mab5 22.10.10, 21:15 gdzie mogę kupić? może ktoś z Was już kupował i ma doświadczenia, będę wdzięczna za każdą wskazówkę pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chwilka9 Re: Łóżko rehabilitacyjne 25.10.10, 13:46 kupowałam w Spondylusie. Najpierw możesz podjechać do Caritasu, do "opieki" czasami mają i pożyczają. Zależy jakie potrzebujesz ja musiałam mieć elektryczne. W zasadzie ceny zblizone. Jeżeli dot.osoby z orzeczonym stopniem niepełnosprawności to proponuje złozyc wnosek do Powaitowego Centrum Pomocy Rodzinie - część finansują. Ceny w sklepach medycznych sa zblizone. Chociaz np. w Korcie chceli dać nam "używkę" w takiej samje cenie w jakiej dostałam "nówkę". Jak masz jeszcze jakies pytania to możesz na maila gazetowego. Przeszłam całą procedurę wiosną. Odpowiedz Link Zgłoś
mab5 Re: Łóżko rehabilitacyjne 25.10.10, 23:16 dzięki popytam w Spondylusie, w pcpr już pytalam.... jakbym co pozwolę sobie jeszcze napisac ... pozdrawiam i zycze spokojnej nocy Odpowiedz Link Zgłoś
lenseszen Re: Łóżko rehabilitacyjne 10.11.10, 23:16 Ja kupiłam z PCK przywiezione z Norwegii(tzn.zapłaciłam koszty cła i czegoś-tam-jeszcze). Cena nie była niska, ale w porównaniu z nowym opłacało się. Było to kilka lat temu, działała wtedy fundacja "JAś i Małgosia" zajmująca się m. in. sprowadzaniem sprzętu. Warto spytać pielęgniarek środowiskowych z przychodni. Ja należałam wtedy do polikliniki na ul. Szpitalnej i te panie bardzo mi pomogły. Kupując takie łóżko warto zwrócić uwagę na blokady na koła i przede wszystkim poręcze łóżka. Moje ich nie miało;sprawiało to pewien problem. Tak jak i jego waga, ale podkreślam, że nie było nowe, aczkolwiek w świetnym stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
armano Re: Łóżko rehabilitacyjne 01.10.19, 12:25 Polecam Rehavit, sprawdzeni fachowcy. lozkarehabilitacyjne24.pl Odpowiedz Link Zgłoś
armano Re: Łóżko rehabilitacyjne 01.10.19, 12:27 Ewentualnie wypozyczalnialozekslask.pl lub wypozyczalnialozekrehabilitacyjnych.pl. Bankowo dobrze doradzą Odpowiedz Link Zgłoś
armano Re: Łóżko rehabilitacyjne 01.10.19, 12:39 W Krakowie polecam wypozyczalnia-lozek-krakow.pl Odpowiedz Link Zgłoś
v450 Re: Łóżko rehabilitacyjne 06.03.22, 12:53 Oferujemy fabrycznie nowe łóżka rehabilitacyjne elektryczne z materacem, tylko od znanych producentów. Wysoka jakość, darmowa dostawa na terenie całego kraju. Oprócz tego posiadamy też m.in.: - Materace podkładowe, materace przeciwodleżynowe - Podnośniki transportowe do łatwego transportu i podnoszenia pacjentów. - Pionizatory, wózki z napędem elektrycznym, skutery - Szafki przyłóżkowe, stoliki Serdecznie zapraszamy do odwiedzenia naszej strony internetowej polsenio-sklepmedyczny.pl/ Wysoka jakość, darmowa dostawa na terenie całego kraju Tel. +48 605 196 606 Odpowiedz Link Zgłoś