Dodaj do ulubionych

Poszukuję DOBREGO ginekologa

02.04.06, 11:15
Witam,

poszukuję przyjaznego, a przede wszystkim dobrego ginekologa(ginekolożki)
Obserwuj wątek
    • zaba772 Re: Poszukuję DOBREGO ginekologa 02.04.06, 14:06
      Ja osobiscie polecam prof.Zdzislawa Maciejewskiego. Przyjmuje na ul.Zgoda 12
      • ja_guss Re: Poszukuję DOBREGO ginekologa 14.12.06, 16:58
        Doktor Melnyczuk. Rewelacyjny specjalista z indywidualnym podejsciem do
        pacjetki.
    • helena79 Re: Poszukuję DOBREGO ginekologa 03.04.06, 11:43
      błagam cie, tylko nie do Maciejewskiego! to stary pryk, którego interesuje
      tylko kasa, a poza tym traktuje pacjentki okropnie oschle. a na dzień dobry w
      gabinecie czeka cie widok zdjecia macicy poprzedniej pacjentki!! ohyda!
      naprawde super jest Przemek Kaczanowski, który przyjmuje na ul. Zielonej
      (tel 345 31 70)Przymiły facet, wszystko wytłumaczy i nie zdziera kasy za nic
      (bierze 60 zł za wizytę) Polecam
    • chwilka9 Re: Poszukuję DOBREGO ginekologa 03.04.06, 16:35
      Nie pytaj o dobrego gina w Koszalinie bo podobno takiego nie ma. O każdym
      słyszę dobre i złe opinie. Ja dwie ciąże chodziłam do Bukowca i byłam
      zadowolona ale nie wszyscy byli. Kiedyś dużo kobiet chwaliło sobie Błasińskiego
      ale coraz więcej złego się słyszy. Jak masz jakieś problemy to jedź do
      Szczecina albo innego dużego miasta.
    • agatakam Re: Poszukuję DOBREGO ginekologa 03.04.06, 18:37
      Kolezanka ma racje, tylko nie do starych prykow, takim to sie wydaje, ze sa
      najmadrzejsi i na pewno nie interesuja sie nowosciami czy doksztalcaniem. No a
      jesli jeszcz maja do swojej "60" czy "70" tytul profesora, to juz najlepiej
      omijac z daleka. Polecam LABEDZIA, nr tel. znajdziesz w ksiazce tel. (mam
      gdzies w notesie, ale nie chce mi sie w tej chwili szukac). Moglabym go dlugo
      chwalic, ale napisze tylko, ze jestem b. wymagajaca (w zakresie wiedzy), i jak
      na razie tylko on spelnil moje wymagania.
      • 14051955byk Re: Poszukuję DOBREGO ginekologa 24.02.07, 16:41
        polecam siebie jestem po 50 -tce i krecą mie młode dupy
    • dzida23 Re: Poszukuję DOBREGO ginekologa 05.04.06, 13:36
      Ile osób tyle opini...Polecam Jerzego Melnyczuka.
      • annacz2 Re: Poszukuję DOBREGO ginekologa 12.06.06, 22:04
        Pana Melnyczuka to polecam omijać z daleka. Chyba że ktoś chce bez powodów
        wydawać pieniądze i tracić nerwy. Aby złapać nową pacjentkę robi USG piersi i
        wmawia nowotwory. Ja po wizycie u niego wyszłam z diagnozą nowotworu piersi i
        szyjki macicy. Powiedział że mam przyjść za 2 miesiące na powtórne USG.
        Wszystko okazało się blefem. Jestem zdrowa.
        • magda_paw Re: Poszukuję DOBREGO ginekologa 26.06.06, 21:59
          Chyba przesadzasz...Melnyczuk jest w porzadku. Chodze do niego od 5 lat i nigdy
          "nic mi nie bylo". Zadnych diagnoz na kase.
      • nika_6 Re: Poszukuję DOBREGO ginekologa 28.01.07, 17:54
        hornung to jest ginekolog godny polecenia zawsze mozna na niego liczyc a co
        wiecej w gabinecie podczas badania co przeciez dla kazdej kobiety jest
        stresujace panuje dobra atmosfera... ja chodzilam z przyjemnoscia na kolejne
        badania. przyjmuje w poliklinice ciaze poprowadzil mi super mam slicznego
        rocznego juz synka po porodzie tez byl bardzo przydatny i pomocny
        polecam!!!!!!!!!!!
        zreszta widac po kolejkach do niego ze facet zna sie na swojej pracy! :)))
        odradzam ginekologa z kosciuszki jak tam poszlam to prosilam zeby jak
        najszybciej z tamtad uciec.....
    • benitaa2 Re: Poszukuję DOBREGO ginekologa 05.04.06, 13:54
      nie polecam Błasinskiego-prywatna wizyta OK,jest cierpliwy,wszystko
      tłumaczy,wizyta trwa około 40 minut,ale wizyta u niego w przychodni to pieć
      minut i następny....
      Nie polecam Włodarskiej-szkoda pisać.

Polecam dr Hornunga.Przyjmuje w Poliklinice i prywatnie.
      • katee22 Re: Poszukuję DOBREGO ginekologa 28.04.06, 21:43
        widzę ze nie tylko ja mialam złe doświadczenia z włodarska. dziewczyny wiecie
        coś na temat Kościjańskiej??
        • gosmu Re: Poszukuję DOBREGO ginekologa 03.08.06, 14:37
          Kościjańska prowadziła moją ciążę od 5mca do końca. Jest sympatyczna,
          delikatna, można pogadać, ładny gabinet, sprzęt wyglądał na nowy, brała w ub
          roku 60zł, badania osobno. Ogólnie dobre wrażenia, większych problemów z ciażą
          nie miałam, zapobiegawczo załozyła mi pessar, w szpitalu mówili że
          niepotrzebnie, ale ona chuchała na zimne, bo szyjka skracała się b. szybko, do
          tego bóle podbrzusza itd. W szpitalu jak miała dyżur zawsze zajrzała i
          wspierała (patologia, a potem niespodziewane cc) W Koszalinie miałam prywatnie
          tylko z nią do czynienia, nie liczę wizyt państwowych u innych, bo to
          faktycznie na sztukę...
          • rrgosia Re: Poszukuję DOBREGO ginekologa 05.07.07, 14:05
            Dla mnie Błasiński jest ok nawet w przychodni. Włodarskiej również nie polecam.
            Jednak jak jesteś w ciąży lub planujesz zajśc to szukaj gin. który pracuje w
            szpitalu, ponieważ oni patrzą na pieczątki... to skandal ale taka jest prawda.
            padły tu nazwiska takie jak Horung. Badał mnie w szpitalu i był delikatny więc
            poleciłabym jego:) pozdrawiam.
    • zosillia Re: Poszukuję DOBREGO ginekologa 02.05.06, 08:15
      Ja znów Maciejewskiego cenię za ogormna wiedzę,tyle juz sie naoglądał przypadków
      ze ma ogromne doświadczenie i w leczeniu schorzeń i prowadzeniu ciąży.
      Polecam tez Bukowca i Melnyczuka, Kaczanowskiego również.
      • ika92 Re: Poszukuję DOBREGO ginekologa 03.05.06, 11:41
        A ja polecam Semmlera
    • zosillia Re: Poszukuję DOBREGO ginekologa 23.05.06, 18:22
      a co znaczy "dobry"? dla kazdej co innego. dobry film wczoraj widzilam,molezanka
      umierala z nudow a ja sie smialam do rozpuku.
      ja lubie jak jest konkretny,kompetentny,duzo wyjasnia i jest delikatny przy
      badaniu.a nie jak baby-ginekolożki, jak wsadzą łapę to jakby aż do łokcia. cena
      tez wazna. na rejonei Bukowiec jest zupelnie przyzwoity. a dodatkowo raz na czas
      mozna skoczyc za grube peiniazki sie przebadac. ale zeby zkazda bzura leciec za
      60zl/15min, to ja nie reflektuje.
      • jomale Re: Poszukuję DOBREGO ginekologa 24.05.06, 16:46
        To ja polecam jeszcze Kaczanowskiego - na Zielonej 39. Miły kompetenty, zna
        sie, Super lekarz. A odwiedziałam ginekkologów całe stado i to nie tylko w
        Koszalinie a w najlepszych Klinikach w POlsce.
        Polecam tez Hornunga...młody i entuzajstycznie jeszcze podchodzi do swojej
        pracy :). Z tego co wiem Jarska ma najlepszy spzręt w Koszalinie.
        • bahamadia Re: Poszukuję DOBREGO ginekologa 29.05.06, 15:24
          ja polecam jarskiego, przeszlam juz melnyczuka,blasinskiego,maciejewskiego ale
          jarski jest chyba najlepszy
    • sylpa1 Re: Poszukuję DOBREGO ginekologa 30.05.06, 00:05
      Ja też z czystym sumieniem polecam Kaczanowskiego. Byłam prywatnie u kilku, a w
      ciąży długo leżałam na patologii, gdzie wielu z nich się przewinęło i
      Kaczanowski wypadł jednak najlepiej. Moja koleżanka położna też go poleca.
      Jeśli chodzi o sprzęt - to podobno rzeczywiście Jarski ma najlepszy w
      Koszalinie.
      • duck.kubek Re: Poszukuję DOBREGO ginekologa 31.05.06, 00:29
        dziewczyny, kobiety !! nie idzcie bron boze do jarskiego!! nigdy w życiu !! nie
        polecam !! niech was trzyma od niego z daleka !! zepsul mojej dziewczynie
        wszystko co mogl !! TYLKO NIE JARSKI !!!!!
    • anniamk Re: Poszukuję DOBREGO ginekologa 30.05.06, 09:39
      no właśnie też takiego poszukuje, bo dr M. Saczko (Białogard) wyjechała. Więc
      pytam koleżanek, część poleca Melnyczuka. Mój mąż postanowił mi pomóc i
      pojechał do szpitala na ginekologię i panie poleciły mu Kaczanowicza. Dziś idę
      na wizytę, zobaczę a jutro napisze :)
      • anniamk Re: Poszukuję DOBREGO ginekologa 31.05.06, 08:32
        pomylilam nazwisko ale chodziło mi też o kaczanowskiego, więc jestem już po
        wizycie. No więc sama wizyta nic specjalnego, potwierdził ciążę, ale jakoś nie
        mieliśmy o czym rozmawiać. Wizyta trwała około 15 min. Gdzie zawsze jak chodzę
        do mojej p. doktor to nie możemy się nagadać. Stwierdził, że ciąża to nie
        choroba (dla mnie to rzucony głupi tekst), praktycznie nie podał żadnych
        zaleceń, na koniec przed wyjęciem przypomniało mu się o kwasie foliowym żeby
        wspomnieć (brałam go już miesiąc przed zajściem w ciążę). Rzeczywiście wziął za
        wizytę 60,00 ale to podobno standardowa cena.
        Więc ten lekarz jest mi po prostu obojętny.
        • pedro21 Re: Poszukuję DOBREGO ginekologa 31.05.06, 10:18
          U mojej żony wczoraj tez potwierdził ciąże:-) Fantastyczny lekarz, już druga
          ciąza żony będzie przez niego prowadzona :-)Bierze 60 dyszek, ale w cenie jest
          cytologia ,oraz USG które ma na miejscu, także już widziałem na zdjęciu
          siedmiotygodniową fasolke:-)
          • anniamk Re: Poszukuję DOBREGO ginekologa 02.06.06, 08:12
            no słuchaj mi probki do badania cytologicznego nie pobrał.
            Fotkę zrobił jak go o to poprosiłam, tylko mąż się śmiał,
            bo było napisane inne imię i nazwisko pacjentki
    • nalie Re: Poszukuję DOBREGO ginekologa 18.06.06, 16:34
      witaj! co do ginekologów, ktoś kiedyś napisał: ilu ich jest - tyleż samo o nich
      opinii ;) ja przyjechałam do koszalina w dość zaawansowanej ciąży i miałam
      baaaardzo wątpliwą "przyjemność" przejść badania przeprowadzone przez
      błasińskiego (który moim i jeszcze wielu kobiet przyjmowanych nawet o 24 w
      nocy! kosztem postawił sobie nowoczesną klinikę... fakt - ładna ;]) facet
      przyjmuje kobiety jakby pracował przy linii produkcyjnej na taśmociągu!
      przeszłam również osławionego jarskiego (fachowości nie kwestionuję ale jego
      zachowanie pozostawia wiele do życzenia!), który badając mnie po przekroczeniu
      przeze mnie terminu porodu tak przeprowadził mi badanie, że z bólu ledwo z
      fotela zeszłam... nie oszczędził sobie też słów ironii typu: "i po co te krzyki
      przecież jeszcze pani nie rodzi!", "niech mi tu pani na fotelu nie skacze, bo
      najgorsze jeszcze przed panią!" itp... a kiedy okazało się, że wyniki badania
      są nieczytelne - musiałam zrobić je ponownie i serio z duszą na ramieniu szłam
      do szpitala żeby to zrobić... na szczęście wówczas trafiłam na kaczanowskiego
      (podpisuję się pod wszystkimi pozytywami przekazanymi na forum powyżej), który
      potrafił przeprowadzić badanie delikatnie, wytłumaczył po co je robi i jak...
      aha! i tym razem nie robiono ze mnie histeryczki ;] ważne podkreślenia jest, że
      nie był wówczas moim lekarzem prowadzącym! teraz znów jestem w ciąży i aby
      uniknąć złych wspomnień właśnie jego wybrałam na lekarza prowadzącego - ja
      osobiście szczerze go polecam!
    • wewa27 Re: Poszukuję DOBREGO ginekologa 18.08.06, 18:47
      Witam, ja też osobiście polecam i to gorąco Kaczanowskiego, jestem świeżo
      upieczona mamą (moja córcia ma 3 tygodnie) i Kaczan robił mi cesarskie cięcie.
      Blizne mam bardzo malutka, jest super zszyta i wogóle. Jest to co prawda młody
      lekarz ale niejedno juz w szpitalu widzial i przeżył a na dodatek jak nie było
      Gąski , który był zastepca ordynatora to Kaczanowski przejął jego rolę i
      spisywał się całkiem nieźle. Myślę ze jest kompetentny, fachowy, zna sie na
      rzeczy a do tego sympatyczny i mily. Jak lezałam 4 razy na patologii ciąży to
      interesował sie moim stanem i wogóle. Także jeszcze raz gorąco polecam, bo ja
      również przeżyłam juz paru gineko9logów: Błasińskiego, który jak dla mnie to
      liczy tylko kase, Maciejewską, która nie zna sie na niczym, Łabędzia , który
      potrafi powiedzieć do kobiety: A cieczka kiedy była?", Zielińskiego, który jest
      starym prykiem, a także widziałam leżąc na patoligii jaka jest Kościjańska,
      która wysyła kobiete do porodu naturalnego mówiąc jej ze dziecko waży 3200 a
      potem okazuje sie że dziecko wazy 4 kg i w zaden sposób nie przejdzie przez
      drogi rodne bo kobieta ma za wąskie biodra i musi mieć cesarkę. Tak wiec
      ginekologów jest mnóstwo ale znaleźć dobrego to jest sztuka. Pozdrawiam
      • enia_kg Re: Poszukuję DOBREGO ginekologa 23.08.06, 20:05
        Witam
        pragne wyrazic tez swoja opinie na temat koszlińskich lekarzy

nie polecam dr Saloumona- za żadne Skarby!! Kiedyś był dobry teraz już nie-
        wiele przez niego przecierpiałam.

Polecenia jest wart dr Dzięcielski ale za wizyte bierze 100zł- jest bardzo
        kompetentny i ma sporą wiedze. W najbliższym czasie wybiorę się do dr
        Kaczanowskiego mam nadzieje że te wszystkie pozytywne opinie o nim potwierdzą
        się.

Pozdrawiam
    • monisia440 Re: Poszukuję DOBREGO ginekologa 18.11.06, 14:10
      A gdzie w Koszalinie przyjmuje ginekolog ale państwowo?
      • aga.as1 Re: Poszukuję DOBREGO ginekologa 18.11.06, 22:34
        Polecam dwóch lekarzy, którzy przyjmują w ramach umowy z NFZ: 1. dr Hornung -
        przyjmuje w Poliklinice, ale ponoć trzeba długo czekać na termin oraz 2. dr
        Bukowiec - przyjmuje w Poradni K na Lelewela, można się do niego dostać w dniu
        rejestracji (najlepiej telefonicznej). Dr Bukowiec prowadził moją ciążę i byłam
        z niego bardzo zadowolona, pełna informacja, zrobione wszystkie badania, jest
        przede wszystkim bardzo bardzo sympatyczny i nie ma u niego mowy o
        jakichkolwiek głupich uwagach, według mnie rewelacyjny. Dr Hornung przyjmował z
        kolei mój poród, a właściwie robił mi cesarkę. Bardzo dobry lekarz, rzeczowy, z
        poczuciem humoru, pełna kultura. Szczerze polecam tych lekarzy
    • sajana Re: Poszukuję DOBREGO ginekologa 20.11.06, 10:22
      Odradzam Jarskiego te jego kiepskie żarty i bezczelne podejscie. Również
      polecam Kaczanowskiego, uratował życie mi i mojemu dziecku.jest wspaniaały, a
      jeśli chodzi o lekarza na ubezpieczenie to Maczuga.
    • diabllica Re: Poszukuję DOBREGO ginekologa 28.01.07, 19:06
      Ja polecam Hornunga-bardzo jestem zadowolona.
    • aneta9961 Re: Poszukuję DOBREGO ginekologa 29.01.07, 19:41
      polecam Zbigniew Maczuga przyjmuje w poliklinice w koszalinie.....jest super
      jestem bardzo zadowolona, wszystko wytłumaczy, doradzi, pomoże naprawdę warty
      świeczki bo sama szukałam miałam kilku lekarzy, m.in. Błasińskiego,
      kaczorowska, bukowiec- oni to najgorsi lekarze!!!!!!!!!!!!!
    • agan1979 Re: Poszukuję DOBREGO ginekologa 13.06.07, 11:11
      gorąco polecam dr Kaczanowskiego przyjmuje na Zielonej 39 Natomiast absolutnie
      odradzam dr Łabędzia ze względu na naciąganie na kasę jestem w trzecim mc
      ciąży wyniki mam książkowe a mimio to kazał przychodzić co 2 tyg za wizytę
      bieże 60-70 zł jestem na zwolnieniu które on mi wystawiał i aby je
      przedłużyć zoobowiązał mnie do przychodzenia na wizyty właśnie co 14 dni
      oczywiście z badaniem i 60 zł w portwelu .Nciągacz!!!!!
    • sajana Re: Poszukuję DOBREGO ginekologa 22.06.07, 06:01
      równiez polecam Kaczanowskiego tez uratował mi i mojemu dziecku zycie 5 lat
      temu. Na kase polecam Maczuge. Odradzam Jarskiego, wstręciuch.
    • zosillia Re: Poszukuję DOBREGO ginekologa 21.07.07, 09:40
      mam 2 pytania;
      1.czy ktos wie czy jarski ma to usg 3d?
      2. czy jarski dalej jest u na w szpialu czy juz tylko w bialogardzie?

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka