Dodaj do ulubionych

muszę z kimś pogadać ............

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.12, 19:33
mam problemy ,boje się życia ,boję się go ,boje się jutra ;( NIE DAJE SOBIE Z NIM RADY ,Z SOBĄ Z WSZYSTKIM .......................
Obserwuj wątek
    • Gość: natalia Re: muszę z kimś pogadać ............ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.12, 19:35
      CHCIAŁABYM UMRZEĆ..........moje życie to porażka.
    • b.bujak Re: muszę z kimś pogadać ............ 27.05.12, 20:00
      napisz na tym forum:
      forum.gazeta.pl/forum/f,615,Pomocne_emamy.html
      spróbuj napisać, jak najwięcej o sytuacji, w której się znalazłaś - jest tam grupa bardzo życiowych forumowiczek, na pewno postaraja Ci sie pomóc
      trzymaj sie! to bardzo dobrze, ze prosisz o pomoc!
      • rudamarta4 Re: muszę z kimś pogadać ............ 27.05.12, 21:05
        Natalio, pisałaś kiedyś na emamie, że połknęłaś tabletki?
        • Gość: natalia Re: muszę z kimś pogadać ............ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.12, 21:32
          nie to nie ja ..............ale nieraz mam takie myśli;( żeby to wszystko się skończyło
          • missmiriam1 Re: muszę z kimś pogadać ............ 27.05.12, 21:54
            Czy to Ty równocześnie piszesz posty z prośbą o sukienki dla dziewczynek?
            • Gość: natalia Re: muszę z kimś pogadać ............ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.12, 18:15
              o odzież dla dziewczynek piszę,
              • Gość: natalia Re: muszę z kimś pogadać ............ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.12, 18:20
                chciałabym z kimś popisać ,zwierzyć się ,pogadać jest mi ciężko rodziców już dawno nie mam ,a na dodatek jestem jedynaczką;(KTOŚ MOŻE LUBI SŁUCHAĆ ??
                • lorek08 Re: muszę z kimś pogadać ............ 28.05.12, 19:07
                  Myślę,że najłatwiej napisać na forum anonimowo niż na priv.Obce osoby obiektywnie patrzą na daną sytuację i być może nie wszystko jest bez wyjścia jak się czasami wydaje.
                • bj32 Re: muszę z kimś pogadać ............ 28.05.12, 20:35
                  Możesz napisać do mnie na maila. Do tego służę. Chyba, że wolisz anonimowo, ale za to publicznie...
                  • Gość: natalia Re: muszę z kimś pogadać ............ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.12, 21:52
                    nie wiem ,to chyba był głupi pomysł z tym wpisem nie potrafie się otworzyć przepraszam was i dziękuje że chcieliście mi pomóc...pozdrawiam
                    • bj32 Re: muszę z kimś pogadać ............ 29.05.12, 08:56
                      To idź do psychologa. Bo jeśli zaczniesz częściej pisać o tym, ze masz dość życia, to się moze zrobić nieciekawie...
    • Gość: mikusia Re: muszę z kimś pogadać ............ IP: 80.54.41.* 09.06.12, 00:14
      Natalio zycie naprawde potrafi dac w kosc .. wiem to po sobie ... miałam podobne zdanie na temat zycia .. lecz da sie to zmienic .. zawsze jest gdzies ten pierwiastek nadzieji.. są ludzie którzy chcą pomoc .. porozmawiac. wiem ze to nie zbyt pomaga ale rozmowa jest dobra na wszystko :) .. naprawde .. nadal uwazam ze kopie mnie ono po tylku. .myslalam ze jestem samotna ... sama w tym wielkim swiecie.. dobijał mnie glos wlasnego sumienia i echo rozdartych mysli.. byly bezlitosne .. zachecaly mnie do roznych rzeczy ktore nie byly dobrym rozwiazaniem .. ukrywałam sie w cieniu innych .. szukałam sensu zycia caly czas samotnie bez wsparcia najblizszych ..probowalamodnalezc sens zycia... pytałam po co ? po co tyle cierpienia? czy to ma sens? siedzialam cale zycie w ukryciu... w cieniu innych... a tak bardzo chcialam sie zmienic.. i zmienic swoje zycie ..udalo mi sie.. jesli moge pomoc odezwij sie .. wiem po sobie ze latwije jest wszytsko powiedziec obcej osobie.. ( nr gg 1728631)
    • Gość: marietta Re: muszę z kimś pogadać ............ IP: *.ip.netia.com.pl 18.06.12, 00:47
      czy juz jest lepij? pozdrawiam marietta
      • Gość: natalia Re: muszę z kimś pogadać ............ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.12, 21:08
        mam dość życia chętnie bym umarła za jakąś osobę np.nieuleczalnie chorą co ma fajne życie ,kochającego męża itp.a musi odejść ;( ja już nie chce żyć ale jestem tchórzem i boje się skończyć z sobą .................życie to idealny cmentarz upadłych nadzieji............
        • Gość: Anna Re: muszę z kimś pogadać ............ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.12, 07:40
          Idz do lekarza bo to wygląda na depresję. Dzieci masz, trzeba żyć. Trzymaj się.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka