annabest 29.01.09, 17:50 to akurat mojego kolegi, oferta jest bezpośrednia, www.bestbenefit.gratka.pl/?a=opis&id_podrubryka=1&id_rubryka=1&id=27408308&sort=&or=desc& Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
satorianus Re: jeszcze.. bemowo 6 tys. 29.01.09, 20:29 Narwik, Narwik... To czasem nie ten blok, który będzie stał praktycznie na autostradzie? To tłumaczyłoby cenę... Odpowiedz Link
stoje_i_patrze Re: jeszcze.. bemowo 6 tys. 02.02.09, 10:20 Tamtędy idzie trasa S-8. Oczywiście sprzedający tego nie powie - standardowy oszust. Odpowiedz Link
satorianus Re: jeszcze.. bemowo 6 tys. 02.02.09, 14:08 Od razu oszust... Chociaż w sumie fakt. Jest to poważna wada ukryta. BTW, ciekawe czy sąd by to potraktował? Odpowiedz Link
stoje_i_patrze Re: jeszcze.. bemowo 6 tys. 03.02.09, 11:45 Nie rozsmieszaj mnie - jesli ktos sprzedaje ci np samochod nie mowiac ci ze mial mega krakse i polowa podwozia jest w oplakanym stanie a Ty tego np nie sprawdzisz bo sie nie znasz, to co??? on nie jest oszustem?? dla mnie to oszustwo i nic wiecej. w sadzie sprawa ciezka bo wygrania bo niby jak udowodnisz? trzeba by spisac umowe o warunkach jakie byly. wtedy jest szansa jednak o czyms takim nie slyszalem. mozna powalczyc o tym ze wlasciciel przyznaje sie ze samochod nie ma wad ukrytych, nie bylo wypadku itd. to jedyna metoda. Odpowiedz Link
satorianus Re: jeszcze.. bemowo 6 tys. 03.02.09, 18:19 Jak jak podpisywałem umowę przedwstepną przeforsowałem zapis "ukrytych wad fizycznych i prawnych". Ale w tym przypadku mieszkanie było jawnie wadliwe(tak samo jak cała inwestycja) więc... jest ok. Wszystko ma swoją cenę. Mieszkania przy autostradzie również. Odpowiedz Link
villamos Re: jeszcze.. bemowo 6 tys. 30.01.09, 13:50 Chętnie ponegocjuję, jak już sprzedam moje dwupokojowe :) Odpowiedz Link
annabest Re: jeszcze.. bemowo 6 tys. 03.02.09, 17:41 trzeba być kretynem, żeby kogoś oskarżać, że ukrył trasę, którą.... widać ;) swoją drogą mieszkanie akurat sprzedało się- tak jest tam trasa, widać to gołym okiem, tak dlatego jest tanio, a ponieważ jest tanio dlatego ludzie kupili. ze wszystkich mieszkań które nie mają takich wad, sprzedało się akurat to z wadą Odpowiedz Link
satorianus Re: jeszcze.. bemowo 6 tys. 03.02.09, 18:11 Skoro widać gołym okiem to nie ma sprawy. Odpowiedz Link