Dodaj do ulubionych

Konkursy na dyrektorów.....:0

04.04.07, 14:27
Obserwuj wątek
    • legalna-blondynka Re: Konkursy na dyrektorów.....:0 04.04.07, 14:33
      Ogłoszono konkurs na dyrektora SPnr 1 w Złotowie -składajcie oferty MłODZI
      LUDZIE...nieskażeni genetycznie, bo taka będzie nasza młodzież jacy....dyrektorzy.
      • legalna-blondynka Re: Konkursy na dyrektorów.....:0 04.04.07, 15:00
        Według mnie dyrektorami szkół nie powinni zostawać ludzie , którzy: -nie
        potrafią obsługiwać komputerów, bo to straszny "obciach" przed uczniami. -Nie
        potrafią mówić i pisać pięknym językiem literackim( to już "totalny obciach")
        -Nie potrafią dogadać się w żadnym języku obcym ( ....już nie wymagam, aby znali
        język biegle...ale chociaż parę zdań...::)- Nie potrafią posługiwać się
        sztućcami. -Chodzą w brudnych butach....:) Jak sądzicie...mam rację?
        • elmek Re: Konkursy na dyrektorów.....:0 04.04.07, 15:31
          A czy tacy ludzie powinni rządzić krajem?
          • elmek1 Re: Konkursy na dyrektorów.....:0 04.04.07, 15:53
            Bo moim zdaniem nie powinni.

Na szczęście naszej obecnej władzy to nie dotyczy
            Prezydent-profesor
            Premier-doktor
            Wicepremierzy-profesor,adwokat.
            Gorzej było za rządów lewicy.
            • elmek Re: Konkursy na dyrektorów.....:0 04.04.07, 16:31
              Tylko blondynka jakby nie o tym pisała ;-P
              PS.
              Blondynko, wiesz przypomniały mi się dziurawe buty premiera na jednej z
              konferencji ;-)
              • legalna-blondynka Re: Buty premiera... 04.04.07, 17:15
                Elmek....też pamiętam te buty...ale w końcu naukowcom możemy wybaczyć
                roztargnienie. Bliźniaków nie stać na piękne, markowe buty...nie dostają
                prezentów.Mam słabość do butów, znam ich ceny.....szlag mnie trafia,że
                kosztują....całą moją pensję....:)Mówię oczywiście o butach, które mi się
                podobają, a nie o tych na jakie mnie stać...:) Jesteś bystry Elmeku...i nie
                udawaj,że nie wiesz, o co mi chodzi....:)
          • elmek1 Re: Konkursy na dyrektorów.....:0 04.04.07, 15:55
            a premier Mazowiecki jest prawnikiem czy ekonomistą? bo nie pamiętam
            • elmek Re: Konkursy na dyrektorów.....:0 04.04.07, 16:37
              Jak już się chcesz bawić w "prowokacje" to chociaż bądź konsekwentny. ;-P
            • tyka5 Wykształcenie prezydenckie 04.04.07, 17:37
              "...ukończył Liceum Ogólnokształcące im. Marszałka Stanisława Małachowskiego w
              Płocku, rocznik 1946, a następnie rozpoczął (nieukończone) studia prawnicze na
              Uniwersytecie Warszawskim."

pl.wikipedia.org/wiki/Tadeusz_Mazowiecki
              • legalna-blondynka Re: Wykształcenie prezydenckie 04.04.07, 19:00
                A propos niektórych magistrów. Oglądałam kilka dni temu program o "firmach"
                zajmujących się pisaniem prac magisterskich na zamówienie-
                przerażające....wystarczy zapłacić i ma się dyplom. Kiedyś ...dawno temu, aby
                zdobyć dyplom nie trzeba było płacić, wystarczyło się uczyć...... Dziś ta zasada
                obowiązuje chyba tylko na państwowych studiach dziennych. Mam nadzieję ,że rząd
                coś z tym zrobi, bo te kupione papierki o niczym nie świadczą.
                • elmek Re: Wykształcenie prezydenckie 04.04.07, 20:30
                  legalna-blondynka napisała:

> dawno temu, aby zdobyć dyplom nie trzeba było płacić, wystarczyło się uczyć

Teraz też nie trzeba płacić i wystarczy się uczyć. Po prostu na studia dostaje
                  się obecnie wiele osób, które nigdy tam nie powinny się znaleźć, i które
                  przerasta zadanie napisania samemu pracy magisterskiej... Co do państwowych
                  uczelni i studiów dziennych opinie są podzielone, choć ja skłaniam się ku
                  Twojej. Za dużo powstało rozmaitych Wyższych Szkół Czegoś Tam, w których
                  "studiuje" się na zasadzie "płacę, więc wymagam"...
                  • legalna-blondynka Re: Wykształcenie 04.04.07, 22:21
                    Nie generalizuję...i tu się zgadzamy: są i dobre uczelnie prywatne,są studenci,
                    którzy sami sobie napisali pracę.
          • legalna-blondynka Re: Konkursy na dyrektorów.....:0 04.04.07, 16:31
            Elmek...a ty nie wiesz,że teraz krajem rządzi profesor z doktorem....wcześniej
            rządził Miller po technikum zaocznym i prezydent, który kłamał,że jest
            magistrem- mamy więc zdecydowany postęp... W SLD był (jak już gdzieś tu pisałam)
            jeden mądry człowiek: p.Cimoszewicz(który woli towarzystwo żubrów i wiewiórek od
            wykwintnych kolacji z dawnymi kolesiami).
            • elmek Re: Konkursy na dyrektorów.....:0 04.04.07, 16:32
              Odpowiedź masz wcześniej. Nie o wykształceniu przecież pisałaś i nie zmieniaj
              tematu. Wszak dyrektorem szkoły raczej nikt bez studiów nie zostanie ;-)
              • legalna-blondynka Kulisy pewnych konkursów....:) 05.04.07, 00:21
                • legalna-blondynka Re: Kulisy pewnych konkursów....:) 05.04.07, 12:54
                  Zamierzałam tu opowiedzieć o pewnym zjawisku, ale miałoby to charakter plotki,
                  więc zrezygnowałam, bowiem plotki mogłyby komuś zaszkodzić. Może ktoś z Was zna
                  jakieś ciekawe kulisy różnych konkursów.....?
        • legalna-blondynka Re: Konkursy na dyrektorów.....:0 06.04.07, 21:51
          W ostatnim numerze "Aktualności" rozbawił mnie materiał Janusza Justyny:
          "Dyrektorzy do nauki". Wójt TRELA powiedział : " Zyczyłbym sobie, aby dyrektorzy
          szkół w gminie władali obcymi językami. Być może zorganizowane zostaną kursy
          językowe także dla radnych, aby się nie wstydzić także przed zagranicznymi
          gośćmi". Ciekawe, czy życzenia wójta się spełnią....::)
    • legalna-blondynka Re: Konkursy na dyrektorów.....:0 29.05.07, 19:17
      Informuję wszystkich (niedoinformowanych),że dyrektorami wszystkich naszych
      szkół średnich zostali inteligentni,błyskotliwi, młodzi panowie z
      PRAWICY.....niestety w SPnr 1 po staremu ...wygrało SLD.
      • tanges1 Re: Konkursy na dyrektorów.....:0 29.05.07, 21:39
        Czy we wszystkich? ZSR jest tez SLD!
        • legalna-blondynka Re: Konkursy na dyrektorów.....:0 29.05.07, 22:00
          A...tak...masz rację Tanges..... Teraz chciałabym uczestniczyć w takim
          ...powiedzmy spotkaniu wszystkich naszych dyrektorów z dyrektorami szkół z
          zaprzyjaźnionych miast europejskich.....jestem pewna , że ci z prawicy dogadają
          się bez problemu...bez tłumaczy. ....:)A może się mylę.....?:)
      • elmek Re: Konkursy na dyrektorów.....:0 31.05.07, 09:41
        Blondynko litości... Jako, że z prawicy to są fajni, a jak z lewicy to
        automatycznie beeee... Może jakieś merytoryczne argumenty, a może dajmy im czasu
        żeby się wykazali tą inteligencją i błyskotliwością?
        • legalna-blondynka Re: Konkursy na dyrektorów.....:0 31.05.07, 15:30
          Elmek...litości....ja ich znam osobiście...są świetni. A jeden z
          argumentów....proszę: znają języki obce..mało?:)
    • ehoffmann Re: Konkursy na dyrektorów.....:0 31.05.07, 20:24
      Który z dyrektorów zna języki?
      • legalna-blondynka Re: Konkursy na dyrektorów.....:0 31.05.07, 21:07
        Eho....ci prawicowi..już pisałam. Nie używam nazwisk na forum, chociaż w tym
        przypadku mogłabym, bo dyrektorzy szkół są osobami publicznymi. Jeśli
        ci-lewicowi znają....to niech się tutaj sami pochwalą.....:)
    • chemik37 Prosba do Marioli 01.06.07, 09:03
      Mariola, legalna-blondynko, przestań się wreszcie wygłupiać. Ucz Ty lepiej tej
      biologii zamiast wypisywać takie farmazony.
      • legalna-blondynka Re: Prosba do Chemika37 01.06.07, 12:43
        Szanowny Chemiku....Mariola to nie legalna-blondynka, a legalna blondynka to nie
        Mariola, a gdyby nawet tak było to tylko ja...Blondynka decyduję o tym , czy
        podać na forum swoje personalia , czy nie... A może ty się włamujesz nieporadnie
        ludziom do komputerów....? To już jest karalne. Niestety nie posłucham twojej
        rady i nadal będę tu wypisywać "farmazony". Też możesz się dołączyć....:)
        Nie podobało Ci się,że tak wychwalam prawicowych dyrektorów......to są farmazony?.

Elmek zwróć uwagę autorowi tego postu,że używanie imion i nazwisk osób
        niepublicznych jest przestępstwem.
        • elmek Re: Prosba do Chemika37 01.06.07, 13:22
          Przecież Mariola, to nie Twoje imię, więc o co się pieklisz? Mnie też co rusz
          ktoś nazywa Mariuszem. Taka specyfika zabawy w zgaduj zgadulę, którą kiedyś Tyka
          rozpoczął i podsycał z uporem maniaka.
          • chemik37 Re: Prosba do Chemika37 01.06.07, 13:49
            Elmek, dzięki. Mariola jest oczywiście tą Mariolą. Dodam, że wcale nie trzeba
            było się włamywać do komputera aby ją zidentyfikować. Hi, hi
            • elmek Re: Prosba do Chemika37 01.06.07, 14:15
              Żeby nie było tak wesoło, to nie popieram tego co robisz i proszę byś sobie
              odpuścił Chemiku. Forum nie służy do tego, aby rozszyfrowywać tożsamość
              Forumowiczów. Tu jesteśmy tylko nickami i tak ma pozostać.
              • chemik37 Re: Prosba do Chemika37 01.06.07, 14:25
                Dobrze, już dobrze. Nie będę więcej Mariolki rozszyfrowywał:)
                • johnscott Re: Prosba do Chemika37 01.06.07, 15:19
                  Już po kilku postach legalnej, wszyscy lub prawie wszyscy wiedzieli kim jesteś!
                  Napisz kogo masz na myśli prawicowego i poliglotę na stanowisku dyrektorskim. A
                  jak twoja dyrektorka?
                  • legalna-blondynka John.... 01.06.07, 15:43
                    John....ty chyba nie rozumiesz, o czym ja mówię. Wszyscy możemy się domyślać kim
                    jesteśmy, ale nie wolno nam rozszyfrowywać tożsamości(potwierdził to Elmek).
                    A propos twojego pytania: .....mam na myśli wszystkich dyrektorów z prawicy....a
                    jak nie znasz ich nazwisk , to poszukaj w książce telefonicznej. Na temat moich
                    przełożonych....nie plotkuję. Plotki zostawiam różnym chemikom,tytusom, tomkom i
                    atomkom....
                • legalna-blondynka Re: Prosba do Chemika37 01.06.07, 15:27
                  Ja myślę,że ten Chemik...jest wściekły,że nie wychwalam tu nikogo z jego
                  rodziny......:) Chemiku.... zaraz powiadomię wszystkie Mariolki, które znam o
                  twoim poście, a następnie poproszę admina o twoje dane....:)Później oskarżę cię
                  o naruszanie moich dóbr osobistych, a za odszkodowanie kupię sobie.....10 par
                  butów.

• legalna-blondynka jeszcze coś.....:) 01.06.07, 16:23
        Powiadomię także wszystkich prawicowych dyrektorów,że jakiś Chemik....ma do mnie
        pretensje,że doceniam ich inteligencję, błyskotliwość i kompetencje zawodowe.
        Dla chemika to farmazony......?
        • obywatel28 Legalna blondynka 01.06.07, 16:45
          Myślę "chemiku", że trafiłeś "kulą w płot". Ja nie uwierzę, że legalna
          blondynka wykonuje zawód nauczyciela. Zanm wielu nauczycieli i nie wyobrazam
          sobie aby ktorys z nich reprezentował taki durnowaty poziom. Bylaby to
          kompromitacja szkoły. Aż wstrzasneło mną na myśl, że ktoś taki uczyłby mojego
          synka.
          • legalna-blondynka Re: Legalna blondynka 01.06.07, 17:07
            Obywatelu 28-teraz powinieneś przeprowadzić śledztwo,ustalić, czy aby twojego
            synka nie uczą jakieś idiotki-blondynki....:) Najlepiej zawiadom o swoich
            podejrzeniach MEN..niech sprawdzą wszystkie blondynki-nauczycielki.
            • larwa72 Re: Legalna blondynka 02.06.07, 01:23
              Ja mam skłonnosci prawicowe a chyle czoła lewakom. Im człowiek mondrzejszy to
              wie jaki głupi jest.Jedni znaja 6 jezyków i nic nie potrafią zrobić, inni znaja
              jeden i świetnie sobie radzą. Ja choć nie znam dobrze jednego jezyka radzę sobię
              na tyle ile potrafię.Dopóki stać mnie na fryzjerów, rybaków, nafciarzy,
              tłumaczy, lekarzy, prawników, restauratorów cieszę się, że nie muszę ich
              wyręczać robiąc tego za nich.
              Znam dużo prawicowych dyrektorów, którzy nawet o swojej głupocie nie potrafią
              zameldować na forum ,bo komputera nie potrafią obsłużyć.
              Gdyby lewacy byli głupi, to by tak tłuszczą długo nie manipulowali.
              Żyją jednak cały czas w dostatku i nic im sie nie dzieje.
              Szczekaja psy, a w karawanie głupki jednak nie jadą

• legalna-blondynka Re: Legalna blondynka 02.06.07, 23:42
                Larweczko....rozbawiłaś mnie tym emocjonalnym postem i przyznam,że w niektórych
                momentach przyznaję Ci rację....ale to wątek o dyrektorach szkół. Od nich można
                chyba wymagać czegoś więcej niż od tak zwanych "prostych ludzi", do których ja
                się również zaliczam, bo jako typowa blondynka nie mam skłonności do
                megalomanii....:)
                Staram się jednak nie zapominać,że żyję w 21wieku i muszę ....doskonalić różne
                umiejętności. Zgadzam się z Tobą-im człowiek mądrzejszy tym bardziej uświadamia
                sobie własne braki i głupotę................................pozdrawiam......::)
          • legalna-blondynka Re: Legalna blondynka 02.06.07, 23:57
            Obywatelu 28-ciebie traktuję z wielką wyrozumiałością, bowiem....w jednym z
            wątków przyznałeś,iż nie wiedziałeś , co to jest SB(a byłeś wówczas
            14latkiem). Hm...o istnieniu SB to wiedziały nawet dzieci....specjalnej troski.
            W stosunku do osób pozbawionych elementarnej wiedzy, muszę być wspaniałomyślna ,
            więc wybaczam Ci...absolutnie wszystko.....::)
      • legalna-blondynka Do Chemika....po 40 04.06.07, 22:43
        Chemik...informuję Cię(po przyjacielsku),że nie zamierzam zmieniać nika...:)
        Wyjaśnię Ci zasady funkcjonowania tego forum: tu prawie wszyscy doskonale się
        znają i wcale i nie starają się ukryć swojej tożsamości...jednakże używanie
        nazwisk i imion...jest zabronione. Napisz coś miłego o tych z lewicy.....to
        twoja działka....pozdrawiam....:)
        • legalna-blondynka Re: Do Chemika....po 40 05.06.07, 00:27
          I ty się Chemiku...ciesz,że nie używam tu własnego imienia i nazwiska, bo
          wówczas musiałabym być bardziej radykalna i cytować niektóre
          dokumenty.............Nigdy nie zmieniam opcji....nie boję się zmian i
          wiatrów................a jak twój angielski? Ja uczę się pilnie, zainstalowałam
          sobie 3 różne programy...:) Jak mam już dosyć ....wpadam na forum i patrzę, co
          się tu dzieje.
    • chemik37 Re: Konkursy na dyrektorów.....:0 05.06.07, 12:16
      Moja Mała Blondyneczko(Elmek mnie prosił, żebym Twojego imienia nie pisał)ale
      mnie postraszyłaś. Natomiast na mój temat możesz sobie pisać ile dusza
      zapragnie, sam jestem ciekawy co tam wiesz :) A, i ucz się tego angielskiego,
      jestem pełen podziwu dla Twojego zapału, tak jak jestem pełen podziwu dla
      ewolucji Twoich poglądów. Co tam ja, wszyscy złotowianie są zdumieni.
      • legalna-blondynka ble ble........ 05.06.07, 17:13
        Chemiku....nie spoufalaj się...Moja Mała to mówią do mnie przyjaciele. Na twój
        temat pisać również nie będę, bo to ty jesteś specjalistą od plotek....:)
        Dziękuję ci za ten podziw....dla mojego zapału...wiesz to wymóg współczesnego
        świata. Moje poglądy(prawicowe) ukształtowały się już w dzieciństwie...i nie
        zmieniły się. Ale podziwiaj, podziwiaj....nie sądziłam ,że wszyscy złotowianie
        tak mi kibicują-cieszę się z tej sławy.
        A teraz do Elmeka....Elmek wybacz te prywatne pogaduszki z Chemikiem, obiecuję
        ,że to ostatni post do niego....:)
        • legalny-blondyn100 blondynka a dzieci 14.06.07, 00:07
          Zastanawiam się jak legalna blondynka realizuje wychowanie dzieci własnych.
          Mysle że posty i zycie to dwie różne sprawy. Czuje w tym obłudę.
          • legalna-blondynka Re: blondynka a dzieci 14.06.07, 17:38
            Nielegalny blondynie....nie wydaje ci się,że "wciąganie "cudzych dzieci na
            forum jest prymitywnym aktem rozpaczy...:)
            Ja również czuję tu obłudę....lewicowych klanów. Przekażę moim dzieciakom
            pozdrowienia od EKSPERTA do spraw wychowania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka