GoĹÄ: Bożena IP: *.play-internet.pl 07.01.13, 17:45 Praca dodatkowa polegająca na przepisywaniu różnych tekstów. Czasem z zeskanowanych rękopisów. Zainteresowanych zapraszam po szczegóły na maila. dodatkowap@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: czeresni Re: Praca dodatkowa dla szybko piszących. IP: *.centertel.pl 07.01.13, 20:02 napisałam na maila Odpowiedz Link Zgłoś
lizkacz Re: Praca dodatkowa dla szybko piszących. 07.01.13, 21:43 napisałam na e maila Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Bożena Re: Praca dodatkowa dla szybko piszących. IP: *.play-internet.pl 13.01.13, 19:48 Nawiązałam już współpracę z wybraną osobą. Dziękuję wszystkim za zainteresowanie. Bożena. Odpowiedz Link Zgłoś
annika1801 Re: Praca dodatkowa dla szybko piszących. 17.01.13, 11:48 to uprzejmie proszę napisać z jaką,bo ja rownież zgłosiłam chęć,wysłałam część przepisanego tekstu i cisza..........a kosztowało mnie to sporo czasu:(mam również resztę potrzebnego tekstu,ale czekam na odzew. Odpowiedz Link Zgłoś
monisia900 Re: Praca dodatkowa dla szybko piszących. 18.01.13, 08:48 mnie tez oszukala!!! wyslalam jej tekst i kontakt sie urwal. maz jednak mial racje mowiac, ze osoby ktore podaja kontakt mailowy pt :praca dodatkowa, bez imienia i nazwiska to oszusci. no ale takie czasy, ze kazdy szuka mozliwosci zarobienia kilku groszy, bez wzgledu na ryzyko np oszustwa. takze potwierdzam: nie dajcie sie oszukac i nie wysylajcie do niej zadnych tekstow!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: annika1801 Re: Praca dodatkowa dla szybko piszących. IP: *.lebork.vectranet.pl 18.01.13, 10:16 dokładnie:(odwaliłyśmy pewnie za niż pracę za free............. dobrze,że miałam nosa,wysłałam tylko częsć i zażądałam rozliczenia..........Perfidnie oszukała nas.Nie ukrywam,że te pieniążki mogły się mi baaaaaardzo przydać,jak pewnie z każdej z was. Odpowiedz Link Zgłoś
annika1801 Re: Praca dodatkowa dla szybko piszących. 18.01.13, 10:18 to treść maila,który pewnie hurtem wysłała Witam, jestem historykiem i bardzo dużo piszę, a właściwie to dużo czytam, siedzę w archiwach itd. a dopiero później mam czas- a właściwie to nie mam go, zeby wszystko kompletować. Proponuję formę rozliczeń- po każdym przesłanym mailowo tekście. Na Pani konto bankowe, niestety nie mogę Pani zaproponować żadnej umowy. Aktualnie robię kalendarium dla mojej uczelni, dlatego w ramach pierwszego zlecenia proponuje Pani spisanie całego kalendarium z miesiąca luty. www.chronologia.pl/data-1-2.html powyżej jest link do strony. Zadanie polega na przepisaniu: 1. urodzeni w Polsce: razem 50 postaci 2. urodzeni w Europie: razem 100 postaci 3. zmarli w Polsce: razem 28 postaci 4. zmarli w Europie: razem 49 postaci 5. wydarzenia na ziemiach polskich: razem 25 wydarzeń 6.wydarzenia w Europie: razem 47 wydarzeń Potrzebuje w ten sposób 29 dni z lutego. Umówmy się może najpierw na dni od _ do _lutego- (każdemu inne dni) Wyjdzie tego bardzo dużo stron, dlatego może będziemy się rozliczać się w trakcie. Oczywiście tego kalendarium potrzebuje na już. Proszę mi napisać na kiedy mogę się spodziewać gotowego kalendarium (w wordzie, czcionka 12). Pozdrawiam i czekam na odpowiedź czy nasza współpraca jest możliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
tulipanek1208 Re: Praca dodatkowa dla szybko piszących. 18.01.13, 14:31 Potwierdzam słowa moich poprzedniczek. Do mnie dokładnie 13 stycznia wysłała taki sam tekst z datami do przepisania bodajrze od 15 lutego do 21 lutego. Ale na szczęście wyjatkowo ;-) wykazałam się zdrowym rozsądkiem i poprosiłam o kontakt telefoniczny celem ustalenia szczegołów jednak nikt się nie odezwał, no więc ja nic nie przepisywałam. HISTORYCZKA z Bożej łaski.... Wstrętna oszustka.... Odpowiedz Link Zgłoś
beatulek A tym to by się ... 21.01.13, 13:15 US nie zainteresował? Proponuję formę rozliczeń- po każdym przesłanym mailowo tekście. Na Pani konto bankowe, niestety nie mogę Pani zaproponować żadnej umowy. przecież pisała z jakiegoś IP ? Może to nie jest jakieś wielkie oszustwo ale takie praktyki powinny być tępione ostro. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bożena Re: A tym to by się ... IP: *.play-internet.pl 21.01.13, 23:07 Drogie Panie, proszę się nauczyć poprawnie PRZEPISYWAĆ! Tylu literówek w życiu nie widziałam. Dlatego zrezygnowałam z współpracy. Chciałam sprawdzić czy Wam się nie nudzi, a gdybym kalendarium na prawdę potrzebowała to zrobiłabym je na Wikipedii- metodą kopiuj wklej. Zrobiłam analizę na prawdę potrzebujących. Żadna z tych co płacze na pomocnych się nie pofatygowała. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anna Re: A tym to by się ... IP: 80.50.81.* 22.01.13, 07:53 Idiotka. Mam nadzieję, że dziewczyny, które zostały oszukane zgłoszą to na policji. Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: A tym to by się ... 23.01.13, 16:49 Gość portalu: bożena napisał(a): > Drogie Panie, > proszę się nauczyć poprawnie PRZEPISYWAĆ! A ty naucz się poprawnie PISAĆ - patrz twój tekst niżej. Sama znajdziesz błąd czy trzeba ci paluszkiem pokazać? > Zrobiłam analizę na prawdę potrzebujących. Odpowiedz Link Zgłoś
annika1801 Re: Bożena, jestes zalosna... 22.01.13, 11:33 idź Bożenko(o ile naprawdę tak masz na imię)do psychiatry,bo chyba jakieś rozdwojenie jaźni masz........... nie ściemniaj........... jesteś perfidną oszustką i na pewno nie jedna z potrzebujących do ciebie się zgłosiła z nadzieją,na zarobienie paru złotych..........To było naprawdę nie fair,osobiście siedziałam do drugiej w nocy przez kilka dni,by w spokoju pisać............i dziękuję swojemu rozsądkowi,że wysłałam tylko część. Jesteś godna pożałowania KOBIETO Odpowiedz Link Zgłoś