vline 05.08.07, 07:26 Jakiś koszmar. Same ogłoszenia typu kupię-sprzedam, albo radzę-nie radzę. Jakieś masaże limfatyczne, prawka, makro-coś-tam - Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myszka153 Re: To forum Koszalina czy Tablica Ogłoszeń? 05.08.07, 09:49 przylanczam sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!nie ma nawet z kim pogadac tak ogolnie moze ktos nowy watek zacznie zebysmy mogli sobie popisac ze soba Odpowiedz Link Zgłoś
samoprzylepiec Re: To forum Koszalina czy Tablica Ogłoszeń? 05.08.07, 10:49 to Forum Koszalina jest praktycznie martwe, ale jest inne, łatwe do znalezienia w google, otwarte 24h na dobę ;) Sprawdź, będziesz mile zaskoczony. Odpowiedz Link Zgłoś
nika_6 Re: To forum Koszalina czy Tablica Ogłoszeń? 05.08.07, 11:00 mowimy o tym forum i racja gdyby nie te ogloszenia to forum by nie istnialo....a szkoda bo nie poeirm poznalam przez nie kilka fajnych osob co do innego forum tak reklamowanego to najlepiej zamknijmy to i idzmy na inne po co sie starac zeby tu bylo milo-glupie podejscie....zacznijmy pisac o sobie o tym co nas spotyka co uwazamy....poznajmy sie jsli chodzi o to forum reklamowane tak to mi osobiscie ono nie podchodzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
andre3b Re: To forum Koszalina czy Tablica Ogłoszeń? 05.08.07, 19:55 vline napisała: > > Nie dziwię się, że wam zabrano województwo. Zabawne. Całą opinie o mieście i jego mieszkańcach wyrabiasz sobie na podstawie aktywności na mało popularnym w Koszalinie forum. Śmiać się, czy płakać ? > Odpowiedz Link Zgłoś
asia_stajuda Re: To forum Koszalina czy Tablica Ogłoszeń? 05.08.07, 21:06 Nie wiem w czym to Ci to przeszkadza Jezeli szukasz czegos ambitnego to kup sobie gazete Ja nie uwazam ze jest cos w tym zlego,ze sie reklamuje na tym forum i pozyskuje dzieki temu sympatycznych klientow i klientek, przy okazji nawiazujac sympatyczne znajomosci Czasami mam dosc ambitnych tematow w tv i prasie (ogladania Kaczorow i Lepera oraz wypadkow) i mam ochote wejsc na to forum i pogadac o glupotach i poczytac reklamy;] Koszalin to super miasto i jego mieszkancy tez a jak Ci sie tu nie podoba to nie czytaj naszych postow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
asia_stajuda Re: To forum Koszalina czy Tablica Ogłoszeń? 05.08.07, 21:09 wielki przedstawiciel inteligencji polskiej sie odezwal;]]] Odpowiedz Link Zgłoś
vline Re: To forum Koszalina czy Tablica Ogłoszeń? 06.08.07, 01:42 Proszę ja Szanownej Pani, jestem koszaliński wykształciuch, i tym się szczycę --- I może jest w tym tochę racji, w końcu nie muszę tu zaglądać, niby de gustibus etc. PS. Czekam chwili, kiedy zaczną się tu reklamować ambitne koszalińskie agencje towarzyskie - najpewniejsze źródło fajnych znajomości dla płci obojga. Odpowiedz Link Zgłoś
tina10121 vline 06.08.07, 06:54 > PS. Czekam chwili, kiedy zaczną się tu reklamować ambitne koszalińskie agencje > towarzyskie - najpewniejsze źródło fajnych znajomości dla płci obojga. To może sam zacznij?? Odpowiedz Link Zgłoś
vline Co mam zacząć, 06.08.07, 08:33 droga Tino? Popędzać ag. tow., żeby zaczęły się bardziej na tym Forum udzielać? I tak już tu są, wśród masy podawanych tu adresów są na 100% takie, które prowadzą jesli nie bezpośrednio do nich, to w ich bezpośrednie sąsiedztwo. Wicie rozumicie - Odpowiedz Link Zgłoś
vline Re: Co mam zacząć, 06.08.07, 08:59 Gość spod: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=83&w=67035871 pyta, która gazeta bardziej wiarygodna? "Głos" czy "Miasto"? Osobiscie nie mam pojęcia, więc nie odpowiem. Ale w samym pytaniu zawarta jest sugestia, że są, mogą być, jakieś problemy z wiarygodnością. Czemu nie napisał, że w takim czy innym materiale było coś, co mu nie leżało? Że widzi określone sprawy inaczej? Że chciałby o nich porozmawiać? Czemu taki delikatny, taki niesmiały? Obawa, że jak wyciągnie jakies kwestie, to będzie miał w K. przechlapane? No bo przecież dojdą, namierzą, kto on zacz -- Hehe. Ogólna kultura czy K. jako z lekka przestraszony powiatowy grajdoł? v PS. Pozdrawiam starych dibułaków Odpowiedz Link Zgłoś
andre3b Re: Co mam zacząć, 06.08.07, 09:40 Jeżeli masz ochotę poczytać o wirtualnych aferach + bluzgi na władzę+ pomówienia i nic więcej, to zajrzyj na forum www.gk24.pl. Jeżeli jednak chcesz poczytać o tym co się dzieje w Koszalinie, pooglądać zdjęcia z aktualnych inwestycji, czy też obejrzeć jak obecnie wygląda miasto to wejdź na www.koszalin24.info. Forum Gazety jest obecnie forum towarzyskim i jak taka tematyka Cię nie interesuje to po prostu tutaj nie zaglądaj. Forum tworzą ludzie i od nich zależy jak dane forum jest sformatowane. jak Ci nie pasuje tematyka forum Gazety, to weź się za nie i zaproponuj tematy do dyskusji, albo idź na inne forum. Odpowiedz Link Zgłoś
ben.hure Re: To forum Koszalina czy Tablica Ogłoszeń? 06.08.07, 09:41 W pomorskim mieście Koszalinie Pewien masarz upiększał świnie Namawiał je do masażu Ewentualnie tatuażu Na polędwiczkach i na słoninie Odpowiedz Link Zgłoś
vline Re: To forum Koszalina czy Tablica Ogłoszeń? 06.08.07, 10:43 hehe :) Czy już cały Koszalin popiera Wicepremiera Leppera? – Takie oto pytannie Zadawał, siedząc w wannie, Andre, posiadacz rotwailera Odpowiedz Link Zgłoś
andre3b Re: To forum Koszalina czy Tablica Ogłoszeń? 06.08.07, 11:23 Zarzucasz użytkownikom tego forum pisanie bzedów,a sam do tej pory bzdety wypisujesz :) Widzę, ze szybko dopasowujesz sie do sytuacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
nika_6 Re: To forum Koszalina czy Tablica Ogłoszeń? 06.08.07, 13:30 andre popieram jak ktos cos zarzuca to niech sam tego nie robi choc trzeba powiedziec ze masz co chciales dyskusje mozna sie z niej nawet dowiedziec ze mamy w koszalinie paru nawet niezlych poetow :)))) wiesz jak ci sie cos nie podoba to zrob zeby bylo lepiej a jesli zrobilbys juz jakies krpoki w tym kiedunku to uwierz ze sa tu tak fajni ludzie ze napewno by ci w tym pomogli wiec zachecam do dzialania Odpowiedz Link Zgłoś
vline Re: To forum Koszalina czy Tablica Ogłoszeń? 06.08.07, 13:35 > Zarzucasz użytkownikom tego forum pisanie bzedów Kolego Andre, zawsze możesz załozyć n-ty wątek typu: jak uważacie - x czy y? Tym razem może taki tytuł: jak uważacie? to, co pisze vline, to bzedy czy nie bzedy? A pod spodem reklama innego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
ben.hure Re: To forum Koszalina czy Tablica Ogłoszeń? 07.08.07, 11:02 Koszaliniak pewien przygłuchy Zaciągnięty przez żonę na ciuchy Zwiedzał z nią łachmyciarnie Szmateksy i lumparnie Lecz wciąż mniemał że idą jeść racuchy Odpowiedz Link Zgłoś
vline Re: To forum Koszalina czy Tablica Ogłoszeń? 07.08.07, 11:24 hehe :) Nad słynnym koszalińskim ratuszem Sterczą z wielkim animuszem Coś niby talerz z drągiem, Czy flaszka z korkociągiem, Trójwymiarowe "nie chcem, ale muszem". Odpowiedz Link Zgłoś
vline Re: To forum Koszalina czy Tablica Ogłoszeń? 07.08.07, 12:21 W Koszalinie chodzą słuchy, Że niemodne już racuchy - Nowoczesne teraz baby Chodzą tylko na kebaby, Nie na żadne wiejskie kluchy. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_stajuda Re: To forum Koszalina czy Tablica Ogłoszeń? 07.08.07, 16:24 poeci;] Odpowiedz Link Zgłoś
vline Re: To forum Koszalina czy Tablica Ogłoszeń? 07.08.07, 19:27 asia_stajuda napisała: > poeci;] Nad Koszalinem mroczne chmury, We mgle majaczy ratusz ponury; Koło pizzerii delirycznie I egzotyczno-eliptycznie Lśni neon: <<Tu żelowe pazury>>. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_stajuda Re: To forum Koszalina czy Tablica Ogłoszeń? 07.08.07, 16:25 Czy to klub obumałych poetow?;] Odpowiedz Link Zgłoś
ben.hure Re: To forum Koszalina czy Tablica Ogłoszeń? 08.08.07, 16:12 Na koszalińskim Gie-Wu Forum Nika-sześć sama robi za quorum, Stara się niebożę, Wręcz orze, jak może, W tonacji codziennych variorum. Odpowiedz Link Zgłoś
vline Re: To forum Koszalina czy Tablica Ogłoszeń? 19.09.07, 10:06 Cześć --- bawi mnie niesamowicie to niby-forum. Więc wracam. I znów od czasu do czasu, jak mnie wena najdzie, palnę jakiś wierszyk, żeby Was koszalinięta podstymulować. Ale szukam jeszcze paru/parę partnerów/partnerek do powierszykowania wspólnego. Forma limeryku preferowana. Jak powyżej, lub pod: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=83&w=67360948&a=67360948 gdzie sztandarowy utwór: Poszukuję sprzedam kupię Łachy na wagę, buty po trupie Zachodnie używane Spodnie w kroku posikane Przetarte na kolanach i na dupie Odpowiedz Link Zgłoś
vline Re: To forum Koszalina czy Tablica Ogłoszeń? 19.09.07, 10:30 W czasach sławy mojej tak o mnie pisywano: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=4797377&a=4832912 Odpowiedz Link Zgłoś
asia_stajuda Re: To forum Koszalina czy Tablica Ogłoszeń? 19.09.07, 13:40 jak widac slawa bywa ulotna;]]]] Odpowiedz Link Zgłoś
ben.hure Re: To forum Koszalina czy Tablica Ogłoszeń? 20.09.07, 10:08 Dama pewna z wsi Krotoszki Zawiadamia swe kumoszki, Że otwiera oto nowy Sklepik markowo-łachowy - Lecz nazywa go LUMP-oszki Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: To forum Koszalina czy Tablica Ogłoszeń? 23.09.07, 13:15 src="fotoforum.gazeta.pl/photo/0/wf/nf/kan5/wuMgAByPTYs9JK0zaB.jpg" alt="Światło dla M" title="Światło dla M" /></a> Odpowiedz Link Zgłoś
vline Re: To forum Koszalina czy Tablica Ogłoszeń? - Up! 20.06.14, 14:38 Dubois jeszcze stoi? Chętnie kupię, mam nieograniczony kredyt w Amber Gold --- :) Odpowiedz Link Zgłoś