milka3004 02.04.06, 11:15 Witam, poszukuję przyjaznego, a przede wszystkim dobrego ginekologa(ginekolożki) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zaba772 Re: Poszukuję DOBREGO ginekologa 02.04.06, 14:06 Ja osobiscie polecam prof.Zdzislawa Maciejewskiego. Przyjmuje na ul.Zgoda 12 Odpowiedz Link Zgłoś
ja_guss Re: Poszukuję DOBREGO ginekologa 14.12.06, 16:58 Doktor Melnyczuk. Rewelacyjny specjalista z indywidualnym podejsciem do pacjetki. Odpowiedz Link Zgłoś
helena79 Re: Poszukuję DOBREGO ginekologa 03.04.06, 11:43 błagam cie, tylko nie do Maciejewskiego! to stary pryk, którego interesuje tylko kasa, a poza tym traktuje pacjentki okropnie oschle. a na dzień dobry w gabinecie czeka cie widok zdjecia macicy poprzedniej pacjentki!! ohyda! naprawde super jest Przemek Kaczanowski, który przyjmuje na ul. Zielonej (tel 345 31 70)Przymiły facet, wszystko wytłumaczy i nie zdziera kasy za nic (bierze 60 zł za wizytę) Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
chwilka9 Re: Poszukuję DOBREGO ginekologa 03.04.06, 16:35 Nie pytaj o dobrego gina w Koszalinie bo podobno takiego nie ma. O każdym słyszę dobre i złe opinie. Ja dwie ciąże chodziłam do Bukowca i byłam zadowolona ale nie wszyscy byli. Kiedyś dużo kobiet chwaliło sobie Błasińskiego ale coraz więcej złego się słyszy. Jak masz jakieś problemy to jedź do Szczecina albo innego dużego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
agatakam Re: Poszukuję DOBREGO ginekologa 03.04.06, 18:37 Kolezanka ma racje, tylko nie do starych prykow, takim to sie wydaje, ze sa najmadrzejsi i na pewno nie interesuja sie nowosciami czy doksztalcaniem. No a jesli jeszcz maja do swojej "60" czy "70" tytul profesora, to juz najlepiej omijac z daleka. Polecam LABEDZIA, nr tel. znajdziesz w ksiazce tel. (mam gdzies w notesie, ale nie chce mi sie w tej chwili szukac). Moglabym go dlugo chwalic, ale napisze tylko, ze jestem b. wymagajaca (w zakresie wiedzy), i jak na razie tylko on spelnil moje wymagania. Odpowiedz Link Zgłoś
14051955byk Re: Poszukuję DOBREGO ginekologa 24.02.07, 16:41 polecam siebie jestem po 50 -tce i krecą mie młode dupy Odpowiedz Link Zgłoś
dzida23 Re: Poszukuję DOBREGO ginekologa 05.04.06, 13:36 Ile osób tyle opini...Polecam Jerzego Melnyczuka. Odpowiedz Link Zgłoś
annacz2 Re: Poszukuję DOBREGO ginekologa 12.06.06, 22:04 Pana Melnyczuka to polecam omijać z daleka. Chyba że ktoś chce bez powodów wydawać pieniądze i tracić nerwy. Aby złapać nową pacjentkę robi USG piersi i wmawia nowotwory. Ja po wizycie u niego wyszłam z diagnozą nowotworu piersi i szyjki macicy. Powiedział że mam przyjść za 2 miesiące na powtórne USG. Wszystko okazało się blefem. Jestem zdrowa. Odpowiedz Link Zgłoś
magda_paw Re: Poszukuję DOBREGO ginekologa 26.06.06, 21:59 Chyba przesadzasz...Melnyczuk jest w porzadku. Chodze do niego od 5 lat i nigdy "nic mi nie bylo". Zadnych diagnoz na kase. Odpowiedz Link Zgłoś
nika_6 Re: Poszukuję DOBREGO ginekologa 28.01.07, 17:54 hornung to jest ginekolog godny polecenia zawsze mozna na niego liczyc a co wiecej w gabinecie podczas badania co przeciez dla kazdej kobiety jest stresujace panuje dobra atmosfera... ja chodzilam z przyjemnoscia na kolejne badania. przyjmuje w poliklinice ciaze poprowadzil mi super mam slicznego rocznego juz synka po porodzie tez byl bardzo przydatny i pomocny polecam!!!!!!!!!!! zreszta widac po kolejkach do niego ze facet zna sie na swojej pracy! :))) odradzam ginekologa z kosciuszki jak tam poszlam to prosilam zeby jak najszybciej z tamtad uciec..... Odpowiedz Link Zgłoś
benitaa2 Re: Poszukuję DOBREGO ginekologa 05.04.06, 13:54 nie polecam Błasinskiego-prywatna wizyta OK,jest cierpliwy,wszystko tłumaczy,wizyta trwa około 40 minut,ale wizyta u niego w przychodni to pieć minut i następny.... Nie polecam Włodarskiej-szkoda pisać. Polecam dr Hornunga.Przyjmuje w Poliklinice i prywatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
katee22 Re: Poszukuję DOBREGO ginekologa 28.04.06, 21:43 widzę ze nie tylko ja mialam złe doświadczenia z włodarska. dziewczyny wiecie coś na temat Kościjańskiej?? Odpowiedz Link Zgłoś
gosmu Re: Poszukuję DOBREGO ginekologa 03.08.06, 14:37 Kościjańska prowadziła moją ciążę od 5mca do końca. Jest sympatyczna, delikatna, można pogadać, ładny gabinet, sprzęt wyglądał na nowy, brała w ub roku 60zł, badania osobno. Ogólnie dobre wrażenia, większych problemów z ciażą nie miałam, zapobiegawczo załozyła mi pessar, w szpitalu mówili że niepotrzebnie, ale ona chuchała na zimne, bo szyjka skracała się b. szybko, do tego bóle podbrzusza itd. W szpitalu jak miała dyżur zawsze zajrzała i wspierała (patologia, a potem niespodziewane cc) W Koszalinie miałam prywatnie tylko z nią do czynienia, nie liczę wizyt państwowych u innych, bo to faktycznie na sztukę... Odpowiedz Link Zgłoś
rrgosia Re: Poszukuję DOBREGO ginekologa 05.07.07, 14:05 Dla mnie Błasiński jest ok nawet w przychodni. Włodarskiej również nie polecam. Jednak jak jesteś w ciąży lub planujesz zajśc to szukaj gin. który pracuje w szpitalu, ponieważ oni patrzą na pieczątki... to skandal ale taka jest prawda. padły tu nazwiska takie jak Horung. Badał mnie w szpitalu i był delikatny więc poleciłabym jego:) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zosillia Re: Poszukuję DOBREGO ginekologa 02.05.06, 08:15 Ja znów Maciejewskiego cenię za ogormna wiedzę,tyle juz sie naoglądał przypadków ze ma ogromne doświadczenie i w leczeniu schorzeń i prowadzeniu ciąży. Polecam tez Bukowca i Melnyczuka, Kaczanowskiego również. Odpowiedz Link Zgłoś
zosillia Re: Poszukuję DOBREGO ginekologa 23.05.06, 18:22 a co znaczy "dobry"? dla kazdej co innego. dobry film wczoraj widzilam,molezanka umierala z nudow a ja sie smialam do rozpuku. ja lubie jak jest konkretny,kompetentny,duzo wyjasnia i jest delikatny przy badaniu.a nie jak baby-ginekolożki, jak wsadzą łapę to jakby aż do łokcia. cena tez wazna. na rejonei Bukowiec jest zupelnie przyzwoity. a dodatkowo raz na czas mozna skoczyc za grube peiniazki sie przebadac. ale zeby zkazda bzura leciec za 60zl/15min, to ja nie reflektuje. Odpowiedz Link Zgłoś
jomale Re: Poszukuję DOBREGO ginekologa 24.05.06, 16:46 To ja polecam jeszcze Kaczanowskiego - na Zielonej 39. Miły kompetenty, zna sie, Super lekarz. A odwiedziałam ginekkologów całe stado i to nie tylko w Koszalinie a w najlepszych Klinikach w POlsce. Polecam tez Hornunga...młody i entuzajstycznie jeszcze podchodzi do swojej pracy :). Z tego co wiem Jarska ma najlepszy spzręt w Koszalinie. Odpowiedz Link Zgłoś
bahamadia Re: Poszukuję DOBREGO ginekologa 29.05.06, 15:24 ja polecam jarskiego, przeszlam juz melnyczuka,blasinskiego,maciejewskiego ale jarski jest chyba najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś
sylpa1 Re: Poszukuję DOBREGO ginekologa 30.05.06, 00:05 Ja też z czystym sumieniem polecam Kaczanowskiego. Byłam prywatnie u kilku, a w ciąży długo leżałam na patologii, gdzie wielu z nich się przewinęło i Kaczanowski wypadł jednak najlepiej. Moja koleżanka położna też go poleca. Jeśli chodzi o sprzęt - to podobno rzeczywiście Jarski ma najlepszy w Koszalinie. Odpowiedz Link Zgłoś
duck.kubek Re: Poszukuję DOBREGO ginekologa 31.05.06, 00:29 dziewczyny, kobiety !! nie idzcie bron boze do jarskiego!! nigdy w życiu !! nie polecam !! niech was trzyma od niego z daleka !! zepsul mojej dziewczynie wszystko co mogl !! TYLKO NIE JARSKI !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anniamk Re: Poszukuję DOBREGO ginekologa 30.05.06, 09:39 no właśnie też takiego poszukuje, bo dr M. Saczko (Białogard) wyjechała. Więc pytam koleżanek, część poleca Melnyczuka. Mój mąż postanowił mi pomóc i pojechał do szpitala na ginekologię i panie poleciły mu Kaczanowicza. Dziś idę na wizytę, zobaczę a jutro napisze :) Odpowiedz Link Zgłoś
anniamk Re: Poszukuję DOBREGO ginekologa 31.05.06, 08:32 pomylilam nazwisko ale chodziło mi też o kaczanowskiego, więc jestem już po wizycie. No więc sama wizyta nic specjalnego, potwierdził ciążę, ale jakoś nie mieliśmy o czym rozmawiać. Wizyta trwała około 15 min. Gdzie zawsze jak chodzę do mojej p. doktor to nie możemy się nagadać. Stwierdził, że ciąża to nie choroba (dla mnie to rzucony głupi tekst), praktycznie nie podał żadnych zaleceń, na koniec przed wyjęciem przypomniało mu się o kwasie foliowym żeby wspomnieć (brałam go już miesiąc przed zajściem w ciążę). Rzeczywiście wziął za wizytę 60,00 ale to podobno standardowa cena. Więc ten lekarz jest mi po prostu obojętny. Odpowiedz Link Zgłoś
pedro21 Re: Poszukuję DOBREGO ginekologa 31.05.06, 10:18 U mojej żony wczoraj tez potwierdził ciąże:-) Fantastyczny lekarz, już druga ciąza żony będzie przez niego prowadzona :-)Bierze 60 dyszek, ale w cenie jest cytologia ,oraz USG które ma na miejscu, także już widziałem na zdjęciu siedmiotygodniową fasolke:-) Odpowiedz Link Zgłoś
anniamk Re: Poszukuję DOBREGO ginekologa 02.06.06, 08:12 no słuchaj mi probki do badania cytologicznego nie pobrał. Fotkę zrobił jak go o to poprosiłam, tylko mąż się śmiał, bo było napisane inne imię i nazwisko pacjentki Odpowiedz Link Zgłoś
nalie Re: Poszukuję DOBREGO ginekologa 18.06.06, 16:34 witaj! co do ginekologów, ktoś kiedyś napisał: ilu ich jest - tyleż samo o nich opinii ;) ja przyjechałam do koszalina w dość zaawansowanej ciąży i miałam baaaardzo wątpliwą "przyjemność" przejść badania przeprowadzone przez błasińskiego (który moim i jeszcze wielu kobiet przyjmowanych nawet o 24 w nocy! kosztem postawił sobie nowoczesną klinikę... fakt - ładna ;]) facet przyjmuje kobiety jakby pracował przy linii produkcyjnej na taśmociągu! przeszłam również osławionego jarskiego (fachowości nie kwestionuję ale jego zachowanie pozostawia wiele do życzenia!), który badając mnie po przekroczeniu przeze mnie terminu porodu tak przeprowadził mi badanie, że z bólu ledwo z fotela zeszłam... nie oszczędził sobie też słów ironii typu: "i po co te krzyki przecież jeszcze pani nie rodzi!", "niech mi tu pani na fotelu nie skacze, bo najgorsze jeszcze przed panią!" itp... a kiedy okazało się, że wyniki badania są nieczytelne - musiałam zrobić je ponownie i serio z duszą na ramieniu szłam do szpitala żeby to zrobić... na szczęście wówczas trafiłam na kaczanowskiego (podpisuję się pod wszystkimi pozytywami przekazanymi na forum powyżej), który potrafił przeprowadzić badanie delikatnie, wytłumaczył po co je robi i jak... aha! i tym razem nie robiono ze mnie histeryczki ;] ważne podkreślenia jest, że nie był wówczas moim lekarzem prowadzącym! teraz znów jestem w ciąży i aby uniknąć złych wspomnień właśnie jego wybrałam na lekarza prowadzącego - ja osobiście szczerze go polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
wewa27 Re: Poszukuję DOBREGO ginekologa 18.08.06, 18:47 Witam, ja też osobiście polecam i to gorąco Kaczanowskiego, jestem świeżo upieczona mamą (moja córcia ma 3 tygodnie) i Kaczan robił mi cesarskie cięcie. Blizne mam bardzo malutka, jest super zszyta i wogóle. Jest to co prawda młody lekarz ale niejedno juz w szpitalu widzial i przeżył a na dodatek jak nie było Gąski , który był zastepca ordynatora to Kaczanowski przejął jego rolę i spisywał się całkiem nieźle. Myślę ze jest kompetentny, fachowy, zna sie na rzeczy a do tego sympatyczny i mily. Jak lezałam 4 razy na patologii ciąży to interesował sie moim stanem i wogóle. Także jeszcze raz gorąco polecam, bo ja również przeżyłam juz paru gineko9logów: Błasińskiego, który jak dla mnie to liczy tylko kase, Maciejewską, która nie zna sie na niczym, Łabędzia , który potrafi powiedzieć do kobiety: A cieczka kiedy była?", Zielińskiego, który jest starym prykiem, a także widziałam leżąc na patoligii jaka jest Kościjańska, która wysyła kobiete do porodu naturalnego mówiąc jej ze dziecko waży 3200 a potem okazuje sie że dziecko wazy 4 kg i w zaden sposób nie przejdzie przez drogi rodne bo kobieta ma za wąskie biodra i musi mieć cesarkę. Tak wiec ginekologów jest mnóstwo ale znaleźć dobrego to jest sztuka. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
enia_kg Re: Poszukuję DOBREGO ginekologa 23.08.06, 20:05 Witam pragne wyrazic tez swoja opinie na temat koszlińskich lekarzy nie polecam dr Saloumona- za żadne Skarby!! Kiedyś był dobry teraz już nie- wiele przez niego przecierpiałam. Polecenia jest wart dr Dzięcielski ale za wizyte bierze 100zł- jest bardzo kompetentny i ma sporą wiedze. W najbliższym czasie wybiorę się do dr Kaczanowskiego mam nadzieje że te wszystkie pozytywne opinie o nim potwierdzą się. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monisia440 Re: Poszukuję DOBREGO ginekologa 18.11.06, 14:10 A gdzie w Koszalinie przyjmuje ginekolog ale państwowo? Odpowiedz Link Zgłoś
aga.as1 Re: Poszukuję DOBREGO ginekologa 18.11.06, 22:34 Polecam dwóch lekarzy, którzy przyjmują w ramach umowy z NFZ: 1. dr Hornung - przyjmuje w Poliklinice, ale ponoć trzeba długo czekać na termin oraz 2. dr Bukowiec - przyjmuje w Poradni K na Lelewela, można się do niego dostać w dniu rejestracji (najlepiej telefonicznej). Dr Bukowiec prowadził moją ciążę i byłam z niego bardzo zadowolona, pełna informacja, zrobione wszystkie badania, jest przede wszystkim bardzo bardzo sympatyczny i nie ma u niego mowy o jakichkolwiek głupich uwagach, według mnie rewelacyjny. Dr Hornung przyjmował z kolei mój poród, a właściwie robił mi cesarkę. Bardzo dobry lekarz, rzeczowy, z poczuciem humoru, pełna kultura. Szczerze polecam tych lekarzy Odpowiedz Link Zgłoś
sajana Re: Poszukuję DOBREGO ginekologa 20.11.06, 10:22 Odradzam Jarskiego te jego kiepskie żarty i bezczelne podejscie. Również polecam Kaczanowskiego, uratował życie mi i mojemu dziecku.jest wspaniaały, a jeśli chodzi o lekarza na ubezpieczenie to Maczuga. Odpowiedz Link Zgłoś
diabllica Re: Poszukuję DOBREGO ginekologa 28.01.07, 19:06 Ja polecam Hornunga-bardzo jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta9961 Re: Poszukuję DOBREGO ginekologa 29.01.07, 19:41 polecam Zbigniew Maczuga przyjmuje w poliklinice w koszalinie.....jest super jestem bardzo zadowolona, wszystko wytłumaczy, doradzi, pomoże naprawdę warty świeczki bo sama szukałam miałam kilku lekarzy, m.in. Błasińskiego, kaczorowska, bukowiec- oni to najgorsi lekarze!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agan1979 Re: Poszukuję DOBREGO ginekologa 13.06.07, 11:11 gorąco polecam dr Kaczanowskiego przyjmuje na Zielonej 39 Natomiast absolutnie odradzam dr Łabędzia ze względu na naciąganie na kasę jestem w trzecim mc ciąży wyniki mam książkowe a mimio to kazał przychodzić co 2 tyg za wizytę bieże 60-70 zł jestem na zwolnieniu które on mi wystawiał i aby je przedłużyć zoobowiązał mnie do przychodzenia na wizyty właśnie co 14 dni oczywiście z badaniem i 60 zł w portwelu .Nciągacz!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sajana Re: Poszukuję DOBREGO ginekologa 22.06.07, 06:01 równiez polecam Kaczanowskiego tez uratował mi i mojemu dziecku zycie 5 lat temu. Na kase polecam Maczuge. Odradzam Jarskiego, wstręciuch. Odpowiedz Link Zgłoś
zosillia Re: Poszukuję DOBREGO ginekologa 21.07.07, 09:40 mam 2 pytania; 1.czy ktos wie czy jarski ma to usg 3d? 2. czy jarski dalej jest u na w szpialu czy juz tylko w bialogardzie? Odpowiedz Link Zgłoś