Dodaj do ulubionych

Oddam w dobre ręce kino domowe SONY DAV-DZ100

IP: *.dynamic.chello.pl 28.01.13, 16:12
Witam,

mam do oddania w dobre ręce kino domowe SONY DAV-DZ100

Stan bardzo dobry, w 100% sprawne, niegdy nie było naprawiane, ani serwisowane.

w kpl pełne okablowanie ( przewody oryginalnej długości, nie były skracane), antena zewnętrzna, pilot, instrukcje obsługi.

Podstawowe parametry:

głośniki bass reflex 5 szt 120W subwoofer 120W

Zużycie energii: w trybie czuwania 0,3W, max 135

Pełny opis na stronie producenta:

sony.pl/product/hcs-cinema-surround-kit/dav-dz100#tab

kontakt tel najlepiej po godz 18
Preferuje jak najbardziej odbiór osobisty w Koninie , a ostatecznie wysyłka kurierska.
Obserwuj wątek
    • mamakuby25 Re: Oddam w dobre ręce kino domowe SONY DAV-DZ100 28.01.13, 16:59
      z wdziecznoscia bym przyjela dla naszej rodziny - dla synka szczegolnie do ogladania bajek i ich sluchania , prosze o nr tel badz jakiegos meila , pozdrawiam serdecznie ,
      • Gość: Adam Tytus Re: Oddam w dobre ręce kino domowe SONY DAV-DZ100 IP: *.dynamic.chello.pl 28.01.13, 17:16
        adam.tytus@onet.pl
        • Gość: gość Re: Oddam w dobre ręce kino domowe SONY DAV-DZ100 IP: *.dynamic.chello.pl 28.01.13, 21:24
          UWAGA na tego człowieka! Na gumtree też oddaje i już ktoś ostrzega przed wpłacaniem pieniędzy na wysyłkę bo zbiera wpłaty od każdego!
          • Gość: gość UWAGA!!!! Nie wpłacajcie mu pieniędzy na konto IP: *.dynamic.chello.pl 28.01.13, 21:24
            tylko odbiór osobisty!
            • Gość: M. Re: UWAGA!!!! Nie wpłacajcie mu pieniędzy na kont IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.13, 10:36
              Jak to jest ,ze wszystki powyzsze posty pisane z tego samego adresu IP?
              • bj32 Re: UWAGA!!!! Nie wpłacajcie mu pieniędzy na kont 29.01.13, 18:23
                Z tej samej sieci, nie z tego samego IP.
    • Gość: mateusz Re: Oddam w dobre ręce kino domowe SONY DAV-DZ100 IP: *.adsl.inetia.pl 06.02.13, 10:54
      Bardzo bym chcial takie kino i dobrze bym sie nim zaopiekowal. Jezeli powaznie chce ktos oddac to prosze o kontakt pod nr 886364626. Dziekuje
    • justynafac Re: Oddam w dobre ręce kino domowe SONY DAV-DZ100 19.02.13, 09:48
      witam. znalazłam pana ogłoszenie i była bym bardzo zainteresowana tym kinem domowym bo nie stać mnie aby kupić w sklepie tylko był by problem z odbiorem bo mieszkam daleko. woj .Lubelskie. jeżeli by była taka możliwość wysłania to oczywiście za przesyłkę zapłacę .proszę o odpowiedź
    • Gość: Śledczy Re: Oddam w dobre ręce kino domowe SONY DAV-DZ100 IP: *.adsl.inetia.pl 03.04.13, 21:08
      Uwaga! Ten pan wkleja te ogłoszenia w wielu miejscach, na odbiór sprzętu wpisuje raz Konin, drugi raz Tczew i może jeszcze inne. Według mnie ten człowiek jest mało wiarygodny, więc warto być ostrożnym i nie przelewać pieniędzy przed wysyłką.
    • karolina21061986 Re: Oddam w dobre ręce kino domowe SONY DAV-DZ100 13.08.13, 15:14
      witam, była bym zainteresowana wysyłka
    • super_joanna Re: Oddam w dobre ręce kino domowe SONY DAV-DZ100 14.02.18, 22:15
      Witam ja w sprawie ogłoszenia jeśli aktualne poprosiła bym o informacje i tel w celu szybszego i sprawniejszego odbioru
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka