Dodaj do ulubionych

wieś Koszalin zasypana, gdzie jest sołtys?

05.02.06, 13:11
Gdzie jest koszaliński sołtys?? Mógłby coś zrobić w w/w sprawie bo po
Koszalinie nie da sie jeździć!!!
Obserwuj wątek
    • gryzli5 Re: wieś Koszalin zasypana, gdzie jest sołtys? 05.02.06, 13:34
      Hi,hi sołtysa z Koszalina widziałem dzisiaj w Realu-na zakupy przyjechał chłopina ;-)

• naczelny.prezess Re: wieś Koszalin zasypana, gdzie jest sołtys? 05.02.06, 14:35
        Jak ci się nie podoba w Koszalinie to krzyzyk na drogę.
        Śnie w zimie? Niesamowite! Na sanki się chłopie przesiądź jak nie wiesz co
        zrobić.

Gmina Wiejska Słupsk. - Proponuję sprawdzić gdzie naprawdę jest wiocha (np. w
        MSWiA)
      • andre3b W Realu???? 05.02.06, 21:26
        Wytłumacz mi jedno! Po co miałby robic zakupy w tym waszym Realu, którym tak sie
        podniecacie ?
        • mcmurphy11 Re: W Realu???? 05.02.06, 23:08
          Moze tak jak Ty andre zadeklarowal ze mu kaktus wyrosnie i teraz sie tam wybral
          zeby naocznie sie przekonac czy w Kobylnicy buduja Mediamarkt, a przy okazji do
          Reala zajechal :-))))
          Co za bezdennie glupia dyskusja... ze tez musze sie do tego poziomu znizac.
    • naczelny.prezess Re: wieś Koszalin zasypana, gdzie jest sołtys? 05.02.06, 15:00
      A oto wioskowść słupska
      www.woj-pomorskie.pl/Pages/Lang/pl/Article/wojewodztwo_pomorskie,slupsk.html

www.woj-
      pomorskie.pl/Pages/Lang/pl/Article/wojewodztwo_pomorskie,powiaty_i_gminy.html

Gmina Słupsk
      Urząd Gminy Słupsk
      ul. Sportowa 34
      76-200 Słupsk
      tel. (0-59) 842 84 68
      tel. (0-59) 842 84 69
      fax (0-59) 842 92 54

i miejskość słupska:

URZĄD MIEJSKI W SŁUPSKU
      Plac Zwyciestwa 3
      76-200 Słupsk

I gdzie jest wiocha w Koszalinie czy Słupsku?
      • mcmurphy11 Re: wieś Koszalin zasypana, gdzie jest sołtys? 05.02.06, 16:30
        Hoho, ale nam przygadales, az musiales nowy topic zalozyc, takis dumny ?
        Ja dwa razy nie bede tego samego powtarzal :-)
        • gryzli5 Re: wieś Koszalin zasypana, gdzie jest sołtys? 05.02.06, 17:03
          Niby naczelny prezio a nie ma pojęcia o tym jak wygląda podział administracyjny ktaju.
          Mogę wyjaśnić Panie prezesie -sprawa jest banalnie prosta !
          Do Koszalinka włączono wszystkie okoliczne wioski i stały się one miastem,natomisad do Słupska ich nie włączono i stały się one gmniną wiejską Słupsk.
          Samo miasto Słupsk jest miastem na prawach powiatu tak jak i Koszalin, Panie prezesie .
          Myślę że wyjasniłem to dostatecznie jasno-a tak na marginesie to gmina wiejska Słupsk to jedna z bogatszych i lepiej rozwiniętych gmin wiejskich w kraju.

Pozdrawiam z odsieżinego Słupska
    • piotr.koszalin Re: wieś Koszalin zasypana, gdzie jest sołtys? 05.02.06, 16:45
      czy ktoś z forumowiczów też uważa tą dyskusje za żałosną!
      • mellody Re: wieś Koszalin zasypana, gdzie jest sołtys? 05.02.06, 17:15
        piotr.koszalin napisał:

> czy ktoś z forumowiczów też uważa tą dyskusje za żałosną!
        chyba tylko ty tak uwazasz hehehe

ja tez sie pytam: gdzie jest soltys Koszalina?!?!?!
      • szubs Re: wieś Koszalin zasypana, gdzie jest sołtys? 05.02.06, 18:20
        Ja uważam te dyskusje nie tylko za żałosną, ale pusta i zupełnie niepotrzebną.
        Przez a może dzięki takim postawom prezess pomstuje. I słusznie, bo chyba
        faktycznie lepiej nas było rozstawić po kątach dwóch województwm, skoro nie
        potrafimy sie dogadać. Ani my, ani słupszczanie dobrze na tym nie wyszliśmy.
    • adek126 Re: wieś Koszalin zasypana, gdzie jest sołtys? 05.02.06, 18:35
      Koszalin mi sie nawet podoba, w końcu to moje rodzinne miasteczko. A czemu
      mówicie o Słupsku??? Widze, że kompleksy to koszalińska specjalnośc. Za was sie
      wstydze! Obrażając innych pokazujecie prowincjonalnośc. Widać zazdrościcie
      Słupskowi wszystkiego skoro ciągle macie do niego jakieś anse.
      • naczelny.prezess Re: wieś Koszalin zasypana, gdzie jest sołtys? 05.02.06, 18:47
        Proponuję zakonczyć temat. I jeszcze raz powtarzam - nie ja zacząłem bzdurne
        wojny pod tytułem "Jaka to wioska z tego Koszalina" lub "Jacy ci Słupszczanie
        złośliwi". (Proponuję przeczytać tytuł tego wątku) Dołożyłem tylko swe skromne
        3 grosze. A moje wypowiedzi o "wioskowatosci" były dostoswane do bzdurnych
        treści. Dowodzi to tylko tego, ze przekręcając kafty wszystko można udowodnić.
        I na tym koniec z mej strony w temacie.
        Pokój..
        • andre3b Re: wieś Koszalin zasypana, gdzie jest sołtys? 05.02.06, 20:57
          Założyłem na nowym forum Koszalina wątek o bezdennej głupocie słupskich
          forumowiczów. Zapraszam do wklejania tam rewelacji piszących słupskich debili na
          temat Koszalina:) Ostatnio np. przeczytałem że w Koszalinie zlikwidowano teatr i
          że w Słupsku jest więcej uczelni i to w dodatku o niebo lepszych:)))))
          • mcmurphy11 Re: wieś Koszalin zasypana, gdzie jest sołtys? 05.02.06, 23:05
            Andre, daj juz spokoj, na forum Slupska udowodniles wiele razy, ze piszesz pod
            kilkoma nickami i sam probowales nam wciskac, ze nie mamy Filharmonii.
            Zamilcz wacpan, wstydu oszczedz. Innym wciskasz ze pisza pod wieloma nickami, a
            sam jestes najlepszym przykladem. Wiele razy zaklinales sie, ze wiecej slowa
            nie napiszesz na slupskim forum i pokazales, ze nie masz za grosz honoru. Teraz
            sie burzysz, ze ludzie se Slupska tutaj przychodza. Juz pomine Twoje inwektywy,
            ale o tym kto jest tutaj debilem najlepiej swiadcza Twoje wlasne wypowiedzi.
            A Twoje nowe forum o Koszalinie zupelnie mnie nie interesuje.
            Przy okazji jak bedziesz zataczal kilkusetkilumetrowy luk omijajac Slupsk w
            drodze do Gdanska, to nie zgub sie :-)
            • andre3b Re: wieś Koszalin zasypana, gdzie jest sołtys? 05.02.06, 23:19
              Pogadaj sobie jeszcze:-)))
              • mcmurphy11 Re: wieś Koszalin zasypana, gdzie jest sołtys? 05.02.06, 23:29
                Nie, nie ma z kim, lepiej popisz na tym drugim forum, ciekaw jestem jakie
                jeszcze rewelacje wymyslisz i z czego jeszcze bede sie mogl posmiac :-)))
                • andre3b Re: wieś Koszalin zasypana, gdzie jest sołtys? 06.02.06, 18:46
                  Ja nie wymyślam, ja przedstawiam prawde, panie kolego z USA
              • mcmurphy11 Re: wieś Koszalin zasypana, gdzie jest sołtys? 06.02.06, 19:22
                ooo, a taki tekst co moze wniesc do dyskusji ??? :-) panie kolego...
      • andre3b Nie ściemniaj 05.02.06, 21:05
        Taaa! A Słupsk to moje rodzinne miasto i tez się za Was wstydze :P
    • lublinczanka Re: wieś Koszalin zasypana, gdzie jest sołtys? 06.02.06, 07:42
      Wiecie co... patrząc na tą gadanine z boku to widze... że macie straszne
      komplekscy na punkcie Słupska. A niby dlaczego? Co on wam zrobił? (Jeśli wogole
      wam coś zrobił)?

pzdr z Lublińca.
      • mellody Re: wieś Koszalin zasypana, gdzie jest sołtys? 06.02.06, 17:35
        bardzo dobre pytanie Lublinczanko...
        no wlasnie Andre, dlaczego tak bardzo nie podoba ci sie Slupsk?

a moze po prostu mscisz sie za czarna polewke od slupszczanki?

poza tym licz sie ze slowami Andre!!!
        • andre3b Re: wieś Koszalin zasypana, gdzie jest sołtys? 06.02.06, 18:54
          Czasami trzeba się zniżyć do poziomu, który prezentuja niektórzy forumowicze ze
          Słupska. Mam wielu znajomych w Słupsku i do miasta jako takiego i jego
          mieszkańców nic nie mam , ale niestety naczytałem sie tyle na waszym forum
          bzdur, ze nie mam zamiaru tego przemilczeć!!!! Jasne???? Bardzo długo próbowałem
          jakoś sensownie z wami dyskutować i zawsze byłem wyszydzany i wyśmiewany więc mi
          nie mów że to ja czy ktoś inny z Koszalina rozpętał tą "wojne"
          • mellody Re: wieś Koszalin zasypana, gdzie jest sołtys? 06.02.06, 19:41
            nie przypominam sobie zebym kiedykolwiek na f. Słupsk
            napisala cokolwiek na temat Koszalina i jego mieszkancow
            a udzielam sie tam juz od dosc dawna tyle ze wczesniej pod innym nickiem
            (i nie jestem Zuzanna6!)
            i nigdy dotad nie wchodzilam na f.Koszalin dlatego dziwie sie
            tobie ze zagladasz na nasze forum i obrazasz nas tam.
            wiec wyjasnij mi dlaczego mamy taka sytuacje?
            i kto jest jej przyczyna?
            • andre3b Re: wieś Koszalin zasypana, gdzie jest sołtys? 06.02.06, 20:37
              Nie przypominam sobie żebym kiedykolwiek napisał że cokolwiek złego napisałaś na
              temat Koszalina i nie przypominam sobie również żebym na waszym forum Was
              obrażał. Użyłym może gdzis jakis mocnych słów, ale były one reakcją na to co
              sie wyprawia na waszym forum i na pewno nie dotyczy to wszystkich tam piszących
              osób. Ktos napisał że to Koszalin prowokuje wpisując sie na forum Słupsk, ale
              czy samo zakładanie wątku o SP, lub dyskusja o słynnym juz MediaMarkt jest
              wystarczającym powodem żeby urządzac sobie kpiny i szydzić ze wszystkiego co
              pochodzi z mojego miasta? Dyskusja polega na wymianie róznych poglądów, a nie
              szydzenia z odmiennego zdania na omawiany temat!!!
              • gryzli5 Re: wieś Koszalin zasypana, gdzie jest sołtys? 06.02.06, 21:59
                Tak sobie dumam ze gdyby tak gigantyczna fala tsunami zmyła Słupsk z tego łez padołu -nasz kochany andre odmłodniałby o parę ładnych latek.
                Nie jestem jednak pewny czy długo by się cieszył ( jak tu żyć bez wroga ? )-tak sobie myślę że może obszczekałby Sławno-oni też mają blaszaka "Intermarche" ,cóż za wspaniały temat do do dyskusji o wyższości Emki nad dyskontem spozywczym...!
              • akwabud Re: wieś Koszalin zasypana, gdzie jest sołtys? 06.02.06, 22:03
                Oj duże dzieci nadal się droczycie. Kto się czubi ten się lubi. I lepiej żeby
                to przysłowie mówiło prawdę, bo chyba zostaniemy skazani na siebie.
                centrum.easyisp.pl/viewtopic.php?p=236#236
              • mellody Re: wieś Koszalin zasypana, gdzie jest sołtys? 06.02.06, 23:14
                niestety Andre mam dziwne wrazenie ze to ty, lub twoi ziomkowie prowokuja takie sytuacje na f.Slupsk, w ktorych nie potraficie nie obrazic kogos jakims cwokiem, glupkiem czy innym takim, bo ze uzyles obrazliwych slow nie wyprzesz sie, one gdzies tu sa, ty wiesz gdzie....
                nie podoba mi sie to i juz!
                a teraz...
                koniec i kropka

dobranoc wszystkim

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka