mada381 21.10.06, 22:43 No właśnie gdzie w Koszalinie najlepiej kupić dobre okna PCV. Tylko nie mówcie o przereklamowanym Tur-plaście. Ma być dobrze, cena umiarkowana no i miła obsługa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hanwar Re: w której firmie w kupić okna? 22.10.06, 12:06 my kupiliśmy tu: www.ppudach.pl/ i jesteśmy zadowoleni.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
taichi83 Re: w której firmie w kupić okna? 22.10.06, 17:56 Ja tam jednak polecam Tur-Plast. Nie wiem, czy przereklamowany ale wszędzie mam ich okna (w domu w Koszalinie i u rodziców) i nie mogę złego słowa powiedzieć :) Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Czy tanio to nie wiem, ale ja bym akurat na oknach nie oszczędzał. Znajomy brał w Koszalinie u jakiegoś niemieckiego producenta (Nie pamietam nazwy) i same problemy były :( Odpowiedz Link Zgłoś
pacpajaca Re: w której firmie w kupić okna? 23.10.06, 23:29 Ale oszcędziłeś kupując plastiki! Odpowiedz Link Zgłoś
yolac5 Re: w której firmie w kupić okna? 02.11.06, 22:27 Jeśli jeszcze masz wątpliwości - polecam REDAN. Drogo, ale solidnie. Przed wejściem do Nomi jest stoisko z przedstawicielem. Odpowiedz Link Zgłoś
rp.babler Re: w której firmie w kupić okna? 15.11.06, 12:38 ja polecam PUF www.kiph.com.pl/puf/ofirmie.htm Odpowiedz Link Zgłoś
mirekmakuczyk Re: w której firmie w kupić okna? 16.05.16, 10:40 ja swoje okna i drzwi kupiłem tutaj www.domstyl.koszalin.pl/ . Jak dotąd jestem zadowolony. Szczególnie z ich jakości. Odpowiedz Link Zgłoś
justa.kowalska Re: w której firmie w kupić okna? 03.01.18, 18:09 W ODC Okna dla Ciebie przy ul. Morskiej 4b, obok Kauflandu. Odpowiedz Link Zgłoś
justa.kowalska Re: w której firmie w kupić okna? 03.01.18, 18:15 okna.koszalin.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
michal.swida5 Re: w której firmie w kupić okna? 04.03.20, 13:58 Zobacz sobie tutaj - twoje-okna.com/zachodniopomorskie/okna-koszalin Odpowiedz Link Zgłoś