ola.gda
17.02.12, 00:29
Witam wszystkie mamy. Mam dwoje cudownych dzieci, córeczkę i synka. Niestety, zanim zaszłam w ciąże z córcią (mała ma 3 latka) miałam prace z umową na czas określony, który kończył mi sie praktycznie równo z urlopem macierzyńskim, i niestety umowa nie została mi przedłużona. Problemy osobiste zmusiły mnie do pozostania w domu, potem na świecie pojawił się synek, który niedługo kończy roczek. Staram się jakoś radzić, jednak wiadomo, nie zawsze jest kolorowo. Chętnie popracowałabym w domu, ale wiem, że wielu ludzi oferujący taką prace (chałupnictwo) jest niestety nieuczciwa:/ Bardzo lubię dzieci, więc chętnie zaopiekowałabym się jeszcze jednym Maluchem, takim, który na spacerki chodzi już na nóżkach :)
Jednak póki co zwracam się z prośbą do Was drogie Mamy- przyjmę ubranka dla córci (rozm od 92) i dla syneczka (od rozm 80). Wiem, że zdarzają się nieuczciwe osoby, które przyjmują ubranka na handel, sama oddaje i zdarzyło mi sie je później znajdować w dziale sprzedam. Ubranka mogę później zwrócić, napewno nie potrzebuje ich na handel. Może któraś mama miała by taniej do odsprzedania pampersy lub mleczko trójkę?? Lub do oddania?? Ze swojej strony mogę zaoferować coś słodkiego, uśmiech i miłe słowo. POZDRAWIAM:):):)