Dodaj do ulubionych

Praca dodatkowa dla szybko piszących.

IP: *.play-internet.pl 07.01.13, 17:45
Praca dodatkowa polegająca na przepisywaniu różnych tekstów.
Czasem z zeskanowanych rękopisów.
Zainteresowanych zapraszam po szczegóły na maila.
dodatkowap@interia.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: czeresni Re: Praca dodatkowa dla szybko piszących. IP: *.centertel.pl 07.01.13, 20:02
      napisałam na maila
      • lizkacz Re: Praca dodatkowa dla szybko piszących. 07.01.13, 21:43
        napisałam na e maila
    • 42andzia Re: Praca dodatkowa dla szybko piszących. 08.01.13, 12:49
      Napisałam @
    • Gość: Bożena Re: Praca dodatkowa dla szybko piszących. IP: *.play-internet.pl 13.01.13, 19:48
      Nawiązałam już współpracę z wybraną osobą.
      Dziękuję wszystkim za zainteresowanie.
      Bożena.
      • annika1801 Re: Praca dodatkowa dla szybko piszących. 17.01.13, 11:48
        to uprzejmie proszę napisać z jaką,bo ja rownież zgłosiłam chęć,wysłałam część przepisanego tekstu i cisza..........a kosztowało mnie to sporo czasu:(mam również resztę potrzebnego tekstu,ale czekam na odzew.
    • monisia900 Re: Praca dodatkowa dla szybko piszących. 18.01.13, 08:48
      mnie tez oszukala!!! wyslalam jej tekst i kontakt sie urwal. maz jednak mial racje mowiac, ze osoby ktore podaja kontakt mailowy pt :praca dodatkowa, bez imienia i nazwiska to oszusci. no ale takie czasy, ze kazdy szuka mozliwosci zarobienia kilku groszy, bez wzgledu na ryzyko np oszustwa.
      takze potwierdzam: nie dajcie sie oszukac i nie wysylajcie do niej zadnych tekstow!!!!
      • Gość: annika1801 Re: Praca dodatkowa dla szybko piszących. IP: *.lebork.vectranet.pl 18.01.13, 10:16
        dokładnie:(odwaliłyśmy pewnie za niż pracę za free.............
        dobrze,że miałam nosa,wysłałam tylko częsć i zażądałam rozliczenia..........Perfidnie oszukała nas.Nie ukrywam,że te pieniążki mogły się mi baaaaaardzo przydać,jak pewnie z każdej z was.
    • annika1801 Re: Praca dodatkowa dla szybko piszących. 18.01.13, 10:18
      to treść maila,który pewnie hurtem wysłała
      Witam,
      jestem historykiem i bardzo dużo piszę, a właściwie to dużo czytam, siedzę w archiwach itd. a dopiero później mam czas- a właściwie to nie mam go, zeby wszystko kompletować.
      Proponuję formę rozliczeń- po każdym przesłanym mailowo tekście. Na Pani konto bankowe, niestety nie mogę Pani zaproponować żadnej umowy.
      Aktualnie robię kalendarium dla mojej uczelni, dlatego w ramach pierwszego zlecenia proponuje Pani spisanie całego kalendarium z miesiąca luty.
      www.chronologia.pl/data-1-2.html
      powyżej jest link do strony.
      Zadanie polega na przepisaniu:
      1. urodzeni w Polsce: razem 50 postaci
      2. urodzeni w Europie: razem 100 postaci
      3. zmarli w Polsce: razem 28 postaci
      4. zmarli w Europie: razem 49 postaci
      5. wydarzenia na ziemiach polskich: razem 25 wydarzeń
      6.wydarzenia w Europie: razem 47 wydarzeń

Potrzebuje w ten sposób 29 dni z lutego. Umówmy się może najpierw na dni od _ do _lutego- (każdemu inne dni) Wyjdzie tego bardzo dużo stron, dlatego może będziemy się rozliczać się w trakcie.
      Oczywiście tego kalendarium potrzebuje na już.
      Proszę mi napisać na kiedy mogę się spodziewać gotowego kalendarium (w wordzie, czcionka 12).
      Pozdrawiam i czekam na odpowiedź czy nasza współpraca jest możliwa.
    • tulipanek1208 Re: Praca dodatkowa dla szybko piszących. 18.01.13, 14:31
      Potwierdzam słowa moich poprzedniczek. Do mnie dokładnie 13 stycznia wysłała taki sam tekst z datami do przepisania bodajrze od 15 lutego do 21 lutego. Ale na szczęście wyjatkowo ;-) wykazałam się zdrowym rozsądkiem i poprosiłam o kontakt telefoniczny celem ustalenia szczegołów jednak nikt się nie odezwał, no więc ja nic nie przepisywałam. HISTORYCZKA z Bożej łaski.... Wstrętna oszustka....
    • beatulek A tym to by się ... 21.01.13, 13:15
      US nie zainteresował?

Proponuję formę rozliczeń- po każdym przesłanym mailowo tekście. Na Pani konto bankowe, niestety nie mogę Pani zaproponować żadnej umowy.
      przecież pisała z jakiegoś IP ? Może to nie jest jakieś wielkie oszustwo ale takie praktyki powinny być tępione ostro.
      • Gość: bożena Re: A tym to by się ... IP: *.play-internet.pl 21.01.13, 23:07
        Drogie Panie,
        proszę się nauczyć poprawnie PRZEPISYWAĆ!
        Tylu literówek w życiu nie widziałam.
        Dlatego zrezygnowałam z współpracy.
        Chciałam sprawdzić czy Wam się nie nudzi, a gdybym kalendarium na prawdę potrzebowała to zrobiłabym je na Wikipedii- metodą kopiuj wklej.
        Zrobiłam analizę na prawdę potrzebujących.
        Żadna z tych co płacze na pomocnych się nie pofatygowała.
        • Gość: anna Re: A tym to by się ... IP: 80.50.81.* 22.01.13, 07:53
          Idiotka. Mam nadzieję, że dziewczyny, które zostały oszukane zgłoszą to na policji.
        • asiaiwona_1 Re: A tym to by się ... 23.01.13, 16:49
          Gość portalu: bożena napisał(a):

> Drogie Panie,
          > proszę się nauczyć poprawnie PRZEPISYWAĆ!

A ty naucz się poprawnie PISAĆ - patrz twój tekst niżej. Sama znajdziesz błąd czy trzeba ci paluszkiem pokazać?

> Zrobiłam analizę na prawdę potrzebujących.
    • annika1801 Re: Bożena, jestes zalosna... 22.01.13, 11:33
      idź Bożenko(o ile naprawdę tak masz na imię)do psychiatry,bo chyba jakieś rozdwojenie jaźni masz...........
      nie ściemniaj...........
      jesteś perfidną oszustką i na pewno nie jedna z potrzebujących do ciebie się zgłosiła z nadzieją,na zarobienie paru złotych..........To było naprawdę nie fair,osobiście siedziałam do drugiej w nocy przez kilka dni,by w spokoju pisać............i dziękuję swojemu rozsądkowi,że wysłałam tylko część.
      Jesteś godna pożałowania KOBIETO
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka