Dodaj do ulubionych

czarne body 122/128 na gimnastykę przyjmę i baletk

04.10.11, 21:37
przyjmę dla córci na tańce
moze ktoś ma baletki w rozm.29 również?
Obserwuj wątek
    • annika1801 Re: czarne body 122/128 na gimnastykę przyjmę i b 10.10.11, 18:39
      nadal potrzebujemy body z długim rękawem-może być większe
    • Gość: krystyna Re: czarne body 122/128 na gimnastykę przyjmę i b IP: 148.81.171.* 11.10.11, 11:42
      A może za pracą się porozglądaj a nie wiecznie "dajcie" i "dajcie".
      • annika1801 Re: czarne body 122/128 na gimnastykę przyjmę i b 11.10.11, 12:23
        a może ty mnie zatrudnisz???tobie nikt nie KAŻE dawać,więc takie idiotyczne komentarze zachowaj dla siebie,skoro nie znasz mnie ani mojej sytuacji
    • Gość: kasia Re: czarne body 122/128 na gimnastykę przyjmę i b IP: *.rev.masterkom.pl 11.10.11, 15:56
      czy jest coś co kupiłaś swoim dzieciom , przeczytałam twoje posty i mam wrazenie ze nie kupiłas nigdy nic, tylko przyjmę
      • annika1801 Re: czarne body 122/128 na gimnastykę przyjmę i b 11.10.11, 16:52
        Tak kupiłam wiele.......
        po to jest ten dział przecież?????
        może komuś zalega,czyjeś dziecko wyrosło....
        baletki kupiłam
        nie rozumiem tych wyrzutów........w takim razie po co ten dział?oddam,przyjmę też jak mam oddaję.Powtarzam,nie zmuszam nikogo do oddania mi czegokolwiek.
        Pieniędzy starczy nam na podstawowe wydatki z resztą jest gorzej,ale jak się tylko da,staramy sie sami sobie radzić
        • Gość: krystyna Re: czarne body 122/128 na gimnastykę przyjmę i b IP: *.146.221.15.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.10.11, 21:54
          tak .... oddajesz , to co za friko dostałaś
          ja też czytam twoje wpisy i widzę, że twoim dzieciom wiecznie czegoś potrzeba .... żenada
          • annika1801 Re: czarne body 122/128 na gimnastykę przyjmę i b 12.10.11, 08:43
            skoro tak uważasz.........twoje prawo
            nie wdaje się już w dyskusje
    • Gość: 1081akinna Re: czarne body 122/128 na gimnastykę przyjmę i b IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.11, 18:04
      co chwila żebrzesz o coś nowego ;/
      podstawowym obowiazkiem rodzicow jest zaspokoic potrzeby ich dzieci, jak kogos nie stac na dziecko nie powinien rodzic i juz

od ilu lat masz tak beznadziejna sytuacje zeby wyciagac bez przerwy rece na forum, co?
      szukasz pracy w ogole czy nie?
      co zrobilas przez te wszystkie miesiace siedzenia na forach jakich sie da zeby poprawic swoja sytuacje????
      • Gość: krystyna Re: czarne body 122/128 na gimnastykę przyjmę i b IP: *.204.119.104.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.10.11, 21:19
        a kiedy ma coś zrobić skoro od rana do wieczora jest online
        jej się wydaje, że właśnie żebractwo na forach to jej "praca"
        zaczyna się rok szkolny : "przyjme plecak" "przyjme książki" "dla córci"
        zbliża się zima : "przyjme kombinezon dla synka"
        a w międzyczasie "przyjme wózek" (zapomniała dopisać 'bo swój opchnęłam na allegro')
        są też inne kaprysy : "przyjme rolki" i tenże wątek
        i jakoś się kręci .... ludzie dadzą, bo im "zalega"

dla mnie to bezczelna , leniwa ..... mamusia
        • annika1801 Re: czarne body 122/128 na gimnastykę przyjmę i b 12.10.11, 22:08
          o czym ty piszesz?jaki wózek opchnełam?
          kupuje moim dzieciom to,na co nam wystarczy,dorabiam jak tylko mam okazję.
          Do twojej wiadomości na body dziś zarobiłam.......
          Zaloguj się a potem pisz,ok?chyba,ze masz coś do ukrycia......
          ja nie mam nic.
          Większość komentarzy od osób niezalogowanych.........
          daje to do myślenia.
          Piszcie sobie co chcecie,nie wiedząc nic............
          • Gość: krystyna Re: czarne body 122/128 na gimnastykę przyjmę i b IP: 148.81.171.* 13.10.11, 09:00
            no proszę .... jednak można rączki zmęczyć i zarobić
            jak nikt się nie kwapi z pomocą trzeba się wziąć za prace .... straszne, "co za ludzie nieużyte"
            • Gość: annika1801 Re: czarne body 122/128 na gimnastykę przyjmę i b IP: *.lebork.vectranet.pl 13.10.11, 09:12
              zaskoczona?widzę,że i ty pilnie śledzisz wszystkie wpisy?
              ciekawe na ciebie kto napadł na forum i tak rozgoryczona jesteś?
              z mojej strony temat jest zakończony.
              • claudel6 Re: czarne body 122/128 na gimnastykę przyjmę i b 13.10.11, 09:57
                Annika, nie przejmuj sie, to jakie hieny sie zlecialy, niezalogowane nawet. Rownie dobrze moze byc to jedna i ta sama osoba, wylewająca swoje frustracje.
                • Gość: akkinna Re: czarne body 122/128 na gimnastykę przyjmę i b IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.11, 21:08
                  prosze oto twoja forumowa historia gazetowa:
                  - dziewczece rozm. 116
                  - ubranko do chrztu 68
                  - śpiworek do wózka
                  - spacerówka
                  - kurtka i czapka wiosenna 74
                  - ubranka 74 cm
                  - kozaki rozmiar 40
                  - kaszki dla dziecka
                  - sandalki 28/29
                  - ksiazki razem w szkole
                  - plecak szkolny
                  - ubrania letnie 38
                  - bluzki letnie M
                  - ubranka 80
                  - piórnik i przybory
                  - rolki 30-33
                  - kurtki kombinezon 80/86, buty 21
                  - buty damskie r. 39/40

co dziecko wyrosnie ty zaraz smig na forum i kolejny rzewny post ;/
                  wyprawki nie umiesz dziecku zapewnic? ruszylas chociaz 4 litery dowiedziec sie o stypendium w szkole albo wyplate tzw "wyprawki" ????
                  rozejrzalas sie u siebie w miejscu zamieszkania czy sa jakies banki zywnosci albo wydawania ubran???
                  mowie ci idz do roboty lepiej a nie siedz na forach i zbieraj co sie da
                  • Gość: annika1801 Re: czarne body 122/128 na gimnastykę przyjmę i b IP: *.lebork.vectranet.pl 13.10.11, 21:59
                    dobra pani detektyw
                    a czy wiesz,że jeśli chodzi o stypendium,czy choćby wyprawkę
                    trzeba najpierw zakupić rzeczy,potem dostaje się zwrot
                    do twojej wiadomości dostałam dofinansowanie za zakup podręczników,na stypendium faktur bym nie nazbierała,bo kupuję przeważnie ubrania dzieciom używane.
                    dorabiam sobie korepetycjami a to o co prosze(po to ten dział chyba,co?) nie wymagałam nigdy nic nowego,wiele osób wyrzuca już takie niepotrzebne rzeczy,wiec nie rozumiem o co wan chodzi,pewnie same nie raz czegoś potrzebowałyście
                    zejdzcie już ze mnie bo nudno się robi
                    • edytahk Re: czarne body 122/128 na gimnastykę przyjmę i b 14.10.11, 08:56
                      Aniko napisz do mnie na pw tego co szukasz nie mam ale może inne rzeczy dla małej są Ci potrzebne? moja rosnie i cosik znajdziemy .Pozdrawiam
    • zebra12 Re: czarne body 122/128 na gimnastykę przyjmę i b 18.10.11, 16:16
      Przecież po to jest to forum, nie? Jedni przyjmują, inni dają. W czym problem?
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka