Dodaj do ulubionych

Uczciwy mechanik samochodowy

07.04.09, 20:44
Serdecznie witam, mam prośbę, czy ktoś z internautów jest w stanie
polecić mi dobrego i uczciwego a jednocześnie niedrogiego mechanika
samochodowego? Jeśli wogóle tacy istnieją :)))
Obserwuj wątek
    • roza188 Re: Uczciwy mechanik samochodowy 07.04.09, 21:22
      Od dwóch lat jeździmy do mechanika - imię chyba Andrzej na ulicy zgody w
      koszalinie, terminowo, solidnie, duzo podpowiada co i jak, pan pracowal kiedys
      w serwisie opla,autka chodza nam jak w zegarku, a sporo dojezdzamy do pracy,
      ceny nie sa zbyt wygorowane, polecam ten warsztat
      • kolorowa_skarpetka Re: Uczciwy mechanik samochodowy 04.12.09, 09:23
        Dzięki roza188 za wskazówke, byłam na Zgody u p. Andrzeja i tez polecam. Bardzo
        uczciwy warsztat i miła obsługa:)
    • martuszka28 Re: Uczciwy mechanik samochodowy 08.04.09, 16:54
      witam
      ja pojechałam do chłopaka który ogłaszał sie na gazecie pl ma zakład na
      morskiej 7 na terenie suponu ,samochód zrobił mi szybko i niedrogo ,poleciłam go
      moim znajomym i tez sa z niego zadowoleni jest strasznie dokładny i
      dociekliwy:):):):):)polecam
      • specjalista79 Re: Uczciwy mechanik samochodowy 08.04.09, 22:58
        No to fajnie że się odezwaliście, napewno sprawdze te adresy, Dzięki
        serdeczne
        • krzysieg Re: Uczciwy mechanik samochodowy 09.04.09, 13:02
          Jaka marka, co się dzieje?
          • specjalista79 Re: Uczciwy mechanik samochodowy 09.04.09, 14:28
            Opel Astra f rok prod.1996, chodzi mi o wymiane końcówek drążków
            kierowniczych.
            • krzysieg Re: Uczciwy mechanik samochodowy 14.04.09, 10:05
              Leszek ul. Topolowa tel.505128100
              Serwisowałem u niego moiego astroida clasic (czyli f) teraz serwisuję G, polecam uczciwy gość i dobry mechanik.
              • kolorowa_skarpetka Re: Uczciwy mechanik samochodowy 28.06.10, 22:55
                tez polecam pana Leszka z Topolowej 7
                Znajomy byl z Fordem Galaxy i dzieki panu Leszkowi zaoszczedzil powaznych
                wydatkow, do ktorych blednie namawial inny warsztat. Bardzo uczciwy mechanik!
            • lenka291 Re: Uczciwy mechanik samochodowy 28.05.09, 17:00
              polecam pana z morskiej 7. jest niedrogi i dobry. w innych zakładach
              chcieli dwa razy tyle niz on wzioł odemnie. polecam
              • makler51 Re: Uczciwy mechanik samochodowy 27.06.10, 16:06
                mozecie mi polecic mi dobrego mechanika mam forda eskorta 1.3 benzena 1993r
    • ewabocher Re: Uczciwy mechanik samochodowy 28.06.10, 15:33
      Specjalisty od renault twingo rp 2001 poszukuję. Ktoś mi może kogoś polecić?
    • niespodzianka78 Re: Uczciwy mechanik samochodowy 31.03.14, 11:36
      Polecam warsztat u Dubnickiego na Gnieźnieńskiej. Pomimo, iż jest to autoryzowany warsztat Renault i Dacia to bez problemu zajmują się innymi samochodami. Podoba mi się, że przy wymianie nawet głupiej żarówki za darmo mamy myty samochód. W oczekiwaniu na drobną naprawę można napić się kawy i skorzystać z darmowego wifi. Jedyny minus to fakt, że trzeba się wcześniej umówić na wymianę.
    • gawryszczakowy Re: Uczciwy mechanik samochodowy 04.03.16, 11:17
      Ja ze swojej strony mogę polecić warsztat przy Dobrzeckiej www.moto-uslugi.com/warsztat/kalisz/przedsiebiorstwo-handlowo-uslugowe-aga-sochaccy-agnieszka-sochacka Pełen profesjonalizm. Ostatnio naprawiali mi układ chłodzenia w audi a3
    • gregor156 Re: Uczciwy mechanik samochodowy 30.12.16, 16:23
      UWAGA!!!!! Ostrzezenie pzred warsztatem samochodowyym niejakiego G. Lebedynskiego Koszalin ul. Mila 24- naprawy wykonane niedbale i w pospiechu,brak starannosci wykonania,samochod brudny w srodku,nie chca wytawiac rachunkow, w razie jaki pretenscji czy reklamacjio dyskutuja robiac z klientow idiotow a z siebie super mechanikow..typowe koszalinkie brudasy ktore owszem od wielu tak klepia mlotkami po samochodach,syf, brud,brak profesjonalismu i inne..sprawy z rachunkami juz zostaly zgloszone do Urzedu skarbowego w Koszalinie!!!!!
    • maartyna193 Re: Uczciwy mechanik samochodowy 20.10.21, 13:40
      Odkopuję post i wychodzę z pomocą dla innych. Według mnie najlepszy mechanik samochodowy w Koszalinie, to tylko i wyłącznie GTXTREME (gtxtreme.pl/). Wykonywałam u nich usługę: zabezpieczania felg, przyciemniania szyb oraz czyszczenie tapicerki. Tanio, szybko i solidnie.
      • bumitrak Re: Uczciwy mechanik samochodowy 26.01.22, 19:13
        Każdy mechanik jest dobry, ale jeśli przy drobnych rzeczach rozchodzi się o 20 zł to ciężko doradzić. Tam, gdzie dużo aut tam i dobry mechanik.
    • beta75100 Re: Uczciwy mechanik samochodowy 27.05.23, 18:06
      Odnośnie mechaników to trzeba się dobrze rozejrzeć i wypytać. Najlepiej odwiedzić kilku i zorientować się, jak chcą podejść do problemu. Ja naprawiałam moje mój samochód w Koszalinie w Bosch Car Service na Szczecińskiej. No cóż, wymieniali wszystko po kolei, aż było wreszcie ... w miarę poprawnie, do tego drożej niż gdzie indziej. Żeby wymieniać co się da, nie trzeba za to płacić drożej, to potrafi każdy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka