Dodaj do ulubionych

oddam rzeczy potrzebującej rodzienie

13.01.12, 19:20
Witam
Mam do oddanie sporo ciuszków zabawek i innych rzeczy dla dziewczynek w ieku 9-12 m-cy i 3-4 lata proszę o wskazanie rodziny której mogłabym to wysłać.
Obserwuj wątek
    • motylk-kk Re: oddam rzeczy potrzebującej rodzienie 14.01.12, 07:58
      chętnie przyjmę zabawki dla 1,5 córeczek i ciuszki pow. 80 cm pokryje koszt wysyłki
    • quessta Re: oddam rzeczy potrzebującej rodzienie 14.01.12, 15:02
      Witam.czy ubranka na 3-4 latka sa nadal aktualne?Moja Ola za miesiąc skończy 3 latka a jest ubierana w ubranka po starszym bracie.Przydało by nam sie kilka ubranek typowo dziewczęcych.Była bym bardzo wdzięczna.Pozdrawiam Agnieszka.
      • myszka1986-pl Re: oddam rzeczy potrzebującej rodzienie 14.01.12, 15:29
        witam chętnie przyjmę ubranka i zabawki dla córeczki ktora ma 3 latka,napisałam prośbę na forum ale bez odzewu
    • Gość: sela03_2@gazeta.pl Re: oddam rzeczy potrzebującej rodzienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.12, 18:31
      bardzo prosze o ubrania dla mojej corki w wieku 3lat jesli to jeszcze aktualne naprawde ich potrzebujemy dziekujemy i prosze o odpowiedz
    • finkasuomi1 Re: oddam rzeczy potrzebującej rodzienie 15.01.12, 01:09
      Witam,
      Ja również byłabym zainteresowana ubrankami dla mojej córki, rozmiar powyżej 80.
      Pozdrawiam.
    • malutka106 Re: oddam rzeczy potrzebującej rodzienie 17.01.12, 11:20
      Witam!!!!
      Bardzo chetnie przyjmne ubrania te na 3-4 latka.Prosze odpowiec na skrzynke malutka106@gazeta.pl
    • gina.2 [...] 19.01.12, 14:33
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • magdag28 Re: oddam rzeczy potrzebującej rodzienie 19.01.12, 16:40
        gina.2 czy ty oszalałas? pod iloma postami wklejasz adres i całe dane? to twoje czy córki? nie zdajesz sobie kobieto sprawy że takich danych sie oficjalnie nie ujawnia?
        • gina.2 Re: oddam rzeczy potrzebującej rodzienie 20.01.12, 20:16
          Magda.pomoz mi prosze! jak usunac dane adresowe?
          • magdag28 Re: oddam rzeczy potrzebującej rodzienie 21.01.12, 08:52
            gina.2 napisała:

> Magda.pomoz mi prosze! jak usunac dane adresowe?

Nie kombinuj bo tak sma nie usuniesz tylko napisz do Bj i daj linka gdzie powklejalas dane
      • bj32 Tego jest więcej? 30.01.12, 22:07
        Gratuluję... W góglu i tak będzie widać, a ja mam robotę z szukaniem...
    • Gość: marta Re: oddam rzeczy potrzebującej rodzienie IP: *.giment.net 20.01.12, 21:46
      Chętnie przjmę ubranka i zabawki,jestem mamą trzech córek,dwie są już duże, najmłodza ma 3 tygodnie.Adres podam po odpowiedzi że ogłosznie jest nadal aktualne.Pozdrawiam.Moj adres mailowy: mar.mac@autograf.pl
    • Gość: EWCIA Re: oddam rzeczy potrzebującej rodzienie IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.12, 00:21
      DOBRY WIECZÓR JESLI JEST JESZCZE AKTUALNE TO OGŁOSZENIE TO BYŁĄ BYM ZAINTERESOWANA BARDZO MAM DZIECI WIEKU 1.2 MIESIĄCE SYN ORAZ CÓRKA 4LATKA BYŁA BYM OGORMNIE WDZIECZNA .PONIZEJ PROSZE O ODPOWIEDZ POD PODANY ADRES EMAIL EWMC@INTERIA .PL POZDRAWIAM ,JESLI BEDZIE MNIAŁA PANI PYTANIA ROSZE NAPISAĆ ORAZ JESLI JUŻ NIE AKTULANE TAKŻE
    • zawszekropka78 Re: oddam rzeczy potrzebującej rodzienie 30.01.12, 22:26
      Witam
      Chętnie przyjmę rzeczy, o których Pani piszę gdyż pomagam 48 rodzinom. Wszystkie rzeczy bardzo się przydadzą . Działam na wsi, tu każda pomoc jest nieoceniona. Proszę o kontakt na mail kropka78@gmail.com
      • ewulek.80 Re: oddam rzeczy potrzebującej rodzienie 22.02.12, 14:10
        Witam, czy poda Pani więcej informacji na temat pomocy, której Pani udziela rodzinom? Również chciałabym pomóc, podarować niepotrzebne rzeczy.
        Skontaktuję się z Panią bezpośrednio na podanego maila. Pozdrawiam.
        • gina.2 Re: oddam rzeczy potrzebującej rodzienie 22.02.12, 17:33
          Szanowna Pani,nie wiem gdzie popelnilam blad,stad widocznie to nieporozumienie.Ja szukam osob ktore by mogly podarowac rzeczy dla 3-4-ro letniej dziewczynki,poniewaz moja corka jest w bardzo ciezkiej sytuacji.jesli chcialaby Pani i mogla podarowac,bylabym bardzo wdzieczna za odezwanie sie na innego mojego emajla : gina5011@hotmail.de bardzo dziekuje.Gina.
    • Gość: krukdp Re: oddam rzeczy potrzebującej rodzienie IP: *.tktelekom.pl 31.01.12, 17:15
      Witam. mam na imię Dorota. Od pewnego czasu przeglądam ogłoszenia dla dzieci bo mamy ich czworo min. 7m-ce Paulinkę i 2-letnią Helenkę. jest nam ciężko mąż pracuje tylko dorywczo a ja jestem na urlopie wychowawczm i otrzymuję za to 400zł. Jeżeli mają państwo jakiekolwiek rzeczy dla młodszych dzieci ktore są państwu zbędne będziemy bardzo wdzięczni.
    • angelika1977 Re: oddam rzeczy potrzebującej rodzienie 03.02.12, 21:38
      witam masz moze jeszcze te zeczy?znam taka rodzine:) joanna lamprecht ul.witebska 10/1a bydgoszcz naprawde jest w potrzebie,jest w ciazy z 4tym dzieckiem nawet niema lozeczka.bardzo bedzie uradowana tym darem.pozdrawiam
    • Gość: ASIA Re: oddam rzeczy potrzebującej rodzienie IP: 83.1.145.* 01.03.12, 20:30
      PILNIE PRZYJMĘ CIUSZKI NA 3-4LATKA,POKRYJĘ KOSZ WYSYŁKI,DZIĘKUJĘ
    • Gość: MIKA Re: oddam rzeczy potrzebującej rodzienie IP: *.play-internet.pl 02.03.12, 22:42
      witam ja mam siostry w wieku 9i 10 lat sa w rodzinie zastepczej u mojej siostry
      • gina.2 Re: oddam rzeczy potrzebującej rodzienie 07.03.12, 11:05
        Pisalam juz wiele razy ,ze musialam gdzies zrobic blad,piszac to ogloszenie,poniewaz sama oczekiwalabym w tej sprawie pomocy dla wnuczki ! ja sama oczekuje ze ktos podaruje rzeczy dla 4-ro letniej dziewczynki !
    • krukdp Re: oddam rzeczy potrzebującej rodzienie 07.03.12, 12:00
      Czy ogłoszenie jest jeszcze aktualne moja najmłodsza córka ma 8,5 miesiąca a potrzebujemy wszystkiego. Pozdrawiam
    • Gość: barbara zurek Re: oddam rzeczy potrzebującej rodzienie IP: *.radionet.info.pl 12.03.12, 16:28
      witam jesli ogloszenie nadal aktualne chetnie przyjme te rzeczy pozdrawiam
    • mamagabgi Re: oddam rzeczy potrzebującej rodzienie 12.03.12, 22:46
      witam,jesli aktualne to znam jedna mame,poznałam ja w szpitalu bedac z synkiem.Ma autystyczna córkę prawie 4 letnia,nie pracuje,nie ma meza,oprócz tego bodajze 3 dzieci.Wiem ze jest jej ciezko,napewno byłaby szczesliwa gdyby dostała ciuszki na ta 4 letnia Nikole.
    • Gość: adam.hetke@wp.pl Re: oddam rzeczy potrzebującej rodzienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.12, 14:01
      czy ogłoszenie jest nadal aktualne jestem zainteresowany gdyż sam wychowuje 2 letnią córkę i nie posiadam srodków ani możoliwości zdobywania dla niej ubrań, a jeżeli chodzi o ciuszki dla mniejszej dzidzi to mam znajomą w podobnej sytuacji, z góry dziękuje za odpowiedź.
    • Gość: ulka Re: oddam rzeczy potrzebującej rodzienie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.12, 15:00
      witam znam taka rodzine bo to moja najlepsza przyjaciolka jest samotna matka 2.5 letniej dziewczynki napewno sie ucieszy z wiekszych ubranek . jej chlopak ja zostawil bo nie chcial miec dziecka...zenada:( widzialam jak nie rraz mala chodzi w tych samych ubrankach chcem jej pomoc ale ja nie mam takich ciuszkow wiec prosze o to ludzi dobrego serca z gory dziekuje moj meil ulka58@amorki.pl
    • calineczka12.900 Re: oddam rzeczy potrzebującej rodzienie 30.03.12, 17:18
      witam czy mi mogla by pani to wyslac

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka