Dodaj do ulubionych

Najlepsza Szkoła Podstawowa

22.01.17, 21:37
Witam. Stoję przed wybpremierą szkoły podstawowej dla dziecka. Która polecacie i dlaczego?
Obserwuj wątek
    • magdula311 Re: Najlepsza Szkoła Podstawowa 30.01.17, 11:40
      Warto wybrać się na dzień otwarty w danej szkole (najczęściej są marcu). Ja dla mojego dziecka wybrałam SP 18 na Staszica. Rejonowo powinna iść do SP 17 (ul. Wańkowicza) , ale własnie po dniu otwartym przekonałam się że Sp 17 to "stara" szkoła, remontów chyba nie pamięta żadnych; poza tym sama organizacja dnia otwartego dała mi wiele do myślenia- chaos. Nie wiadomo było z kim rozmawiać a miałam dużo pytań, ponieważ dziecko szło jako 6 latek (obowiazkowo). Dużo lepiej wypadła osiemnastka. Dzień otwarty bardzo udany. Nauczyciele z plakietkami (więc wiadomo było z kim rozmawiać); chętnie rozmawiali, udzielali odpowiedzi; szkoła przyjemna,czysta, klasy wyremontowane; świetlica fajna; jesteśmy już w II klasie i córka jest bardzo zadowolona ze szkoły.
      • gregia Re: Najlepsza Szkoła Podstawowa 30.01.17, 20:14
        Bardzo chętnie bym poszła na dni otwarte, niestety obecnie przebywam za granicą i będę w Koszalinie dopiero na początku lipca. Bardzo spodobała mi się szkoła Da vinci na ulicy Wąwozowej jesmak nigdzie nie mogę znaleźć opinii na jej temat.
        Wcześniej dobre wyniki w nauczaniu miała szkoła podstawowa nr 21, ale nie wiem jak jest teraz.
        • magdula311 Re: Najlepsza Szkoła Podstawowa 31.01.17, 14:53
          Da Vinci jest przy. ul. Wenedów. Ale nie znam szkoły więc się nie wypowiem. Co do SP 21 to wiadomo, że szkoła będzie przeniesiona ze Spasowskiego na ul. Podgórną (w miejsce dawnego Liceum).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka