks Kraczkowski. Po spotkaniu chętni mogą obejrzeć film
dokumentalny "Plusy dodatnie, plusy ujemne" o tajnym współpracowniku Bolku.
Przewidziana jest również konferencja prasowa dla dziennikarzy. Oprawa
muzyczna w wykonaniu zespołu Sunset.
Obserwuj wątek
    • madziaraplotkara Re: Konwencja Prawa i Sprawiedliwości w Złotowie. 01.11.06, 14:19
      Warto to robic? Juz Mecha oglosil na t6ym forum ze to on starosta zostanie!
    • tyka5 Re: Konwencja Prawa i Sprawiedliwości w Złotowie. 01.11.06, 18:37
      Godzina 18.
      • radiomarian1 Re: Konwencja Prawa i Sprawiedliwości w Złotowie. 01.11.06, 19:31
        Ciekaw jestem jaką kandydaturę poprze PIS na burmistrza?
        Bo do tej pory cisza.Chyba obecny jest odpowiedni skoro nie wystawili swojego.
    • ten_po_prawej Re: Konwencja Prawa i Sprawiedliwości w Złotowie. 02.11.06, 15:36
      Czy to ten film , którego zakazali w TVP?..jeśli tak to jestem napewno.
      • komuchojadek Re: Konwencja Prawa i Sprawiedliwości w Złotowie. 02.11.06, 19:10
        Tyka czy to chodzi o film o Bolku i jego agenturalnej działalności w latach
        1970-76, jeśli tak to też przyjde
        • tyka5 Re: Konwencja Prawa i Sprawiedliwości w Złotowie. 02.11.06, 19:23
          Tak, to ten film. Pokaz jest zamknięty, tylko dla zainteresowanych i nie
          stanowi części konwencji. Warto obejrzeć, bo dokument dobrze zrobiony.
          • politolog33 Tyka5 komuchojadek 02.11.06, 19:41
            Tylko obłąkany człowiek może sam ze sobą rozmawiać na forum. Sprawdź gdzie jest
            teraz twoja kobieta. Bawimy się świetnie
            • ten_po_prawej Re: Tyka5 komuchojadek 02.11.06, 22:26
              Znam ich obu i zapewniam cie ,ze mieszkaja i innych miejscowosciach...i sa
              bardzo niepodobni hehehehehe.
              P.S.nie zgaduj bo jestes śmieszny
              • komuchojadek Re: Tyka5 komuchojadek 02.11.06, 23:36
                ten_po_prawej napisał:

> Znam ich obu i zapewniam cie ,ze mieszkaja i innych miejscowosciach...i sa
                > bardzo niepodobni hehehehehe.

a właśnie, że jesteśmy bliźniakami, Tyka ma na imię Lech, a ja mam na imię
                Jarosław...

ps pozdrowienia dla politologa33, praprakaczora i robertocarlosa wpadnijcie na
                film...jedno krzesło będę trzymał specjalnie dla Was :-)
            • komuchojadek Re: Tyka5 komuchojadek 02.11.06, 23:45
              politolog33 napisała:

> Tylko obłąkany człowiek może sam ze sobą rozmawiać na forum. Sprawdź gdzie
              jest
              >
              > teraz twoja kobieta. Bawimy się świetnie

Moja kobieta pisze pracę magisterską na temat: Zakamuflowani homoseksualiści na
              wysokich stanowiskach, dziś była umówiona w barze dla gejów z jednym z
              przedstawicieli tej mniejszości.....piszesz, że jesteś z nią i bawisz się
              świetnie, no to się bawcie, tylko nie połam sobie poznokci i nie pożyczaj od
              niej szminki (nie chciałbym złapać opryszczki, sam rozumiesz)
            • komuchojadek Pytanie 02.11.06, 23:51
              Będzie Kraczkowski- tak napisałeś,
              Czy będę inni goście z pierwszych szeregów PiS?
              • agento123 Re: Pytanie 03.11.06, 08:35
                Pemnie że tak. Będe ja tzn.(Komuchojadek-Tyka) a prócz mnie wszyscy prezesi
                gminni. Zapraszam.
                • fazarro Re: Pytanie 03.11.06, 12:16
                  ELMEK!
                  takie offtopy sa karygodne!
                  czemu jeszcze nie dzialasz?
                  • komuchojadek Re: Pytanie 04.11.06, 09:15
                    Rozumiem, chodzi ci o tekst politologa 33, również jestem oburzony, oburzona
                    jest także cała diaspora żydowska, mniejszość niemiecka i hodowcy gołębi, a
                    protesty wciąż napływają...
                    Elmek nie słuchaj gościa o nicku fazzaro, jeżeli mniejszość będzie dyktowała Ci
                    co masz robić, to już wkrótce wciśnięty w stringi będziesz maszerował na
                    parodzie równości.
                    • komuchojadek N"a temat - Konwencja PiS 04.11.06, 09:24
                      Niestety byłem krótko na tej Konwencji. Dużo ludzi, więc musiałem stać na
                      schodach. Moja opinia: miałem głosować na platformę, ale wczorajsza konwencja
                      przekonała mnie, że mamy w powiecie lepiej zorganizowaną siłę polityczną, od
                      której dusigrosze z PO wiele mogą się nauczyć. Dlatego będę głosował na Prawo i
                      Sprawiedliwość.
                    • fazarro Re: Pytanie 05.11.06, 13:56
                      nikt sie tu nie oburzyl bananowy chlopcze
                      sprawdz czym jest offtop
                      zlotowski yntelygenciak sie znalazl buehehehehehehehehe
                      to jest forum elmeka i nie powinien dopuscic do tego co sie tu dzieje ostatnimi
                      czasy
                      wiec es es i jot komuchodajku......

• fazarro Re: Pytanie 05.11.06, 13:57
                        sorry za offtop....
                        hah....
                      • komuchojadek Re: Pytanie 05.11.06, 22:08
                        Widzę, ze pisałeś w porze obiadu, zeżarłeś coś starego? bredzisz chłopie
                        strasznie...
                      • komuchojadek Re: Pytanie 05.11.06, 22:56
                        fazarro napisał:

> nikt sie tu nie oburzyl bananowy chlopcze

- jednak będę próbował rozgryżć tę Twoją wypowiedż czcigodny Fazzarro. Użyłeś
                        terminu "bananowy chłopcze" Tu jest jakaś logika. Jesteś starym komuchem
                        (przynajmniej duchem), a w 60 latach termin:"Bananowa młodzież" -
                        wykorzystywany był często przez chłopaków i dziewczynki z pezetpeeru.
                        Potem napisałeś: "buehehehehehehehehe" - oznacza to zapewne, że zwymiotowałeś,
                        to z kolei potwierdza moją teorię, że zeżarłeś coś starego, a od zatrucia już
                        tylko krok do majaków, stąd brednie na końcu Twojej wypowiedzi, cytuję: "wiec
                        es es i jot komuchojadku"
                        Ponieważ bardzo Cię szanuję drogi przyjacielu, czcigodny rozmówco, wspaniały, o
                        przenikliwym umyśle Fazzarro, to radzę: Won do lekarza

pozdrawiam: twój wielki przyjaciel - komuchojadek

• fazarro Re: Pytanie 05.11.06, 23:24
                          brawo szerloku!
                          swego czasu na forum pojawila sie "kasiashmidt" czy cos podobnego
                          okazalo sie ze dziewczyna mnie zna i to calkiem dobrze
                          jezeli chcesz mnie rozgryzc to uderz do niej po jakies wskazowki
                          u lekarza bylem - "komuchow nie przyjmujemy"

badz zdrow komuchodajku!
                          twoj wielki chory przyjaciel - fazarro
                          • komuchojadek Re: Pytanie 06.11.06, 23:27
                            Wielce mnie zmartwiłeś drogi Fazzarro, żeś nadal chory, co do dziewczyny o nick-
                            u kasiaschmidt to jej nie znam (chyba, że to żona mojego serdecznego
                            przyjaciela polit.....ups!)
                            Miło mi się z Tobą gawędzi na forum, więc zdrowia życzę
                            pozdrawiam
                            Stary przyjaciel Komuchojadek
                            A widziałeś ten film o Bolku, bo podobno rzetelnie zrobiony
                            • fazarro Re: Pytanie 07.11.06, 00:04
                              wlasnie kurdebele nie widzialem
                              a slyszalem ze calkiem ciekawy
                              a ty widziales komuchodajku?
    • bond82 Re: Konwencja Prawa i Sprawiedliwości w Złotowie. 04.11.06, 13:36
      Widziałem to z góry! Siedziałem na schodach, ale było nieżle. Nie kocham
      pisiaków, bo nie krecą mnie wszystko co mówią. Ale było tam dużo prostych
      ludzi. Rolników z Zakrzewa i Lipki.
      • ten_po_prawej Re: Konwencja Prawa i Sprawiedliwości w Złotowie. 04.11.06, 14:27
        Noooo...niezle,chociaż szkodz że nie było np.
      • komuchojadek Re: Konwencja Prawa i Sprawiedliwości w Złotowie. 04.11.06, 23:05
        bond82 napisała:

> Widziałem to z góry! Siedziałem na schodach, ale było nieżle. Nie kocham
        > pisiaków, bo nie krecą mnie wszystko co mówią. Ale było tam dużo prostych
        > ludzi. Rolników z Zakrzewa i Lipki.

Napisałeś "prostych ludzi". Prawidłowo powinieneś napisać: że było tam dużo
        ludzi, którzy kierują się prostymi zasadami. Prostaków znajdziesz w innej
        opcji. Na lewo patrz!!!
    • komuchojadek Re: Konwencja Prawa i Sprawiedliwości w Złotowie. 04.11.06, 23:21
      Sądząc po braku krytyki, podobała Wam się konwencja. MAm pytanie: fim o Bolku
      był emitowany czy nie, bo jakoś nikt o tym nie pisze.
      • iwogrzegorzewski Re: Konwencja Prawa i Sprawiedliwości w Złotowie. 07.11.06, 15:32
        Tak, film był wyświetlany i dla wielu osób może być szokujący.
        Z pokazanych w filmie dokumentów SB, wynika że Lech Wałęsa w latach
        siedemdziesiątych świadomie i za pieniądze współpracował ze Służbą
        Bezpieczeństwa. Jednak w czasie przed rokiem 1980 współpracę tę zerwał.

Dla osób interesujących się historią film ten jest bez wątpienia bardzo
        ciekawy, chociaż wielu spraw nadal nie wyjaśnia.
        • agento123 Re: Konwencja Prawa i Sprawiedliwości w Złotowie. 07.11.06, 15:49
          Wszystko się zgadza. Nie rozumię po co robić sensację z tego filmu. Wałęsa
          współpracował z pewnym środowiskiem które dziś hurtem przyjmuje PiS. Zaraz
          komuchojadek zacznie mnie bombardować ale taka jest rzeczywistość. Sympatyzuje
          z Pis-em ale za dużo tam UW,UD
          • komuchojadek Re: Konwencja Prawa i Sprawiedliwości w Złotowie. 07.11.06, 23:07
            Oj nie czytałeś moich wcześniejszych postów. Historia Polski po 1989 r to pasmo
            klęsk, a największa to brak dekomunizacji. Popatrz na zaplecze gospodarcze
            czerwonego baronostwa. Nie jestem ślepcem, wiem dzięki komu ono powstało (UD,
            ROad, FPD, KLD, PPG PPPP.....itd)
            A film to żadna sensacja, zwyczajny rzetelny dokument,
            Drogi Fazzarro obejrzałem film o Bolku, ściągnij go sobie, warto...a jak
            obejrzysz podyskutujemy , pozdrawiam
            • komuchojadek Re: Konwencja Prawa i Sprawiedliwości w Złotowie. 08.11.06, 23:24
              Jak myślicie dlaczego Aktualności nic nie napisały o konwencji?
              Może dlatego, że wszystko wyszło perfect
              • artysta10 Re: Konwencja Prawa i Sprawiedliwości w Złotowie. 09.11.06, 13:26
                A mają taki obowiązek?? W jakim świecie żyjesz. Każda gazeta jednym sprzyja
                bardziej ,innym mniej. Tak było i będzie. Wszystko można komuchojadku drogi ale
                nie walcz z rzeczywistością.
                • ten_po_prawej Re: Konwencja Prawa i Sprawiedliwości w Złotowie. 09.11.06, 19:26
                  Ha Ha Ha czy mówisz to w imieniu gazety?
                  Czy "uczciwa"gazeta informuje sopłeczenstwo o faktach tylko jej odpowiadajacych?
                  "Aktualności Lokalne"są gazetą niezależna co stwierdza "Naczelny"przy kazdej
                  okazji,i gdybyś był jej przedstawicielem na tym forum to na miejscu
                  "szefa"wylałbym cię na "zbity ......",za twój komentarz.
                  • komuchojadek Re: Konwencja Prawa i Sprawiedliwości w Złotowie. 17.11.06, 11:52
                    Jak sądzicie: w jakim stopniu Konwencja PiS przyczyniła się do sukcesu tej
                    partii w wyborach w mieście Złotowie
                    • obserwator16 Re: Konwencja Prawa i Sprawiedliwości w Złotowie. 18.11.06, 13:02
                      Nie przeceniałbym wpływu konwencji na wynik. O tym zawsze decydują wyborcy.
                      Trochę ludzi przyszło bo chcieli obejrzeć film o Bolku. W Aktualnościach
                      Lokalnych z 8.11 była o tym informacja ze zdjęciami.
                      • ten_po_prawej Re: Konwencja Prawa i Sprawiedliwości w Złotowie. 18.11.06, 15:51
                        Akurat tu przyznam rację...PRZEDEWSZYSTKIM LUDZIE!

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka