Dodaj do ulubionych

Mam do oddania rzeczy dla dziecka

14.04.13, 18:54
Mam do oddania ciuszki, zabawki, pieluszki, kocyki i śpiworki dla dziecka, od noworodka do starszego (chłopca, ale przy mniejszych ciuszkach bez znaczenia). Jest tego wielkie pudło. Będę wdzięczna za namiary na potrzebującą rodzinę, spodziewającą się dziecka. Jeżeli rodzina rzeczywiście potrzebująca, mogę wysłać wszystko na swój koszt.
Dzięki.
Obserwuj wątek
    • sela03_2 Re: Mam do oddania rzeczy dla dziecka 14.04.13, 19:43
      witam pania. napisalm maila na gazeta.pl
    • agus-ka Re: Mam do oddania rzeczy dla dziecka 14.04.13, 22:12
      Tu jest wątek o mlodej dziewczynie, 18-latce, która spodziewa się dziecka.
      forum.gazeta.pl/forum/w,615,143557925,143557925,Pomoc_na_start_Gdynia_.html
    • potrzebujacaa Re: Mam do oddania rzeczy dla dziecka 07.05.13, 16:00
      witam
      niech sie pani odezwie do mnie na meila potrzebujacaa@wp.pl z góry dziękuje
    • majkaaa89 Re: Mam do oddania rzeczy dla dziecka 15.05.13, 10:47
      Witam. Mieszkam w Bytomiu, na sierpien mam termin i kompletuje wyprawke dla dziecka od zera a jak sie wczoraj okazało bedzie to synek. Jestem na Bezrobociu i korzystam z opieki mopr nawet zywnosciowej a nie stac mnie na jakikolwiek zakup. Jeśli jest potrzeba przesle Pani dokumenty potwierdzajace moja obecna sytuacje. prosze o odpowiedz
    • Gość: sandacz1991@wp.pl przyjme dla dziecka IP: *.centertel.pl 15.05.13, 12:28

witam jestem matka ktora wychowuje samotnie 7 miesiecznego synka i potrzebuje ubranek dla niego gdyz mnie nie stac na nie poniewaz mieszkam na osrodku dla samotnych matek i prosze ludzi ktorzy maja serce o pomoc. to moj e mail sandacz1991@wp.pl pozdrawiam
    • karolina21061986 Re: Mam do oddania rzeczy dla dziecka 13.08.13, 15:08
      witam :) moja siostra tydz temu urodziła i przydała by się jej pomoc, ja jestem samotna mamą wiec nie za bardzo mogę jej pomoc, mogę podać jej namiary i za wysyłkę mogła bym zapłacić :) pozdrawiam :)
    • ola141418 Re: Mam do oddania rzeczy dla dziecka 24.08.13, 11:47
      Witam !
      Jestem z rodziny wielodzietnej i spodziewam się dziecka niestety nie mam żadnego wsparcia od ojca maleństwa jeśli była by możliwość by Pan to wysłał to była bym bardzo wdzięczna ... Jeśli ogłoszenie oczywiście jest nadal aktualne ..
      Pozdrawiam Irena !
      • czarnok7 Re: Mam do oddania rzeczy dla dziecka 24.08.13, 22:14
        Prosze czytac daty, ogłoszenie jest z kwietnia.
    • zaufanamama Re: Mam do oddania rzeczy dla dziecka 08.10.13, 21:27
      Witam bardzo serdecznie. Chciałam zapytać czy to ogłoszenie jest nadal aktualne ?
      Mam wielką prośbę. Moja mama właśnie dowiedziała się że będzie miała dzidziusia, a ja z bratem że będziemy mieli siostrzyczkę lub braciszka :) To jest dla mnie cudowna wiadomość, ale właśnie jest problem w tym że nie stać nas na jakiekolwiek ciuszki dla maluszka, a tym bardziej pieluszki,kocyki itd.. :( Mieszkamy na wsi i do wszystkiego mamy strasznie daleko. Dosłownie do wszystkiego. Piszę właśnie z prośbą o jakąkolwiek pomoc dla nas tzn. dla tego maluszka,który przyjdzie za 7 miesięcy na świat :) Byłabym naprawdę wdzięczna i szczęśliwa że mogłam pomóc mamie. W żadnym z tych zdań słów oszukuję bo nie widzę w tym najmniejszego sensu. Piszę szczerze i z sercem. Proszę o pomoc :(
    • shira24 Re: Mam do oddania rzeczy dla dziecka 12.11.13, 16:24
      Czy byłoby to możliwe aby Pani wyslala te ubranka, albo chociaż czesc ich? Miesiac temu urodziłam corke Zuzie, jej tata zostawil mnie jak bylam jeszcze w ciąży, pierwszy zasiłek na małą dostane dopiero w grudniu :( jestem osoba bezrobotna. Mogę zrobić zdjęcia papierów z urzędu pracy na dowod jeśli by Pani nie wierzyla. Mam naprawdę ciezka sytuacje dlatego proszę o pomoc. Nie mam nawet pieniędzy aby zaplacic Pani za przesylke :( ciężko jest prosić o pomoc, ale dla Zuzi zrobie wszystko, wiec chowam dume do kieszeni i proszę bardzo o pomoc w postaci ciuszków. Pozdrawiam
      • mewa29 Re: Mam do oddania rzeczy dla dziecka 11.09.14, 13:55
        Witam serdecznie
        Właśnie przeczytałam Pani wpis na forum z listopada ubiegłego roku. Obliczyłam, że za miesiąc Pani córeczka Zuzia skończy roczek i w związku z tym chciałam zapytać, czy może chciałaby Pani jakieś zabawki edukacyjne lub książeczki dla córeczki? Mam kilka do oddania firmy Fisher Price. Czy mieszka Pani daleko od Warszawy?
        pozdrawiam
        Magda
    • gosia260184 Re: Mam do oddania rzeczy dla dziecka 12.11.13, 21:20
      Dobry wieczor czy ogloszenie jest aktualne jestem w trudnej sytuacji materialnej
    • ola141418 Re: Mam do oddania rzeczy dla dziecka 12.11.13, 21:28
      Witam !! Czy ogłoszenie jest nadal aktualne ??? Jestem z rodziny wielodzietnej i nie stać mnie na kupno ubranek i innych rzeczy dla dziecka a w grudniu urodzę jeśli ogłoszenie jest nadal aktualne to prosiła bym o kontakt na e-mail .. Pozdrawiam Irena !!
    • gosia260184 Re: Mam do oddania rzeczy dla dziecka 12.11.13, 21:32
      Ja tak potrzebuje na 58 do 68 dla dziewczynki jestem samotna matka bezrobotna i bez zasilku jest bardzo ciezko pozdrawiam
      • majkita do dziewczyn wyzej 13.11.13, 08:14
        czy ktoras z Was jest z Wwy lub płn wschodnich okolic?mam do oddania troche ciuszków dla niemowlaka,dlatego pytam.
    • gosia260184 Re: Mam do oddania rzeczy dla dziecka 13.11.13, 12:43
      Dzien dobry czy jest aktualna oferta jestem w trudnej sytuacji samotna matka bez pracy i bez zasilku pozdrawiam moj meil gosia23michalska@gmail.com
    • nataliar92 Re: Mam do oddania rzeczy dla dziecka 14.11.13, 21:21
      Witam!

Nie wiem czy to ogłoszenie jest aktualne...
      Więc zaczne od tego, że nigdy nie proszę o pomoc, ale czasami przyjdzie taki moment że trzeba o tą pomoc poprosić.
      Jestem mamą 4 miesięcznego Mikołaja (swoją drogą kochany chłopczyk:)). Mój narzeczony niestety nie pracuje, a co za tym idzie brakuje dla mojego synka na wiele rzeczy np. na mleko czy pieluszki.Mieszkam z rodzicami i mlodszym bratem. Tata zarabia najniższą krajową także nawet oni nie są w stanie mi pomóc choć bardzo by chcieli. Synek szybko rośnie i powyrastał z większości ubranek i tu moja prośba. Jeżeli ktoś by miał ubranka wieksze na chłopczyka to ja z chęcią je przyjmę. mój mail to natasharachnicka6@gmail.com Nie proszę o wiele.
      • gosia260184 Re: Mam do oddania rzeczy dla dziecka 14.11.13, 21:29
        Rozumiem pania ale ja jestem sama w ciezkiej sytuacji samotna matka bez robotna i bez prawa do zasilku corka ma niecaly miesiac wiec nie pomoge bo sama potrzebuje pomocy
    • kasia242011 potrzebuję 16.10.14, 11:00
      witam mieszkam z mama i spodziewam sie dziecka mam ciężką sytuacje w rodzinie poniewaz utrzymuje sie z zasiłku rodzinnego. cieżko mi kupić ubranka ponieważ nie pracuje. jezeli jest to nadal aktualne prosze o kontakt791752658
      • tylkocafe Re: potrzebuję 16.10.14, 23:54
        forum.gazeta.pl/forum/f,615,Pomocne_emamy.html
        Kasiu,umieść tam post.Zapoznaj się najpierw z zasadami otrzymania pomocy.Skąd jesteś ?
    • gosia260184 Re: Mam do oddania rzeczy dla dziecka 17.10.14, 08:26
      Ja jestem w potrzebie moj email gosia23michalska@gmail.com moge wyslac papiery i udowodnic
    • kasia242011 Re: Mam do oddania rzeczy dla dziecka 15.11.14, 13:16
      witam mam 18lat i potrzebuje ubranek i innych rzeczy dla dzidziusia bo termin mam na grudnia a ciężko mi kupić coś bo utrzymuje sie z zasiłku a za takie ieniadze ciezko coś kupić. jezeli była by taka możliwość że pani pomoże mi prosze o kontakt telefoniczny 791752658. z góry dziękuję
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka