Dodaj do ulubionych

Sukienki za zabawki

10.11.11, 14:11
Witam serdecznie.mam takie pytanko,czy jest ktos z panstwa zainteresowany taka wymiana,potrzebuje sukieneczki czy tez inne rzeczy dla coreczki na rozmiar 116-122 w zamian za zabawki.mam fajna chustawke prawie jak nowa,rozkładana nie zawieszana w drzwiach,fontanne z fisher price w bardzo dobrym stanie,duzo zabaweczek dla niemowlaka grzechotki,gryzaki,garnuszek grajacy z fisher price i inne.chetnie porozmawiam jak ktos jest zainteresowany pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • mamusiahubusia Re: Sukienki za zabawki 10.11.11, 17:34
      oj szkoda, ja mam chłopczyka, ale chętnie byłabym zainteresowana taka wymianą na ten garnuszek FP, jest super, no cóż może ktos inny będzie chetny na wymainę

ka-zw napisała:

> Witam serdecznie.mam takie pytanko,czy jest ktos z panstwa zainteresowany taka
      > wymiana,potrzebuje sukieneczki czy tez inne rzeczy dla coreczki na rozmiar 116-
      > 122 w zamian za zabawki.mam fajna chustawke prawie jak nowa,rozkładana nie zawi
      > eszana w drzwiach,fontanne z fisher price w bardzo dobrym stanie,duzo zabawecze
      > k dla niemowlaka grzechotki,gryzaki,garnuszek grajacy z fisher price i inne.che
      > tnie porozmawiam jak ktos jest zainteresowany pozdrawiam
      • Gość: kasia Re: Sukienki za zabawki IP: *.devs.futuro.pl 10.11.11, 18:17
        witam, może uda mi sie cos znaleźć. Prosiłabym żeby napisala Pani do mnie na e-maila kas-ia123@wp.pl Proszę również przesłać mi zdjęcia tego garnuszka (jaki jest jego stan?) oraz czy ma Pani jeszcze jakąś inna zabaweczkę dla 1,5 rocznego chłopca? Ja również jutro poszukam i przeslę zdjęcia sukieneczek.
        • ka-zw Re: Sukienki za zabawki 10.11.11, 22:00
          witam.informacje wysłałam na priva.pozdrawiam
          • mamusiahubusia Re: Sukienki za zabawki 11.11.11, 07:08
            o rany, niech mi Pani wybaczy ale źle napisalam adres e-mail, dobry to kasia21kw@wp.pl
            Strasznie Panią przepraszam, proszę jeszcze raz do mnie napisać. Ja pod wieczór wyslę Pani zdjęcia jesli coś znajdę

ka-zw napisała:

> witam.informacje wysłałam na priva.pozdrawiam
      • ka-zw nieaktualne 16.11.11, 21:43
    • bj32 Re: Sukienki za zabawki 11.11.11, 12:39
      Jednakowoż nie jest to forum "Zamiana"...
      • ka-zw Re: Sukienki za zabawki 11.11.11, 12:45
        bj32 napisała:

> Jednakowoż nie jest to forum "Zamiana"...
        przepraszam i rozumiem,ale czy jest cos w tym złego?
        • bj32 Re: Sukienki za zabawki 14.11.11, 16:04
          Zależy, w jakim sensie. Nie jest to zbrodnia przeciw ludzkości, ale naruszenie regulaminu forum. A ja jestem adminem. Doceń moją elastyczność, zamiast jej nadużywać niewłaściwymi pytaniami.
          • ka-zw Re: Sukienki za zabawki 15.11.11, 21:44
            witam serdecznie.jezeli tak bardzo przeszkadza ten post to prosze go usunac,nie miałam zamiaru łamac regulaminu,poprostu zapoznałam sie z nim po czasie za co bardzo przepraszam.
    • anecia88.net Re: Sukienki za zabawki 13.11.11, 20:11
      witam proszę się odezwać na gg32464734
      mam kilka ubranek na dziewczynkę
      • ka-zw Re: Sukienki za zabawki 14.11.11, 09:10
        witam.wieczorem sie odezwe.pozdrawiam
        anecia88.net

> witam proszę się odezwać na gg32464734
        > mam kilka ubranek na dziewczynkę
        • ka-zw Re: Sukienki za zabawki 15.11.11, 13:51
          anecia88
          odezwij sie prosze domnie na gazetowego.pozdrawiam
          • anecia88.net Re: Sukienki za zabawki 15.11.11, 14:14