satorianus 16.02.09, 12:48 www.oferty.net/mieszkanie-na-sprzedaz-dwupokojowe-chmielna-srodmiescie-warszawa,m13032281?p=1 Ile może być warte mieszkanie w kamienicy przeznaczonej do wyburzenia? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojtek800 Re: Złota/Chmielna 6300 za metr. Ciekawostka 16.02.09, 15:52 Hehe. Trzeba jednak pochwalic za uczciwosc. Mogl przeciez isc na calego i nie informowac. Odpowiedz Link
satorianus Re: Złota/Chmielna 6300 za metr. Ciekawostka 16.02.09, 15:57 Wiesz... To jakby widać. W budynku nikt oprócz szczurów nie mieszka, a wszędzie są tabliczki ostrzegające przed katastrofą budowlaną. BTW, mam bezpośredni do właściciela jakby ktoś chciał. Oglądałem swego czasu :) I udało mi się ominąć pośredników. Odpowiedz Link
szukam_m Re: Złota/Chmielna 6300 za metr. Ciekawostka 18.02.09, 13:57 Kamienicy szkoda. Mieszkanie byłoby świetne - to widać nawet po tych marnych zdjęciach. Nie rozumiem tylko, jaki jest sens dawania takich ogłoszeń (poza celami "humorystycznymi"). Przecież nikt tego nie kupi (przynajmniej dopóki nie będzie pewna rewitalizacja całej kamienicy). Odpowiedz Link
satorianus Re: Złota/Chmielna 6300 za metr. Ciekawostka 19.02.09, 10:04 Można i bez rewitalizacji. Wciąż nie jest pewna przyszłość tej kamienicy. Jej właścicielem w 95% jest miasto. I miasto wacha się właśnie- wyburzyć czy nie... Odpowiedz Link