Dodaj do ulubionych

Akupunktura Koszalin - gdzie?

20.03.16, 18:47
Czy wiecie gdzie w Koszalinie mogę poddać się akupunkturze? Zależy mi na dobrym specjaliście, nie jakimś pseudo-znachorze. Coś słyszałam że w Remedice robią. Wiecie kto?
Obserwuj wątek
    • alicja_go Re: Akupunktura Koszalin - gdzie? 23.03.16, 18:41
      W Koszalinie na bank robi Arek Bansik - nie jest "znachorem", a fizjoterapeutą. Facet zna się na swojej robocie - na pewno nie zrobi Ci niczego, co moze zaszkodzić. Jego nr - 695592096. Minusem jest to, że czasem trzeba troche poczekac na wizyte, bo ma sporo pacjentow.
      • dorisklin Re: Akupunktura Koszalin - gdzie? 25.04.16, 21:48
        jestem po igłach u tego Pana. Zabieg wygląda tak, że najpierw wbija je w odpowiednie miejsca, leży się z tym może jakieś 20-30 minut (trudno oszacować jak sie bezczynnie leży:). Potem wyciąga igły i rozmasowuje te miejsca. Ja miałam bardzo spięte mięśnie i taki zabieg trochę mnie rozluźnił.
    • basia_dewu Re: Akupunktura Koszalin - gdzie? - Arek Banasik 27.06.16, 20:17
      Potwierdzam i polecam - ten Pan zna się na rzeczy - zabieg jest praktycznie nieodczuwalny, a już kilka dni po nim czuć rozluźnienie. Poza tym polecam masaże u Pana Arkadiusza. Jak dla mnie najlepszy masażysta w Koszalinie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka